Sorry öyle bi içimden geldi sorayım dedim ---
-efendi erkek gel bakiyimmm!
Sorry öyle bi içimden geldi sorayım dedim ---
-efendi erkek gel bakiyimmm!
Merhaba.
Soru sormuşsunuz cevap verme ihtiyacı hissettim ; Bu ülke de mutluluk değil güç savaşı eğlence yalan entrika arıyor bir çok genç kız, bu yüzden tabi ki kötü olan tercih ediliyor bundan dolayı da istenilen o mutluluğa ulaşılamıyor iyi dürüst efendi olanlar değil daha çok serseri küfür eden insan yerine koymayan kişileri seviyor kızlar toplum da kadına karşı, şiddetin sebeplerinden biri de budur baktığınız zaman öyle ki sadece ego var buda sonlarını hazırlıyor üzgünüm durum bu.
Yabancı kızlar da ise ; Onlar bu kadar çok egolu olmadıkları için yanlarına yaklaşmak ve konuşmak daha kolay ki ve onlar da, kendilerini değerli hissettiren onlara iyi gelen kişileri tercih ediyorlar üstelik ön yargı ile yaklaşmıyorlar hatta bir sokak röportajın da kızın birisi türk erkekleri öyle iltifat ediyorlar ki kendimizi prenses gibi hissediyoruz demişti, bakın bu bile basit bir örnek bu yüzden onlarla daha sağlıklı ve güzel bir ilişki yaşanıyor.
Buradaysa ; Beğendiğiniz hoşlandığınız birinin yanına yaklaşamıyorsunuz çünkü baştan öyle bir tavır sergileniyor ki ister istemez çekinerek geri adım atıyorsunuz, en garibi ise kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaları istisnalar kaideyi bozmaz diyerek devam ediyorum aldatmayan erkek erkek değil derler, ama aldatılınca ağlayıp kendilerini parçalarlar sonra da sadakat bizim için önemli derler bu bile egolarının şişkinliğini ortaya koyar bak ben öyle biriyim ki karşımda ki insana neler yaptırıyorum deyip, kendilerini tatmin ederler ondan sonra sağlıksız ilişkiler mutsuz yuvalar ve sonunda ise korkunç bir tablo kaçınılmaz olur.
Son olarak şunu eklemek isterim ; Bundan dolayı sağlıklı ve mutlu ilişkiyi bu ülke de aramayın arkadaşlar kendinizi geliştirmeye gayret edin, inanın en güzeli bu zaten günün birin de doğru insan sizi fark ederek yanınıza gelecektir..
Ne diyelim ; Acı..
Ellerine sağlık EİG.
Teşekkür ederim.
Durum ne yazık ki bu ama insan, keşke bunun bilincinde olarak hareket etse..
Katılıyorum kardeşim harika ve doğru bir açıklama.
@Barış_LonelyForever Teşekkür ederim, kardeşim durum bu.
Ya kızlar mal valla nerde aldatıcak canım var gidiyorlar onu seviyorlar ya bir kez gönül kır bu çocuk seni sevmiş de git onu sev ya yakışıklı deşhet çocuğu seviyonuz la o zaten her zaman buluyor itin önde gideni o ya git cümle kuramayan kalın gözlük camı olan ya da ne biliyim sempatik komik mal olan erkeklere biraz kızlar tenezzül etmiyor. Ya bu mal beni sever demiyor. Nerde züppe üzecek şerefsiz var onu seviyor ve ben artık bilmiyorum ya hani ne yaptıysak olmadı zerre artık tadım kalmadı sarılmaya değer bile bulmuyorum tokalaşmıyorum artık en ufak dokunuşu bile hadi git yoluna der gibi yapıyorum
Sizler daha iyi bilirsiniz, bizim analizlerimiz kızların efendi erkekleri övdükleri, komik erkeklerle arkadaşlık ettikleri ve şerefsiz olanlarla çıktıkları yönünde. Buna rağmen efendiliğimizden taviz vermedik. Siz ne diyorsunuz bu işe?
Cevap
32Cevap
türk kızı alışkın karaktersiz peşinde koşmaya :D
Efendilik için doğdum. herkesin kalbine göre hareket edemem. herkes birşeyler öğreniyor. Onlarda yollarına baksın. Benim gibi.
Efendi erkek haddini bilen erkek Şerefsiz Erkek her boku yiyen erkek Bende Sana soruyorum Hangisi sana göre sence
Bu ne biçim soru yaaaa🤢🤢
Sen nesin efendi mi yanii
Ayh midesi bulanmış kıyamam, ortada o kadar b*ktan sorular soruluyor ki sen onlara yaz bu cevabını hadi kardreş.
Bebeğim ben bo! k aramıyorum onuma gelen b? oklara laf ediyorum sadece:)))
İşine bak gece gece sinirlerime germe malak ya.
Agresif misin acaba? ;)
Komiksin
Aaa hem olmadık yerde kızıyorsun hem de gülüyorsunn vahim durum çoooook vahimmm🧐🧐🧐
Ya hasta mısın?
ruh hastası bi git ya
Tamam sen kendi basit dunyanda mutlu ol diye gidiyorum:))
İyi geceler prensesss:)) tatli rüyalar umarım beni görürsün 🙃🙃🙃
Ahhahahahaaaaaaaa
:)
Şerefsize g. öt, efendiye gönül verenler geldi
Ne saçma konuşuyosun?
Efendileri isteyip aklımız şerefsizlerde kalıyor kızlar kabul edin...
Kadına karşı efendi, dış dünyaya karşı ve yatakta şerefsiz olan tercih edilir
4S kuralı işler ama yine de çizgiyi korumak gerek..
Efendi olana efendi şerefsiz olanada şerefsiz davranırım😂
Ben cok efendi masum erkeğimdir. Geldim güzelim sen de bana yürü bakalım ya da ben sana koşayım
Gözü açık ve saf olmayan buna rağmen efendi kalan erkek
Bulamazsın
Var benim gibi ama maalesef olmaz
böyle konusan bir kiza efendi erkek gelir mi
Ne carmış konuşmamda.
efendi değil bir kere
Efendi erkeğim 20 yaşındayım hala selam veren olmadı. Efendi diyenler külliyen yalan
Bu devrin kanunu yalancı olacaksın sere... Olacaksın o başka kabul görmüyor
Gel dedin geldik kral
Efendi bekler it kapar
Gerçekten efendi erkek. Lafta değil.
Yalan bu arada
Efendi
Efendimsi ş*rfsiz denk geliyo nedense ahs
efendi erkek derler ama diğerini seçerler
Tarafını seç o halde 😎
Se. refsizlik her zmaan iydiir. S.. ker gecersin
sormaya gerek yok ki. Zaten sonuç belli
Erkekler ilğimi cekmiyor 😀
* çekiciliği denen bir şey var
kzlar aldatılmayı aglamayı sevıyo ahaha
Kına yak kına beynine zçm o ağlayanların
Efendi erkek diyen yalan söylüyordur
Gavad erkek djdn
Şerefsiz gibi görünen efendi erkek.
Elma gibi gözüken armut?
@Lütfetmedinizefenim olur, içi seni yakar dışı beni.
Sen yanmaya dünden razısın
Dışarıya efendi bana şerefsiz olabilir 🤪
efendi erkek tabiiki
Evli erkek a q
erkek ya
Efendim krdsm
Şerefsiz olmak daha güzel
Şerefsiz olsunlar.
4s kuralı
Geldim buyrun ☺️
Ortası
Efendi erkek iyidir