Aşk İlişkileri Erkekler, Kocamdan bosaniyorum hemen yeni erkek bulmam gerek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Cok acil bi erkek nasil bulurum boş durmak istemiyoruumm Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar evlenmek icin erkek ariyorum ciddi düsünüyorjm Erkekler, Kocamdan bosaniyorum hemen yeni erkek bulmam gerek? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Islataner Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Hangi anlamda seks mi sevgili mi sanaldan rahatlatan mı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Koca iste Yorumla Islataner +1 yıl Kanuna göre 300 gün evlenemezsin Yorumla Soran +1 yıl Offff nys dini nikaj yapariz Yorumla Islataner +1 yıl Onu da 3 adet sonra kabul olur Yorumla Soran +1 yıl Sen evli misin Yorumla Islataner +1 yıl Evet Yorumla
FantasticBlue Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İşte evlenilecek kadın. Açık ve net. Buyrun beyler. 0 0 Yorumla
ahenk008 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Aksaray'a git erkek dükkanı var ordan kafana göre seç al bitene 0 0 Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Neden boş dur gez gününü yaşa gecelik tokmaklat kendiini bağlanma birine acelen ne 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok ben sevmyiorum öyle seyler ben 1 erkek istiyorum Yorumla Salih_tutucu +1 yıl Daimi vurucu olsun istiyorsun yani Yorumla Soran +1 yıl Evet ama konu cinselllik degil ben duygusalim öyle Yorumla Soran +1 yıl Sevilmek istiyorumm Yorumla Salih_tutucu +1 yıl Arada tek bir harf farkı var. :)Sevilmek için burdan birini zor bulacağını düşünüyorum Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. hallederız hemn konum yaz ıllakı bırımız yakınzdır 0 0 Yorumla
Savaşcan1 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Tanışabiliriz, ama buradan değil :) tanışmak istersen söyle 0 0 Yorumla
mkd0r Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Arayan bulur güzelim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen Yorumla mkd0r +1 yıl evlilik öyle pat diye olmaz ki yaz istersen yinede en azından tanışmış oluruz Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye erkeksiz kalmamiyirmusn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Artik erege kocaya alistim Yorumla Costantinnn +1 yıl Evli bir tane senin dul bütün erkekler senin Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bulursun aramaya devam et 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sen? Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Evlilik bana çok uzak Yorumla Soran +1 yıl Neden sadece gecelik mi Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Aynen takılmalık Yorumla Soran +1 yıl Keske ciddi düsünen olsaydin ah ah Yorumla Slalombebeğim +1 yıl maalesef. Evlilik adamı değilim. Takıl bana hayatını yaşa :D Yorumla Soran +1 yıl Yok olmaz ben ciddi isterim Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Ciddi ciddi diyorsun evlenmişsin boşanıyorsun. Ne gerek var teferruatlara :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kim alsin seni 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim gibi yakisikli egolu biri sen cildirmissin Yorumla Soran +1 yıl Bende güzelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuk var mi Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl yapacaz peki ben yakisikli sen güzel Yorumla Soran +1 yıl Off ya yicem seniii puzzle gibi konustun son pacalarimiti bulduk gibi ahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kadar ozguvenli olduğunu tahmin etmemistim az once icin ozur dilerim senden öküzlük ettiğim için Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Pompa amaçlı mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir ciddi evlilik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman biraz zaman lazım Yorumla
Bayj3380 Takip Et Bilge Yaş: 46 +1 yıl Nerde yaşadığına bağlı 0 1 Yorumla Bayj3380 +1 yıl Yaş aralığı, özel bi isteğin var mı?Çocuklu musun? Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Sakin şampiyon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla delidayı0234 +1 yıl Yaş kaç senin Yorumla
Tutkal45 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Olur kaç gram 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Tutkal45 +1 yıl Kasaptan et ister gibisinde Yorumla Soran +1 yıl Hosuna gitmedi mi Yorumla Tutkal45 +1 yıl Yok acelen ne Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu acele neden 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Erkeksiz zor Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Tamam doğru söylüyorsun ama belli bir süreçten geçiyorsun zor zamanlar geçirdin sanırsam Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl şu an için senin evlilik ten uzak durman gerekiyor diye düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Hayir ben mutlu olmak istiyorum sen beni mutlu eder misin Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Benden olmaz güzelim ya Mutluluk anlayışın ne cinsellik üzere mi aşk sevgi ilgi alaka üzere mi Yorumla Soran +1 yıl Ama bana güzelim dedin 😥🥺 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Olabilir güzel değilmisin yoksa Yorumla Soran +1 yıl Güzelim Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Tamam güzelim nasıl bir mutluluk istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl KriterlerimZengin olsunSadik olsunBekar olsunHic evlenmemia olsun Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Hmmm bak benden olmaz dedim ben sana güzellik bende bunların hiçbiri yok 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sadik degilsin yani anladmm Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Sadakat dışında pardon bi tek o var zaten Sadakat de fazla bi işe yaramıyor sanırım Yorumla Soran +1 yıl Sen evlendkn mi daha önce Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Evet maalesef oldu bişiler Yorumla Soran +1 yıl Agaaa beee coluk cocuk Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Boş ver Yorumla Soran +1 yıl Var dimi Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Evet var ama neden sordun ki önemli mi sence Yorumla Soran +1 yıl Yani benim yok Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Olabilir tabi benim var ama Bu çocuk mevzu nerden çıktı Yorumla
rendofff Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı. Tamam 0 0 Yorumla
Berrğodan Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bulursun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kanka karpuz mu alıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle bi halın var Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bol şans. 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olaya bak 😀😀😀😀 0 0 Yorumla
Bizyaşayamadık Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kaç yaşndasn 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nerden buldun sorumu Yorumla Bizyaşayamadık +1 yıl Buldum. iste mesaj atarmısn hemen bisey dicem Yorumla Soran +1 yıl Maalesef artik basim bagli benin Yorumla Bizyaşayamadık +1 yıl Olsun bisey dicem. benle ilgili senin görüşune ihtiyacm var Yorumla Bizyaşayamadık +1 yıl Çok farkli bi durum. var bu anlatcagm. şeyi emin ol ne yaşamssndr nede duymussundur Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Hangi anlamda seks mi sevgili mi sanaldan rahatlatan mı
Koca iste
Kanuna göre 300 gün evlenemezsin
Offff nys dini nikaj yapariz
Onu da 3 adet sonra kabul olur
Sen evli misin
Evet
İşte evlenilecek kadın. Açık ve net. Buyrun beyler.
