Aşk İlişkileri Kızlar, profildeki sizmisiniz yoksa başkası mı? Kartalllgibi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani başkasını koyacak kadar özgüvensiz değilsinizdir heralde Güncellemeler+1 yıl Güncelllll Kızlar, profildeki sizmisiniz yoksa başkası mı? Cevapla Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Melis_demirkıran33 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 13-15 yaş civarlarındayken photoshopla fotoğraflarımı çıplak hale getirip şantaj yaparlar diye profilimde Atamızın fotarafını koymuştum ksksksjsj ama sonra pffff yaparlarsa yapsınlar diyip kendi fotoğraflarımı paylaştım 1 1 Yorumla Kartalllgibi +1 yıl Güzelmiş Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Keyfime göre dayı. Bazen benim bazen fake. 0 3 Yorumla Kartalllgibi +1 yıl şu an fake galiba 🤣 Yorumla sierravista +1 yıl Hyr. Yorumla Kartalllgibi +1 yıl Maşallah Mavi yakışmış @sierravista Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben olmak isterdim ☺ 1 3 Yorumla Kartalllgibi +1 yıl Olsaydın keşke Yorumla suumisali_ +1 yıl Şaka bir yana kendim olmaktan da mutluyum :))) Yorumla Kartalllgibi +1 yıl Maşallah ozaman Yorumla
Ayaşmm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim 😅 1 1 Yorumla Kartalllgibi +1 yıl Maşallah diyelim ozaman
mat_teacher_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benim tabi ki 1 5 Yorumla Kartalllgibi +1 yıl Teacherım saygılar teşekkür ederim Yorumla mat_teacher_ +1 yıl Rica ederim Yorumla Kartalllgibi +1 yıl Teacherim ricaetsem bana yazarmısınuz bi kaç mat sorum var çözemedim de yardımcı olursanız sevinirim açıkçası Yorumla mat_teacher_ +1 yıl Bu yaşta ne sorusu bu Yorumla Kartalllgibi +1 yıl Okumanın yaşı yoktur bilirsiniz @mat_teacher_ müh bölüm okuyorumda yaz okulunda bikaç İntegral sorum var onlara yanıt bulamadım onun için yani Yorumla
Kızlar Ne Diyor
13-15 yaş civarlarındayken photoshopla fotoğraflarımı çıplak hale getirip şantaj yaparlar diye profilimde Atamızın fotarafını koymuştum ksksksjsj ama sonra pffff yaparlarsa yapsınlar diyip kendi fotoğraflarımı paylaştım
Güzelmiş
Keyfime göre dayı. Bazen benim bazen fake.
şu an fake galiba 🤣
Hyr.
Maşallah Mavi yakışmış @sierravista
Ben olmak isterdim ☺
Olsaydın keşke
Şaka bir yana kendim olmaktan da mutluyum :)))
Maşallah ozaman
Benim 😅
Maşallah diyelim ozaman
Benim tabi ki
Teacherım saygılar teşekkür ederim
Rica ederim
Teacherim ricaetsem bana yazarmısınuz bi kaç mat sorum var çözemedim de yardımcı olursanız sevinirim açıkçası
Bu yaşta ne sorusu bu
Okumanın yaşı yoktur bilirsiniz @mat_teacher_ müh bölüm okuyorumda yaz okulunda bikaç İntegral sorum var onlara yanıt bulamadım onun için yani
Bilmemmm