Güncellemeler
+1 yıl
Aynen knk öğretmenin yazıldığını sandım 😉Evinde de onla değil başkasıyla yatmisimdir kesin 😏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle bir geçer zaman ki dizisindeki mete canlandı bi an gözümde
Dimi ☺️
şu an kaç yaşındasın bu arada xndj
20 ye yeni girdim
Çocukluk aşkı sendeki geçer yani birgün ve bu arada o seni sevmemistir en fazla sempati duymuştur insanlar sıradışı ilişkileri seviyo bazen , ama onun kadar da kimseyi sevemezsin artık ama en güzeli çok sevmemek zaten
Aynen haklısın
Lise 1. sınıfta tarih hocanla aranızda nasıl 6 yaş oluyor lan?
Mal ben 16 yaşındaydim kadın 23 işte
ben de öğretmenim. m.. k hiçbir şekilde 15-16-17 yaşındaki bir çocuğa bakmam. Hiçbir arkadaşım da bakmaz.
Karı bosluktaydi ya ben napim
Irkçı bir öğretmen düşündürücü.
Mal abi mal boş ver
@SeninİcinGeriGeldim Irkçı değilim. Milletimi halkımı seviyorum. Aile hekimliğine alınan suriyeli doktorlar kadınları taciz ediyorlar. Sen bence olayın farkında değilsin.
Yaniiii
Benzer bir olaya şahit oldum yıllar önce ve kendisi Türk bir doktordu. Irkçılıktan keşke vazgeçseniz hocam saygılar.
Canım yanıyor napimmm 😭😭 6 yıl oldu hala onu seviyorum. Doğum günümde evlenmiş ben ona bakmaya kiyamiyirdum elimde olsa bi öğretmene niye aşık olim
Ananı kız kardeşini nişanlını sokak ortasında s1kmeye kalkarlarsa ailendeki bir çocuğun gözünü oymaya, kulağını kesmeye yüzüne kezzap atmaya çalışırlarsa görürsün kim mal kim değil. Öğretmeni kendisine yazıldı zannediyor. m.. k salağı. o kadar kendi yaşıtı genç adam varken gidip de 16-17 yaşında ergene meyledecek :D :D :D
@SeninİcinGeriGeldim Irkçılık falan değil bu. Adım gibi eminim ki sen bu ülkede yaşamıyorsun. Umarım senin de bir gün onlardan yana başın yanar.
He he yatmışsındır. Elindeki penisi yavaşça donunun içine sok ve soğuk bir duşa gir anca uyanırsın. :D :D :D
🤠 skin ol ruh hastası
Laaaaa- laaaaa ulan bilmesem... tövbe tövbe :D :D :D :D :D
Takilsaydin ya kanka gerci o yaşlarda yapamazsi aklin ermezdi ahaha
Bu olayı lise birde mi yaşadın. Ne biçim öğretmenlere kaldık
Hocan milfmiş her teneffüste tuvalette silebilirsin
Vs vs ise bu iş tamam mutluluklar...
Sonu kardeşim gibi bitti ama 😭
Bana da engel atmış fevkalade bir gelişmişlik örneği sadece fikrinde olan insanları var edip fikirdaş olmayanları veyahut aykırı olabilecek hiç bir eylemi kabul etmiyor bir eğitimci olarak üzüldüm yazık ona.
Aynen
Ve rüyadan uyanır
Asikmis sana tuh