Mevcut ya da eski sevgiliniz , kızınca size ne derdi?

Mevcut ya da eski sevgiliniz , kızınca size ne derdi?

Hiç bana kızmadı, sinirlenmedi, o kadar anlayışlı ve yapıcı ki hep ortak bir payda da buluşabiliyoruz. Bazen ben sinirleniyorum hemen uzaklaşıyorum öfke haliyle onu kırmamak için , sakinleşince konuşuyorum onunla ve ilk sözümde aşkım oluyor
Hayır hiç kızmamıştı bana.. Bana bir tek kedim kızardı. Gitmesin diye kuyruğundan tutmuştum. 😂 O gün döndü baktı tısladı çok kızdı bana 😂 Korktum bıraktım hemen. 😂 Çayıra çimene giriyor. Yavrucum her tarafın diken, çöğür, çalı çırpı toz toprak oluyor neden böyle yerlere gidiyorsun ev kedisisin sen.. 😂
Eskilerden birisi yemek esnasında yan masadan bana baktığını iddia ettiği kıza kızıp elindeki kola şişesini hunharca çalkalamak suretiyle benim üzerime püskürtmüştü. Sebebi ise bu sayede apar topar mekandan ayrılmak zorunda kalacakmışız. Rica etse de kalkardık oysa ki :D
Eşim bana kızınca ne der? Himm onu buraya yazmiycam ama sonuçta özür dileyen o oluyor önemli olan tarafı bu 😏
Öyle kır dök özür dile muhabbetlerini hiç sevmem onun için sıkıntılı bir süreç olur.
Cevap
36Cevap
Bana bak dinle beni…
Yahu ben senden kurtulamayacak mıyım…
Bir kere daha bunu yapma tamam mı…
Artık seni nasıl azarlayacağımı bilmiyorum…
Vs vs😣
Susuyor ben konuşmasını istiyorum kötü şeyler dememek için susuyorum diyor 😄
Adımı diyor.. ballı çöreğim yerime adımı diyor..
Eski sevgilim peki derdi 😅
Sevgilim hiç olmadı ama olsaydı bana kızmazdı kızsaydı muhtemelen kötü şeyler yapardı :D
Neler neler 🫣 Ben de, lütfen ağzını bozma, ben sana bu şekilde konuşuyor muyum, bak karşılık dahi vermiyorum, yapma! Derim, bunun üzerine sakinleyeceğine iyice çıldırır, daha çok sayar. Ben de uzaklaşırım, sonra sakinleştiğinde konu üstünde sakin bir kafayla düşün öyle konuşalım derim. Ben farklı bir odaya geçerim ama uzaktan onun söylenmelerini bağırıp çağırmalarını duyarım bir süre daha. 🥴
kızınca susması kötü..
insan kızınca içini dökmeli bağırmalı çağırmalı ki gönlünü alabilesin yani
ama susuyorsa onunla baş etmesi zor
ahsh o konulara girmeyelim bence ya bizde resmen savaş meydanı çıkabiliyor bazen, bazen de ben celalleniyorum o sakin kalıyor 😂 Keyifli geceler..
video kullanılamıyor diyor maalesef :D
Yenisini bulalım 😂
ashah 😅😅
Şimdi wpye girip eski mesajlara baktım da küfür dışında her güzel şeyi söylüyormuş döfmclcfş
Kızınca ağzından geleni söylüyor genellikle canım benim 😅😅💋💋
Kim ki bu ağzına geleni diyen😂
Gifteki ben olabilirim ama 😂
Kızdırmak tehlikelidir ve yasaktır koalaları😂
Konuşur da konuşur bir susmak bilmez ne yapacak başka. Sus diyorum susmuyor🤦 devam ediyor o devam ettikçe ben daha çok sinir oluyorum. Dinlemiyorum bu kez konuş dur diyorum🤷
Kızınca kötü bir şey dememek için uyumayı tercih ediyor. Sabah daha sakin ve makul şekilde konuşuyoruz. Yeri geldiğinde özür dilemekten çekinmeyen insanlar olduğumuz için özür dileyip tekrar etmemeye çalışıyoruz.
ahsh o konulara girmeyelim bence ya bizde resmen savaş meydanı çıkabiliyor bazen, bazen de ben celalleniyorum o sakin kalıyor :D
ahs kopyacı :D :*
coook nadir kizar bana, naz yapan benimdir cogu zaman
Kizinca ask yerine ismimi der, ciddi konusur, kaslarini catar :D
sonunda özür dileyen ama yine o olur...
