Çok şey var ama hiçbir zaman hep kendimi haklı göremem.. fakat canım yandıkça anladım insan büyüyor ve gelişiyor. bilge bir kişilik oluşturuyor. Artik bana yaşatılan herşeyi geride bırakıyorum, kendimi bulmak, olgunlaşmak böyle bir şey galiba. Diger türlüsü azap çekiyorum ve bunu kendime yapmak istemem.. çok zor da olsa anladım ki insan tek basina varoluyor yolunda yürüyor.. beraber yürümek ya da koşmak isteyen zaten yanımızda olacak bir sebep bulur.. olmak istemiyorsa da binlerce sebep buluyor saygı duyuyorum. Vadettigi vaatlerde havada asılı duradursun.
şükür iyi ama imkan olamayınca nereye kadar iyi olur bilemem hayatım boyunca şansa inanmadım bu yüzden hiç bir toto loto bilet almam. ama artık ayda bir Milli piyango bileti alacağım. en azından umudumuz olur çıkmaz ama napalım
yok kardeşim iyi ki de yok mütavazi işten eve evden işe gidiyor kızcağız arada bir KS giriyor oda çok az. en azından kıskanacak kadar zorda kalmıyorum fazla.
Zaten o kızda gıcığın teki burnu havada buradaki ayçan gibi 😂 yüz vermiyor küçük dağları ben yarattım havası var.