Aşık olmadığınız/size aşık olmayan biriyle ilişki yaşadınız mı? Yani illa aşık mı olmak gerekiyor?

Aşık olmadığınız/size aşık olmayan biriyle ilişki yaşadınız mı? Yani illa aşık mı olmak gerekiyor?

Hiç aşık olmadım ama severek yaşadım ilişkileri mi. Saygı sevgi çerçevesinde gittiği yere kadar götürmeye çalıştım. Demek ki Eros'un gözü kör oluyor bize gelince.
2 yıl önce bir ilişkim olmuştu. O zaman aşık değildim sevdiğini söylüyordu, denemeye değer dedim ama kıza söyledim durumu sevmeye çalışacağım dedim. Tamam dedi, sevemedim iyice soğuttu kendinden bende ayrıldım.
Son ilişkimde gerçekten aşıktım ama o buna rağmen gitmeyi tercih etti. Ne diyebilirim ki kendi tercihi.
Hayır. Aşık olmadım hiç ama sevdim. Aşk çok başka olay.
2 ilişkim oldu. Biri çocukluktu, diğerini de sevdim evet ama o aşk mı değil mi emin değilim.
Teşekkür ederim
Rica ederim..
Cevap
13Cevap
Hayır değildim hayatımda sadece bir kere aşık oldum onu da son zamanlarda anladım zaten öbürlerinin hepsi hevesti benim için.
Bir kere aşık oldum oda eşime. Bir kere de platonik sevmiştim o kadar başka ilişkim filan olmadi.
Hiç ilişkim olmadı ama aşık olmuştum
Olmaz olaydım… 😃 Sadece aşk için yaşıyorum, yakılmaklık bana göre değil
Aşk değilde sevgi daha önemli benim için. Aşkın nedense gelip geçici olduğunu düşünüyorum yerini sevgiye bırakıyor.
Birini 3 sene boyunca sevdim ama olmadı.
Değildim. Onlarda değillerdi.. Bir kez aşık oldum. Çok da güzel geçti.. Bir saniyesini bile değişmem hicbiseye.. Güzel günlerdi, ama geçti gitti..
Daha güzellerine🍷🍷
Hiç sevgilim olmadı aşıkda olmadım aşk bilinçaltının bir oyunudur kalp kırılınca beyin çalısmaya başlar aşkda biter sonra ayrılırsın ya da ayrılmayıp huzursuz mutsuz hayatına devam edersin
Aşk öyle basit ve tekrarlanan bir şey değil. Her insana da aşık olunmaz ayrıca, o sadece basit bi hoşlantıdır. Böyle basit ve saçma duygular? aşk olarak nitelendirilemez.
Ben hiç aşık olmadım. Olmam da zaten, yapımda yok. Sevdiğim de olmadı ya, ben hep anlaşıp anlaşamadığıma baktım. Bu olursa gider bu ilişki kafasındayım. Öyle çok sevmeler benim tarzım değil.
Hepsinde aşık olduğumu söyleyemem. Ben, ilk görüşte aşka da inanmıyorum ama en azından hoşlantı vardır.
sevgili yapmıyorum ben zira en son ilk okul 1 de aşık oldum ve ondan sonra da bir daha içimden gelmedi öyle bi his
Hayatım boyunca bir kere aşık oldum daha da olmadım bazen istesem de bu olmuyor.
Hayır karşı taraf seviyor diye sever gibi davrandım
Bir kere aşık oldum oda terk etti bir dahada aşık olmadim olmayacagimda
Hayır değildim. Sadece son sevgilime çok aşıktım. Sadece ona aşık oldum.
1 tane ilişkim oldu o da çöp oldu boş iş sevdim ama
Hayır sevdiğimi zannettiğim de oldu. Gerçekten aşık olduğum da olmuştu
Hayır, tabiki.. Çok yanlış algıladığım , yanlış düşündüğüm zamanlar oldu..
Her ilişkimde sevgi ve saygı mutlaka vardı. Ama aşk her zaman yoktu.
Aşık olmalıyım diye düşündüğüm için sevgilim olmuyor.
Ask bir kez olur, sonrakiler hoslanti ya da zamanla oluşan sevgidir
sadık oldukda noldu be ciğerimizi vereceğimiz insanlar gitti.
Hayır aşık olduğumu sanmıştım
O aak degil şıp sevdilik olur
Hayatimda ilk ve ♾️birisi var🥰🥰
Bu konuda yalan söylemem
Hayır değildim sadece 1 kişiye
Evet
Hiç ilişki yaşamadım şu ana kadar
Hayır sadece ilk sevgilime
Hic iliskim olmadi ki
Hayır onlar daha çok seviyordu diye
hayır sadece sevdiklerimde oldu
Hiç aşıhhhh olmadim ben