Bir erkek daha ne ister?

Arkadaşlar merhaba. Ben elektrik elektronik mühendisiyim aynı zamanda gitar caliyorum. Sosyal medyada da gitar videolarim var Yakın zamanda Ankara da ise baslayacagim.
Yaptığım her seyde erkek arkadaşım yanımda olsun istiyorum. Beraber kafeye gitmek evden ziyade biraz da dışarıda vakit geçirmek istiyorum. Evet açık giyiniyorum ama asla bir erkek veya bir kadın bakıp hoşlansın diye değil. Guzel de fiziğim var fakat erkek arkadaşım katiyen açık giyinmemi istemiyor. Ama ben her zaman böyle bir insandım. Zaten göğüs dekoltem yok en kötü göbeğim açık oluyor. Sosyal medyada gitar videolarimi atmami istemiyor. Profilimi kapatmami istiyor. Kafeye gidip zorla bir şeyler içiyoruz. İnsanların içinde sigara icmemi istemiyor. Ben cok hareketleyim kendisi sürekli benim içim ölmüş diyor. Sırf sabahları işe giderken poğaça parası vermesin diye ona poğaça yapıyorum. Yani bir kadın ne kadar fedakarlik yapabilirse her şeyi yaptım. Ama bana ben sana ayak uyduramiyorun dedi. Ayrılmıyor ayrılmak istemiyor beni bırakmıyor ama sadece evin içinde uyumluyuz. Disarida değil. Yani o kadar da yazan var ciddi anlamda evlenmek isteyen ama ben elimin tersiyle itiyorum onun için. Bu arada ailesi bulundugum sehire geldi ve onlarla tanistim. Yani ciddi biraz para biriktirsin direkt evlenmek istiyor. Sizce bu ilişki nasıl devam eder? Görüşlerinizi bekliyorum.
Bir erkek daha ne ister?