Sence eski sevgilin senden daha iyisini bulabilir mi?

#beyazorkidem😘
Sence eski sevgilin senden daha iyisini bulabilir mi?

#beyazorkidem😘
Yani sırf iyiyim havasına girip demiyorum, gerçekten bulamaz. O iğrenç karakteri, tipsizligi ve diğer çirkin şeylerle dolu haliyle ben bile nasıl ona baktım hayretler içerisinde düşünüyorum. Bulamasın da. Umarım sürünür pislik. Bak yine sinirlendim.
herhangi konuda evet ve herhangi konuda hayır fakat eski sevgili dediğimiz şeyi eskide bıraktığımız vakit bir başkası ile olmasak da eski sevgilimiz bizim için hep aynı çekicilikte olmayacak, hislerin yarattığı ilüzyondur bizim birilerini en/daha iyi kabul edebiliyor olmamız. bunu düşünmek yalnızca kişilerin hala birbirinde gönlü varsa anlamlıdır velhasılıkelam s edin eskiyi düşünmeyi
Cevap
67Cevap
Bulur tabi ki ben hint kumaşı değilim
Benden iyisini bulamaz
Aslında benim eski sevgilim yok sadece olacakken olmayan durumlar var. Bu da karşı tarafın ne istediğini bilmediğinden, ayran gönüllülüğünden kaynaklanıyor. Kendi diyordu etrafımda senin gibi düzgün bir karakterde birine rastlamadım ama ne hikmetse zamanında ona yanlış yapan, yalan söyleyen kıymet bilmeyen kişiyi tekrar affetti ve ona döndü. İnsanlar sadece dengi olduğu insana gidiyor. Bu kişi de çok dürüst değildi bana karşı sinsi , fesat davranışları vardı. Bu kızda öyleymiş öyle davranışları olduğunu söyelrdi. Layığına gitmiş çıtama çıkamadı ( kendimi övmüyorum ama öyle)
Neye göre kime göre , kimisi tip olarak iyidir , kimisinin el lezzeti iyidir A konusunda iyiyse birisi, B konusunda iyidir , hoşgörü , anlayış vs,
Birisi Boya badana ( makyaj ) yapmış gibiyken öbürü daha duru , sade yalın bir güzelliği vardır , huyu güzeldir, huyunu, dokunuşunu, senin el üstünde tutuşu güzeldir neye, göre iyi tartışılır, önemli olan daha iyi olanı değil, Puzzleda sana uyan seni doğru tamamlayan parçayı bulmaktır...
Beden daha iyisini bulamaz ya da ondan iyisi bulunmaz diye bir şey söz konusu değildir bence. Herkesin kendine has bir tavrı vardır, tazrı vardır, alışkanlıkları, zevkleri, beğenileri vardır. Her tende, her bedende farklı zevkler, farklı lezzetler vardır. Yolarımız ayrılmışsa ondan daha iyisini bulayım diye bir arayış içinde olmam. Uyum, çekim, arşu, şehvet, saygı, ilgi gibi ortak noktalarımız olan başka bir kadın illa ki vardır.
Ben ondan daha iyisini buldum ama onun pek şansı yok bu konuda 🤪
Herkesin hikayesi ayrı yerlerde. Kimisi kalbin dibinde, kimisi içinde. İkisi de kalp de oysaki, ama değeri farklı. Kendini bulunmaz Hint kumaşı zannedenler için terapi seanslarında kolaylıklar dilerim.
Gerçeklerle yüzleşmek lazım. 😊 Bütün hanımefendiler benden daha iyisini bulabilirler. 😊 Buluyorlar da zaten. 😊 Bem de herkesin sevdiğiyle mutlu olmasını kendime de huzur içinde yalnız yaşamayı diliyorum. 😊
Evet Çünkü Herkes kendisini güzel görür Ama Karşıdaki insan Karşışındaki insanı öyle görmez genelde kendine laf ettirmeyenler Hayır der bir zaman sevdiğin insan öyle bir zaman gelirki sizden nefret eder buda Duyguların yok olmasına yarıyor
Dilerim bulur..
Benden iyisi yoktur demedim hiçbir zaman ama samimiyetimi sorgulatmam asla..
Daha iyisini bulması önemli değil bence ama daha mutlu olmasını istemezsin, çünkü sana mutluluğu yaşatıp gidiyorsa ne bileyim mutlu olması koyuyor. Benim duygularımla oynayıp eski sevgililerine her türlü haltı yaşayan sonra terkedilen bir flörtüm var şu an. Ben mutlu olmasını istemıyorum ne kadar yanlıs oldugunu bilsem de cunku onun duygularıyla oynandı diye benimkiyle oynamak zorunda değildi.
