AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah bu kulunu beni koruyor Yarabbim sana minnettarım. Allah'tan senin gibi kezban ve saplantili zararlı sağlıksız toksit senin gibi başıboş psikolojisi bozuk ergen düşük kaliteli bi sevgilim yok oh be rahatladım valla
Sana benim gibi takintili saplantili olmayi diliyorum🙏 O zaman görürsünki insan böylr olmak istemese bile kendiyle baş edemiyor.
Ruh hastası birinin ettiği duadan ne beklenirki
Senin gibi kızlar çok yüzünüze bakmamak için ağaca carpicagimi bilsem bile ağaca yavaşça ilerletip öpüyorum
Beni bul yiğidim eğer yatarsan ruh hastanesi kliniginde bana dmden yürü konusuruz
Yok be deliyle ne konuş cam
İnsanlar bu duruma isteyerek mi düşüyor sence? Baksana kız sorununu fark etmiş bir şeyler yapmak için burada fikir almaya çalışıyor, sen böyle kınarsan sevdiklerinin başına da aynısı gelir çocuğuna gelir mesala ilerde çocuğundan çıkar. Ayıptır vicdansızlıktır yaptığın senin. Bence Allah senin gibi kalpsiz vicdansız on yargılı takıntılı bir hayvandan korusun bizi aa pardon hayvan dedim onlara ayıp ettim onlar senden daha merhametli. Sen ve senin gibilerden.
Kızın sıkıntısı varken bu yorumu yaparak bir insani ne kadar üzdüğünün acisina tuz bastiginin farkında mısın? Bir insan bu kadar cahil. ve vicdansız olmamalı.
Kız isteyerek bu hale gelse neden yardım istesin burada fikir alarak? sorunun farkında ve duzelmeye çalışıyor ona el uzatmak yerine neden kırıcı olup daha da üzüyoruz?
Aslında ben şu an sana üzüldüm Allah yakınlarına sabır versin diyorum daha da bir şey demiyorum ben
@carolin122 zamanında el uzattım o sırtımdan tekmeledi tecrübe işte ettiğiniz dualar beddualar sizi bulur hanfendi
Ne diyorsun ya ben ne diyorum neyden bahsediyorsun? Yaptığın yoruma bak asıl senin bu dediklerin napar eder senin başına gelir emin ol en çok kinadigin şey başına gelir bu hayatta sen böyle kinayip insanların acisini destigin için ilerde senin çocuğundan sevdiklerinden çıktığında görürsun ne tutuyor ne tutmuyor
@carolin122 buna sen karar veremezsin
Ben karar veremem zaten ben olan şeyi diyorum bir insani kınarsan ya sen de ya sevdiklerinde ya da çocuğunda çıkar bu karar vermek mi bence sen okuduğunu anlamayı öğren bir de insan olmayı.
Umarım Allah yaşatmaz demek isterdim ama sizin gibilere yaşatmasini istiyorum çünkü anca o zaman insanların elinde olmadan kafaya takıp hem kendisine hem karşı tarafa istemeden zarar verdiğini bunun anca tedaviyle duzeldigini anca yaşayınca anlarsınız.
@carolin122 anladim kuyruk acısı az orada yasa pis insanlik
Nediyorsun😂daha sen kendi dediğinle celisiyorsun. Cümle kurmayı bilmiyorsun 😂bu dediklerimden kuyruk acısına nasıl vardigina bakarsak daha kendin ne yazdığını bilmiyorsun sen ne acınası senin zihniyetine acıyorum inşallah yok olursun sen ve senin gibi. Helee bir gün bu dediklerin senden ve çocuğundan ya da sevdiklerinden çıkarsa o zaman anlarsın embesil.
Sana acıyorum ne dersem diyeyim kendi doğrundan sasmazsin ta ki aynısını sen ya da sevdiklerin yaşayana kadar umarım o gün geldiğinde sana bu dediklerimi hatırlayıp acı içinde kivranirsin bacım dolu dol israfi pic zihnihetsiz vicdansız merhametsiz okuduğunu anlamakta zorluk çeken mal
@carolin122 saygısız git başkasının kucağına atla sen sen o tür erkekleri seversin
Haha bak işte sen on yargılı bir pic kurususun bak şu lafa daha beni tanımadan ne tür erkekleri seveceğim halkında yorum yapan bir on yargılı picten beklenen hareketti 😂
Edemezsin geçmiş olsun
Neden kullanıyorsun ne gibi sebeplerden