Eşim hep başkasına aşıktı şimdi ne yapacağım?

Evleneli yaklaşık 1 sene oldu önceden yine gülerdi nişanlıylen vs. ama şimdi hiç gülmüyor. Maddi açıdan sıkıntımız yok çocukta istemiyor. Hep bana başkasına bakar gibi baktı sanki ben hep bunu hissettim bana ne kadar seviyorum desede aşığım desede ben hep hissettim zamanla geçer sandım bana anlatmadığı şeyler olduğunu biliyordum kadınlar hisseder öğrendim ona anlatmasını istedim çünkü bilmezsem daha kötü olacaktım üni yıllarından bir kız arkadaşıyla kaç yıl geçtiği halde fotoğrafları telefonunda duruyordu onun yanında o kadar mutlu ve gözleri parlıyordu ki bana hiç öyle bakmadı ve onun aldığı kitabı saklıyor sordum onu sevdim ama şimdi yok falan dedi ama inanmadım. Benimle nişanlıyken onunla görüştü. Hala onunla konuşuyordu vazgeçmemişti. Benim yanındayken gözleri sürekli dalan bir adamı başkasını düşünen bir adamı nasıl mutlu ederim ben. Hala onun profiline bakıyor. Aramız bozuk kabul etmiyor ama ben hala unutamadığını hissediyorum o yalnızlıktan korkuyor ben gidersem onun boşluğuyla kalacak çünkü ben hep yarabandı olduğumu zamanla anladım. Çünkü o kız başkasıyla evlenirse acı çekecek ben onun yarabandı olmuşum bunca zaman çok üzülüyorum siz olsanız ne yapardınız?

Eşim hep başkasına aşıktı şimdi ne yapacağım?