Benden 8 yaş büyük bir kadın benimle ciddi düşünüyor. 8 yaş fark ile olur mu? Siz olsanız ne yaparsınız?

Aynı şirkette benzer projelerde çalışıyoruz. Ben işimde ondan çokça yardım aldım. İş gereği konuşuyoruz ama kendisi sohbette etmek istiyor arada. Bu şekilde sevdiğini söyledi. 8 yaş fark aramızda. Kendisinin maaşı da benden yüksektir diye düşünüyorum çünkü ben daha yeni sayılırım işimde. Kendisi daha önceden beraber olmuş yani tecrübeli. Aynı zamanda tesettürlü bir kadın. Zeki ve birçok şey hakkında da bilgili. Benim hiç ilişkim sevgilim falan olmadı hiç karşı cinsle alakam yok. Kendim gibi biriyle evlenmeyi düşünüyordum ama zaten evlenebileceğimi pek sanmıyorum çünkü çok sebebim de var. Bu kişi birçok şeyi kendisi üstleniyor. Aynı zamanda benim cinsel tecrübem de yok onun var. Yinede ben ondan herhangi bir şey isteyebileceğimi sanmıyorum utangaç bir insanım o da biliyor kendisi bunu dert etmiyor. Onu tatmin edemem cinsel olarak veya diğer şeylerde kendimi gösteremem gibi de geliyor bende utangaç olduğum için. Sizce ne yapmalıyım? Siz ne yapardınız?
Benden 8 yaş büyük bir kadın benimle ciddi düşünüyor. 8 yaş fark ile olur mu? Siz olsanız ne yaparsınız?