Erkek erkek değil fino olmuş artık
Yani çooookkk nadir kızıyor, çok nadir kızdığına göre kırmasının bir sebebi olmalı... ona rağmen yapabildiği sadece ismini söylemek, ciddi konuşmak, kaş çatmak... ve sonra da sanki kötü bir şey yapmış gibi özür diliyor... bu eğitimle olacak şey değil hamurunda olmalı finoluk
@cabukisimler hayirdir senin amacin ne? kizinca ortaligi mi dagitsin? dövsünmü? Kizgin olnca ben konusmuyorum mesela, arkami döner giderim. o da sözlerle kizgin oldugunu belirtiyor, ciddi konusuyor, sirnasmiyor
Burdaki yorumlar sadece isin sakasina, senden baska ciddiye alan yok
Neden kızdın anlamadım... sohbet ediyorduk
Dönmesi gerekmez ama bir şekilde haklı olduğunu düşünüp bir sesini bile yükseltmeyecwk kadar ölçülü tepki verdikten sonra kalkıp kendisinin özür dilemesi manidar... ayrıca fino olmuş dediğimde "eğitim şart" diyen de sensin... adamın senin gözünde bir saygınlığı olsa fino kelimesinden rahatsız olurdun. Ama aksine adamla alay ettin.
İşte sesini yükseltemeyeceğinin farkında olan genç bir erkek hele hele çok nadiren kızmasına rağmen bir sesini bile yğkseltemeyeceğini bilen bir erkekten bahsediyorsak daha ne diyelim yahu... Fino dedim finolar bile sesini yükseltir. Bu delikanlı sesini bile yükseltemiyor... yani istese de yükseltemiyor... sirk hayvanlarını eğitmek için ucu elektrikli çubuklar vardır. Öyle bir şey mi kullanıyorsun garibin üstünde? Gerçekten merak ettim:)
@cabukisimler bundan 10 sene öncesinde kalmışsınız sanırım. Şaşkınlığınız eskilerden bir esinti gibi. Şimdi erkek olmak değil pipli kız çocuğu gibi erkeğimsi tipler pompalanıyor günümüz kadınlarına. Erkek bu formatta olmazsa döver, kurar geçirir maşallah öldürür diye de parmak sallıyor, sistem, cevap veren hanımefendinin söyleminden de örneklenebilir.. toplumu böyle cinsiyetsizleştirme projesi olduğu kesin de kim bundan ne kazanacak anlamış değilim.
Eski sevgilim gözlerini kocaman açıp öfkeden titrerdi resmen, bağırır bir sürü ağza alınmayacak laflar ederdi. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi davranırdı.
Buraya yazarsam kaba görüş diye kaldırılır 🙄
😂😂😂
Eski eşim ismimle hitap ederdi gerçi hep öyle hitap ederdi ama sinirliyim bagirarak söylerdi adımı bende öyle ismini soylerdim
İnsan sevgilisini kızdırmaz. Sevgili kızıyorsa sizde bir yanlışlık vardır. ( genel görüş size değil )
Kızacak bir sevgilim bile yok ki ne kızıyorsun diye sitem edemiyorum🤧
Susup konuşmazdı allahin lütfu iyi ki bitti🤭🤭
Konuşmayıp uzaklaşıyoruz birbirlerimizden çünkü benim sinirim çok kötü oluyor 😂🤦♀️
Adımla seslenip ters bakış atardı
#Ayrılmayabilirdik💔
Şu an sevgilim yok ama önceki pek sinirlenmeyen biriydi kızsa bile sakince tepki verirdi
Bir standardı yoktu. Neye kızdıysa onu söylerdi. Bende ona göre çözmeye çalışırdım.
ismimle seslenince bir terslik olduğunu anlıyorum
Üzerinden çok uzun zaman geçti, hatırlamıyorum..
canım diyorum da bana gerizalk deme böyle seyleri sevmiyorum diyo o kızınca demesi daha tatlı geliyo dnfnxns
Hiç sevgilisi olmayanlar bu soruya ne cevap versin? Onlara haksızlık değil mi? 😂
Ayyy eski sevgilim kızınca acayip toksikleşiyordu
sinir hastası oldugum için öfke kontrolum yok önümdekini parçalıyorum direk oyuzden pek bişey diyemiyor g. tü yemiyor
Senin yanında konuşamıyorum...
😂 ben napayım yani demi
Kızdırmadım ki hiç :D
Hiçbir şey bana bişey diyecek adam anasının karnından doğmadı 😂😂
Adımla seslenmesi yeterli benim için 😮💨
Çiceklere kimse kızamaz
sevgilimiz yokki anasını s@tayım
Olsun mu isterdin
@lucifer_devil istemezdim kanka
Sitem etmiş gibi yazmışsın ya ondan sordum
Kanka
Direk adımla hitap eder 😂