Yakın kız arkadaşımla öpüştüm ne olacak şimdi?

Selam 1,5 yıldır yakın arkadaşımı seviyorum daha tanışmadan önce seviyordum. Doğum gününde yüzyüze tanıştım ve o zaman hoşlanma yoktu ama zamanla oldu ve seviyorum şu an onu. Şans eseri de aynı okulda olduk. Ona yazacakken flörtü yoktu ama o zaman kendimi begenmiyordum. Tam kendimi beğendiğim zaman da eski sevgilisi ile flörttü. O yüzden de yakın arkadaş olmak zorunda kaldım. Kızın en yakın erkek arkadaşlarından biri olunca her şeyini de biliyorum. Kendimi çok suçladım çünkü yaptığım şey yanlış yakın arkadaşımı sevmek yanlış. Kız Hoşlandığımı fark ediyor ama salağa yatıyor. Sevgilisini bana anlatırken içten içe ölüyordum ama bana hep yakın arkadaş gözüyle baktığı için anlatıyordu. Arkadaşıma bunları anlatacağım kişiler sınırlı ve ardaya anlatmazsam içimde kalıyor. Arda beni bu konularda rahatlatıyor ve fikirleri çok iyi veriyor diye anlatıyorum başka bir amacım asla yok ve o anlarda aklıma bile gelmiyor benden hoşlandığı demiş. Neysee asıl olaya gelelim Geçen gün ben o kıza gittim ve film izledik. Yemek yaptık dışarı filan çıktık. Sonra yatakta uzandık konuşuyorduk tavana bakarak. Sonra espiri patlattı çok fena gözlerimiz yaşarana kadar güldük. Bi anda yana dönüp gözlerimizin içine 10sn filan baktık sonra bi anda o heyecanla Kızı öptüm. Kızı 10sn öptüm (daha az da olaiblir bana 10sn gibi geldi) sonra gözlerimin içine baktı 1-2 sn sonra gene 10sn daha öpüştük. Sonra özür diledim ve sessizlik oluştu. Tuvalete gittim. Geldiğimde eskisi gibi davrandık yakındık ama biribirimziin yüzüne bakamıyoruz biraz soğuk gibiyiz. Ne yapacağım? Kızla şu an eskisi gibi konuşuyorum telefonda ama yüzyüze ne olacak bilmiyorym

Yakın kız arkadaşımla öpüştüm ne olacak şimdi?