Aksaray'a git erkek dükkanı var ordan kafana göre seç al bitene
Neden boş dur gez gününü yaşa gecelik tokmaklat kendiini bağlanma birine acelen ne
Yok ben sevmyiorum öyle seyler ben 1 erkek istiyorum
Daimi vurucu olsun istiyorsun yani
Evet ama konu cinselllik degil ben duygusalim öyle
Sevilmek istiyorumm
Arada tek bir harf farkı var. :)
Sevilmek için burdan birini zor bulacağını düşünüyorum
hallederız hemn konum yaz ıllakı bırımız yakınzdır
Tanışabiliriz, ama buradan değil :) tanışmak istersen söyle
Arayan bulur güzelim
Sen
evlilik öyle pat diye olmaz ki yaz istersen yinede en azından tanışmış oluruz
Niye erkeksiz kalmamiyirmusn
Artik erege kocaya alistim
Evli bir tane senin dul bütün erkekler senin
Bulursun aramaya devam et
Sen?
Evlilik bana çok uzak
Neden sadece gecelik mi
Aynen takılmalık
Keske ciddi düsünen olsaydin ah ah
maalesef. Evlilik adamı değilim. Takıl bana hayatını yaşa :D
Yok olmaz ben ciddi isterim
Ciddi ciddi diyorsun evlenmişsin boşanıyorsun. Ne gerek var teferruatlara :D
Kim alsin seni
Sen
Benim gibi yakisikli egolu biri sen cildirmissin
Bende güzelim
Çocuk var mi
Hayir
nasıl yapacaz peki ben yakisikli sen güzel
Off ya yicem seniii puzzle gibi konustun son pacalarimiti bulduk gibi ahaha
Bu kadar ozguvenli olduğunu tahmin etmemistim az once icin ozur dilerim senden öküzlük ettiğim için
Pompa amaçlı mı
Hayir ciddi evlilik
O zaman biraz zaman lazım
Nerde yaşadığına bağlı
Yaş aralığı, özel bi isteğin var mı?
Çocuklu musun?
Sakin şampiyon
Hayir
Yaş kaç senin
Olur kaç gram
Ne
Kasaptan et ister gibisinde
Hosuna gitmedi mi
Yok acelen ne
Bu acele neden
Erkeksiz zor
Tamam doğru söylüyorsun ama belli bir süreçten geçiyorsun zor zamanlar geçirdin sanırsam
Evet
şu an için senin evlilik ten uzak durman gerekiyor diye düşünüyorum
Hayir ben mutlu olmak istiyorum sen beni mutlu eder misin
Benden olmaz güzelim ya
Mutluluk anlayışın ne cinsellik üzere mi aşk sevgi ilgi alaka üzere mi
Ama bana güzelim dedin 😥🥺
Olabilir güzel değilmisin yoksa
Güzelim
Tamam güzelim nasıl bir mutluluk istiyorsun
Kriterlerim
Zengin olsun
Sadik olsun
Bekar olsun
Hic evlenmemia olsun
Hmmm bak benden olmaz dedim ben sana güzellik bende bunların hiçbiri yok 😂
Sadik degilsin yani anladmm
Sadakat dışında pardon bi tek o var zaten
Sadakat de fazla bi işe yaramıyor sanırım
Sen evlendkn mi daha önce
Evet maalesef oldu bişiler
Agaaa beee coluk cocuk
Boş ver
Var dimi
Evet var ama neden sordun ki önemli mi sence
Yani benim yok
Olabilir tabi benim var ama
Bu çocuk mevzu nerden çıktı
tinder
Nerde oturuyorsun ki ama
Tamam
Gel beni al
Bulursun
Kanka karpuz mu alıyorsun
Hayir
Öyle bi halın var
Bol şans.
Olaya bak 😀😀😀😀
Seç beğen al 😄
Kaç yaşndasn
Nerden buldun sorumu
Buldum. iste mesaj atarmısn hemen bisey dicem
Maalesef artik basim bagli benin
Olsun bisey dicem. benle ilgili senin görüşune ihtiyacm var
Çok farkli bi durum. var bu anlatcagm. şeyi emin ol ne yaşamssndr nede duymussundur
Ben varım