Bulamaz cünkü Benim gibi mükemmel Bir insan görmedim bu yer yüzünde 🤷🏻♀️😎😏😏😏 off kendime her gün daha da cok asik oluyorum
Her zaman iyinin de iyisi vardır. Benden iyisini bulabilir. Ama benden iyi hissettirenini bulamaz. His daha önemli diye düşünüyorum.
Bulabilirler her anlamda. Bulunmaz biri değilim. Ama ilerleten süreçte bazı konularda üzülmeleri de olası.
Yine de herkes mutlu olsun.
E bulur tabi. Hatta eskisinden daha iyisini bulur, version güncellemesi yapar, 10 bin kat daha iyi olur.
Eski version
Yeni version..
Bulamaz diycem evrene ters mesaj gidicek bulcak sonra 😂
Karakter olarak bulamaz Dış görünüşü bilmiyorum Belki bulur ama ben ondan daha iyi bulurum
Bana gonul yarasi bıraktıysa zor. Lakin isterim üzülmesin iyi olsun.
Asla bulamazdı, ve bulamadı da mutsuz oldu fakat heşey için çok geç
beni terk eden zengin koca bulmuş oluyor anlamadım gitti
🖤... eski eskide kaldı... Mutlu olsun. Umarım bulur.
Birbirimiz için iyisi olsaydık bitmezdi zaten
Bunun benim için bir önemi yok. Istedigini bulsun , yolu açık olsun.
Umrumda değil naparsa yapsın bir daha geri gelmesin.
her zaman daha iyisi vardır :)
benden daha iyisi icin ise ömrünü harcayabilir :)
Olabilir tabi, bulunmaz Hint kumaşı değiliz. Ben de ondan daha iyisini bulabilirim ama 😅
Sanmam bu devirde adımı söylerdim de yani soyle diyim bizim gibi yiğitler zor yetisiyo
Bulamaz, ben de onun gibisini bulamam. İkimiz de bunun farkındayız... Ama artık bizden de olmaz...
Tüm sevgililerime hayırlı kapılar diliorum, benden uzak mutluluğa yakın olun Amin 😂
Her ne kadar biten bi iliski de olsa kendime göre benden iyisini değilde ben kadar sevecek birini bulamayacağını düşünsemde, umarım hayatına benden cok daha iyi birisi çıkar cok mutlu olur. Onun mutsuzluğunu asla istemem..
Aramaz; biliyordu bulamayacağını.. karşılıklı..
Bulamaz diyen kendini sorgulamasını, şöyle bir kibir yoklaması yapmasını tavsiye ediyorum. "Ben en iyiyim" ya da "ona benden başkası tahammül edemez" fikri büyük ihtimalle kendini kandırmaktır.
o kadar yeteneklıyse bır tane de bana bulsun
Hayır, bulamaz: Kendi için iyisini bulabilir benden "daha iyi"sini bulamaz; olsa olsa bulduğunu sanarak ölür🤣
Bulur tabii
Her zaman daha iyisi vardır
Kendimizi fazla dev aynasında görmekten heba ediyoruz nice emekler verilmiş birliktelikleri
Benim gibisini hiçbir eski sevgilim mumla arasa bulamaz ama onlara inşallah kendi günü birileri denk gelir. 🤲
Benden daha iyisini bulursa zaten düğününe gidip altın takarım.
Herkes herkesten iyisini bulabilir. Kimse vazgeçilmez değildir
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil ama at gibi gidip it gibi dönenleride çok gördük
olabilir hem güzel hemde ahlaklıysa offf vurdu gol oldu erkek 5 gol atmış gibi olur
Bulabilir, herkesin alternatifi fazlasıyla var bence
Her konuda olmasa da bazı konularda benden iyisi mutlaka vardır
Bulamaz çok da iddialıyım güzeli bulsa benim kadar eglencelisini ve zekisini bulamaz
Umarım bulur ben naptıysam durduramadım gitti gitmemesi için her zorlukta elimi hiç bırakmayacağımı söyledim ama olmadı umarım gittiği yerde çok sevilir kıymetini bilirler...
Bulabilir tabi ki. El elden üstündür diye boşuna dememişler.
Evet hepsi bulmuş çocuk yapan da var
Benim gibi doyumsuzu bulması zor çünkü tek doyuran benim 🤣🤣😎😎😎
Bulabilir bende bulabilirim :)
tip olarak belki de karakter olarak asla
Birini bulabilir ancak bulduğu benim gibi olmaz
herkes herkesten daha iyisini bulabilir
Bulsa bile, benim gibi gamer zor bulunur.
Bilmem. Arasın bulsun. İşi yoksa.
Bulabilir neden olmasın bende bulabilirim
Bulabilir, umrumda değil
Bulur hint kumaşı değiliz ajs
O hiç kimseyi bulamaz içip içip geziyor
Bulabilir neden bulamasın?
Eski sevgililerim umrumda değil
Bulur tabi neden bulamasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?