Güncellemeler
+1 yıl
Gnxl
Güncellemeler
+1 yıl
Gxnsvshns
Bakin Wp den herkes izler , ben Outlooktan, Microsoft Teams ten filan izliyorum. Disari da olduğunu görünce sigaraya ya da yemeğe çıktığını anliyodum hemen bende aşağı iniyorum filan o değil de çok yorucu ya.. kendimi işe veremiyorum, oturduğum yerin caprazinda bide karşı departmanda gir çık görüyorum surekli.
Çünkü iş yeri aşkı afsgs🎉🌸💐
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani seviştiğin zaman geçiyor bu istek. Ben de vardı onun yüzünden çalışamıyordum
Bir şey olmadan etmeden gidip kucağına atlayamam onda da aynı duygular olmalı.
Tabi ki o yüzden biraz belli et. Ben mail atmıştım öylelikle başladım 2 kez buluştuk bitti gitti sonrasında
Nasıl bir mail
İşle alakalı olur, veya yanlışlıkla atmış gibi yaparsın?
Sevdigini söyle en fazla ne olur. Sana ben seni sevmiyorum bok öğ mü dicek demez kimse demez o yuzden bence soyle veya ima et
Attim bi iki adim baktım ondan herhangi bir şey gelmedi bana karşı bende üzerine varamadım ama içten içe yanıyorum.
Bu sevdadan çok saplantı bence..
Sevda ya da Bela bilmiyorum ama kurtulamıyorum
Bu sevda başına iş açar senin...
Hayatımda böyle bir şeye düşmedim ben
Geceleri uyuyamıyorum, gündüz m al gibi dolaşıyorum. Onun ruhu duymuyor
Sen kendini çok fazla kaptırmışsın onun umurunda bile olmaz ruhu duymaz çünkü kendini senin kadar kaptırmamış.. kendini bu kadar kaptırman çok yanlış ayrılık olursa yıkım olur senin için... kendini biraz geri çekmelisin..
İnan denedim, 5 ay hiç yüzüne bakmadım
O yokmuş, ölmüş gibi davrandım ama sonra yeniden canlandı. Kendimi mahvediyor yine önümden geçiyor gözümü kapatıp kokusunu içime çekiyorum o derece 🙂
Onun bulunduğu ortamdan uzak durman mümkün olmuyor mu ya da sana onu hatırlatacak ne varsa...
Gunde 10 kez görüyorum
Departmanlarimiz karşılıklı
Bu iyi olmadı ama onu kafandan atmalısın ona açıldın mı hiç...
İş için yazdım başta ilgilendi olmayınca goruldu atti. Birlikte foto çekilmiştik toplu bir de o kendini tek selfie yapmış benim telimden. Instaya ekleyip onu attim biraz konuştuk ama hep geç cevaplar verdi, sonrasinda herhangi bir hikayeme yorum yapmadı vs
Belli ki ilgisi yok sana karşı senin ona karşı ilgili olman hiçbir şey değiştirmez sadece kendini yorarsın... onun için bunu artık kabullenmelisin...
Anladım haklısın ama tavır da yapamıyorum neyse normal davranaym
Merhaba merhaba
Tabi ki zorla güzellik olmuyor sonuçta...
dahil
Evet dahil
Dahildir