AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sıkıcı ve boş geçiyor
sağlığım yerinde olduktan sonra gerisi hallolur bir şekilde
Evet, akıl sağlığını korumak beden sağlığını bile çözüyor, e beden sağlığıda kafayı çözüyor, bende şimdi aileden kopuk yeni yurt dışına geldim bi spor salonuna gitsemde stres atsam ama iş var 🥹
günaydın. dünyada günümüz nasıl geçiyor değil de günümüzü görüyoruz. gösteriyorlar
ne gösterdiler, ve hakketttin mi?
Onların kafalarını yemek lazım, koca bi ısırıkla fakat gel gör ki zor. Çalışma hayatı ve maratonlaşma en büyük derdimiz arasında, her şeyde geçerli bu. Boş vakitte dertlere gömülmek yerine gerçekten de kendimize vakit ayırmalıyız, en harika yatırım bu. Havalar bide bu kadar sıcak olmasa 🥹 Burası 37 dereceydi bugün 🥲
sen marsta mısın hocam :) dışarıdan gelip soruyo gibisin
Marsta bi 10-20 defter ve 30 kalem iş görür, yemeği yerken hatta onu tuvalete bırakırken bile üşeniyorum artık bıhtıh ya
Her şeyden bıkmış bir şekilde geçiyor
Elde değil ki, bıkan ve fazla sıkan insanlar var, birbirlerini anlamıyorar. Bi film önermek isterdim sana aslında ama filmi unuttum 🥲
Günaydın mı
Alışkanlık oldu, saat kaç olursa olsun günaydın derim (çaktırma bi ara uyku düzenini bozmuştum ama düzelttim 😂)
Bu aralar özgür
Bende özgürlüğe koşuyorum, ağır taşlar önceden zordu ama tepeye tırmanınca küçülüyorlar 🥹
Kesinlikle:) bu bir meydan okuma ne istediğini bilme durumu
Evet ve aileden kopuk yurt dışındayım, yumruklarım paslanmış, yarın iş olmasaydı bi spor salonu bakacaktım, bu cumartesi artık yeni geldim daha
Yorgun.
Neden yoruldun kankam :(
Hayat yordu be kankam aşk hayatı desen ayrı, aile hayatı ayrı, ekonomi desen ayrı, uykusuzluk desen ayrı, hayat her yerden vuruyor.
Stres yapma şimdi biraz iyi düşünelim, yalnış görmediysem 22 yaşındasın, ben 23'üm ve bu sene bi almanca kursuna gittim şu anda yurt dışındayım, imkan yok diyebilirsin biliyorum bende etten kemikten ayırdımda geldim. Birikim yapma imkanın varsa hemen atıl ve başla ama yoksa en azından yorgun olmadığın anlarda kendini sev, en iyi yatırım bu. Ayrıca aşk hayatında da seni seven zaten seninle beraber olur, istemezse zaten ne yaparsan yap gider (tecrübelendik acı çeke çeke)
Aynen kardeşim tecrübelendik.. spor salonuna gidiyorum bu aralar orada stres atıyorum iyi bir yer. Sen Almanya ya nasıl gittin?
Dil ve meslek ile, benimde bi spor salonuna gitmem lazım. Yoksa baktığım uçurum bana bakmaya devam edecek, alışıpta o kadar yüksek gelmeyince atlanır bile fakat kurtulmaya çalışıyoruz artık buralardayız
Gidebilirsem Almanya ya gitmeyi istiyorum şu an daha çok Amerika istiyorum ama. Bu arada spor iyidir salondan çıkınca insan pamuk gibi oluyor sessiz sakin bir şekilde huzurlu oluyor.
O hissi özledim, ya kendimi spora atıcam ya da kafayı tümden bozacağım, yoruldum baya ama düşünmekten, kafamdaki sistemler yoruldu
Aynen tekrar başlarsın umarım dostum. Sohbet için teşekkürler.
Bende teşekkür ediyorum, yarın iş var
Günaydın, iyi geçiyor senin
Bugün toksik ilişkiden kurtulmayı deneyeceğim acıtacak ama umarım mutlu olurum 😥
Hazırlanıp dışarı çıkıcam senin nasıl geçiyor?
İşten geldim şimdide interneti halledemedim tam 2 saattir, sözde yurt dışında internet iyi dediler skflsl neyse gelip çözdülerde, aslında çözmeseler iyidi yatıp kitabımı yazıyordum 🥲
Vayy kitap mı yazıyorsun
Dili geliştirmek için almanca yazıyorum, gel gör ki el yazım kötü 🥹
Olsun ya yine de güzel bi şey yapıyorsun
Bende bugün dil kursuna yazıldım senin gibi yaparım belki
Evet 😂 en azından "denemeler" kitabındaki gibi bir şeyler yapıyorum, düşünceleri kağıda döküp okuyunca gerçekten o düşüncenin üstüne çıkıyorsun
Hangi dil için yazıldın
İngilizce
Yurt dışı gözüktü bize 😂
Güzeel sana kaynak önereyim istersen
Fıçur fıçur hafşur hafşur var ingilizcem skflslfl
Çok güzel olur aslında
O nasıl oluyor 😀
Kaynaklar saf ingilizce ama çok basitten başlıyorsun ve sana tek tek öğretiyorlar, bekle atacağım
C1 ingilizce B1 almanca sertifikası var bende emin ol İngilizce her şeye yarıyor
Evet çok önemli o yüzden başladım bende hem kendimi geliştirmek istedim
Sen kursa mı gittin
İngilizce öğrenirken
Yep ama 14 yaşındaydım, almancaya daha bu sene gidip aldım sertifikayı, 3 hafta oldu almanyaya geleli ingilizceyi daha çok kullanıyorum
Çok iyi ya ben 21 yaşındayım yeni başlıyorum daha
3 haftada alıştın mı? Ben de yurtdışına gitmeyi düşünüyorum da
Dışarıda yemek yemeye alışamadım 😅 danışmanlık yaparken bazen kekeliyorum yüzün kızarıyor, bunu derken bile utanmam peki 🥺
Yüzüm*
Ya olur öyle ben bile utanıyorum bazen kendi ülkemde
Dimi dimi, alışacağım yavaş yavaş ama almancamı C1 yapmam lazım, çok zor bunalıyorum arada, senin kaynakları unutmadım eski evde araştırıyoruz şu an kitapları 😂 internettede var o beğeniceksin
Yaaa bulamıyorsan uğraşma hiç
Teşekkür ederim bu arada
Alışırsın daha 3 hafta olmuş bende bunalıyorum arada bi şeylerle zamanımı öldürüyorum
Bende aynı şekilde ya, kafamı dağıtacak şeylerle uğraşıyorum ama şu sıralar biraz maraton var, sürekli koşturmaca yeni açıldı bizim bölüm daha boyalarına bile yardım ediyoruz bi spota gidecek vaktimde yok, Udemy hesabın varsa sana oradan öneri yapayım bir abi var çok iyi anlatıyor
Olabilir
Kusuruma bakma 2 gündür uyuyamıyorumda biraz kestirmişim kafamda kalmıştın zaten ama dalmışım, hocanın ismide: Udemy Serdar Hoca İngilizce
Teşekkür ederim ben bakıcam buna ☺️
Sıkıcı
Anlat, ben buradayım