İki yıldır sadece arada görüşüyorduk yanu amac belliydi ama ben samimi olup güven asilamaya uğraştım insan insana güvenmez mi? İki sene as bir süre değil hiç bir yqnlisim da olmadı kendi evliydi önemli tanınmış biriydi... onun kim olduğunu bildiğimi söylediğimde de çok rahatsız oldum deyip engelledi ben bunu hakedecek bir şey yapmadim o kadar korkuyorsa görüşmesin kimseyle haksız mıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ben hakettin. mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Niye riske atsın ki. 2 yılda gorusmemisseniz demekki değer vermemiş sana
Akıl var mantık var iki sene sustum güven verdim insan hiç mi anlamaz bu kadın güvenilir. biri yanlısı yok ustelik normal zamdanda arayıp rahatsızlık da vermedim hiç
Evt değer vermmeis onu anladım ben ona değer verdiğimi söylediğimde zaten susmustu o gün anlamıştım
Peki neden gorusmediniz? Sadece cinsellik miydi aranizdaki muhabbet
Evt yarım. saat cinsellik acele oluyordu hep onun vakti olmuyordu toplantılar vs vs evliydi birde ama sohbet de ederdi benlen çok üzüldüm böyle yapmasina yani bu kadar cekinen biri olarak bu konumda güvenilir bir insanı neden kaybetmeyi göze aldı bu kadar huzursuz olacak ne ver ki ben rahatsız edecek olsam ikimsenedir. ederdim zaten hiç bir zarraim. dokunmadi
Peki neden görüşmesiniz? Sende evlimisin
Görüşmediniz derken ne demek istiyorsun anlamadım? O evli tanınmış biri sadece cins... İstiyor çok yoğun vs vs.. yani baştan böyle basladik zaten yarım saat ofiste kimse olmadığı zamanlarda görüştük... iki senede insan anlamas mi bu kadın güvenilir zarrasiz bundan zarra gelmez vs... ben onun kim olduğunu bildiğimi söyledim diye rahatsız oldu görüşmek istemiyorum deyip engelledi... anlatmak istediğim şu; bu kadar hayati riskli olan birinin devamlı güvenilir birini bulması zordur o güvenilir birini yani beni sildi buna anlam veremiyorum
Peki kim olduğunu buldum dedin ya. Hem tanınmış diyorsun. Orayı anlamadım o nasıl oluyor
Nesimi anlamadın sen daha çocuksun sanırım olayı anlamadın teşekkür ederim
Olayları başından sonunda alıp alıp koyma baştan anlatmak istersen dinlerim.
Başından sinundan alıp koymadım özetledim.. sadece c... ilişkisi idi arada sırada ayda 2_3 en fazla 4 yarımşar saat ama sohbetimiz de vardı tanınmış biriydi işadamıydi ailesi vardı gizli saklı görüştük bana karşı zaten duygusallık geliştirmedi sadece yüzeysel görüştük ama ben anlam yükledim değer verdim rahatsız edici bir şey yapmadım o cagardigi zaman gittim oda arada hediye getirirdi bana ama. ben hediye için görüşmedim olay bu... Ama bir gece wp de konuşurken adını ve kim olduğunu bildiğimi ve benden asla zarar gelmeyeceğini anlatmaya çalıştım nasıl öğrendin dedi eee dedim ofisindeki tabelada adın yazıyor kim olsa netten bakardı haksız mıyım dedim arastirman hoşuma gitmeid dedi eee o zaman ofisine kadın almasaymis ben s... Değilim ki insan nereye girdiğine bakmaz mi orada koca tabela isim yazıyor... bak dedim iki sene sesimi çıkartmadim gerçek adını bile kullanmadım sana karşı yok dedi ben huzursuz rahatsız oldum hoşuma gitmeid hakkını helal et seni engwlloyorum dedi ve gitti
Şimdi zengin bir insanın ailesini tehlikeye atması zor. Bosanirsa donunu bile alır karısı. O yüzden kendini saklamak istiyordu. Sen onu öğrenince de tehlkie hissetti ve riske atmadı bu normal. Sana duygusal bir bağ ile bağlanmamış. Sadece çağırmış gitmişsin işini görmüşsün. Bir bağ yok. Amacı cinsellikti. Senin bir bağ hissetmem kötü olmuş. Evli ve zengin bir iş adamından fazlası beklenmez zaten. Karısını bosayip seni almaz. Sana değer de vermez. Senin bunları şimdi görmen kötü olmus. İlişkinin başında ona göre hareket etmen lazimdi
Yahu ben baştan beri bunların farkındayım ben aşk sevgi beklemedim sadece bana güvensin istedim dostluk samimiyet olsun hayatımda olsun istedim onu rajatsiz edici bir şey de yapmadım düşün bi; öyle biri hayatında kaç kere güvenilir bir kadın bulabilir? Benim iki senede güvenilir olduğumu hiç mi anlamadı insan anlar yani onca görmüş geçirmiş insan sarrafi olmuş yani beni engelledi de noldu otele hiç bı yere güvenip gitmeyen insan şimdi kime güvenip görüşecek benimle bile iki sene yazisti ondan sonra ofisine aldı
Mutlaka bilur merak etme. Para güç demektir. Parası olduktan sonra 22 yaşında citirda bulur. Belkide vardır
Onu tanımıyorsun çok pinpirikli çok şüpheci biri o hayatta bı daha ofisine kimseyi almaz benlen iki sene yazisti öyle görüştü toplamda 4 sene de bana bile benim guvh birine güvenmemis asla otelde kalmıyor o. kadar isrra ettim olmaz güvenli değil dedi hep arkadaşımın evi var dedim onu da istemedi sadece kendi ofisinde görüştük artık oraya da kimseyi o. is için şey yapmak için sokmaz
Sıra bende
bi 2 sene de bana ayır
Haketmedin ve oda seni haketmiyyor
Ben çok güvenilir düzgün bir kadınım üç sene de bunu anlamamış madem o kadar kirkuyor g****korkusu var ofisine almasaydi beni kim olsa o ofis tabelasına bakardı onu kim olduğunu ogrenirdi bunu nasıl düşünemez hala aklım almıyor