Sizce ben aklımı mı kaçırdım, böyle bir şey normal mi?

Bir buçuk sene evvel bu sitede aniden karşıma çıkıp daha önce hiç hissetmediğim şeyleri bana hissettiren hiç heyecanlanmadığım kadar heyecanlandıran hatta bu duygulardan korkmama sebep olacak birine denk geldim. Arayışta falan değildim hatta kimseyi tanımak istemediğim bir dönemdi. Böyle aniden beni çarptı geçti sanki. Fiziki özellikleri, ses tonu, karakteri, mizacı tam hayallerimeki gibiydi ve en önemlisi de onda kendimi gördüm, huylarımız, özelliklerimiz, zevklerimiz birbirine aşırı derecede benziyordu. Aramızda bir elektriklenme olduğu kesindi ama birbirimize o somut adımları atamadık. Bir şeyler aramızda engel gibiydi. Sonra o gitti. Ben de bu durumu gözümde büyütmemem gerektiğini kendime telkin etmeye çalıştım ama 1 seneden fazla oldu hâlâ aklımda. Çevresi kalabalık biri değilim onu unutturacak biri denk gelmedi, ufak tefek beğeneceğim birileri çıksa bile aklım hep ona gidiyor, ondan daha fazla etkileneceğim biri çıkmadı. Bundan sonra çıkar mı bilemem. Ama onun bu denli kalbimin derinliklerine inmiş olması gerçek mi yoksa benim duygusal boşluğumun sebep olduğu bir ilüzyon mu?

Güncellemeler
+1 yıl
Allahım neden herkes dalga geçmeye geldi bi tane akıllı yok mu aramızda fndnsmsm
Sizce ben aklımı mı kaçırdım, böyle bir şey normal mi?