Sizce hangimizden hoşlandı?

Dün kafeye gittik 3 kişi arkadaşım erkek arkadşaı yolcu etmeye gitti bana bekle dedi yaeım saat falan tek oturdum en sonunda sıkıldım başımı masaya koydum yanıma geldi canın sıkılmış belli arkadaş gitti galiba dedi bende yok diğer arkadaşı bırakıp gelecek dedim öyle ordan konuşmayı başlattı adın ne falan nerelisin klasik. başından beri hep bakiyordu gülümsüyordu. E tabi bende öyle sonra arkadaşım geldi iş sordu eleman aranıyormu diye oda şu an yok ama yeni şube açılacak dedi arkdsmda nereden haber alabilriim dedi yanlış anlamazsanız numaramı verebilirim dedi verdi numarasını arkadasıma ama arkadasim oyuna getirdi resmen. Neyse ben hic bozmadim kendimi sonra geldi falan oyle arkadasi buralarda goruyorum heo ama seni ilk defa gördüm dedi bende fazla çıkamıyorum dddm. arkadaşım soru sorsa bile soruyu hep bana çekiyordu hesabı istediik hesabı hallettim dedi😅kendi ödemis şok geçirdik tsk ettik olmadi boyle falan giderken el tokalaştı sadece benimle. Ama arkadaşımda diyorki belkide sana dğeildi banaydı ilgisi benden hoşlandı bence diyor sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
ama arkadaşımı daha önce çok gördüyse onunla tanışabilirdi sonuçta o yokken benimle tanıştı
Sizce hangimizden hoşlandı?