Eski sevgilinizin bi kaç ay hiç iletişim kurmayıp dönmez dediğiniz sevgilinizin daha sonra geri döndüğü oldu mu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tamamen bitti dediğim partnerim 5 ay sonra özür dileyip tekrar bir şans istedi.
O mu ayrılmıştı 5ay hiç iletişiminiz olmadı mı
Aslında ayrılık bile sayılmaz, sevgili yapmıştı aramız bozukken. Benimle de konuşuyordu o zaman aralığında. 6 ay boyunca hem sevgili yapmış hem de benimle arkadaş olarak konuşmuş. Ben de halen onu seviyordum ve sınava çalıştığını düşünüyordum. O benden vakit istedi sınava çalışmak için o yüzden ayrılmıştık
Sonra sevgilisi olduğunu itiraf edince kafada bitirdim onu yazmadım bir daha
Unutmaya çalışıyordum her yerden engellemiştim kalktı KS den yazdı 😂
Dönecek kadar değerim yoktu. Zaten onu terk eden de bendim
Geri dönse ben onu ister miyim? Dönen döner ama gideni geri almanın faydası yok. Denenmişi denemem.
Döndü mü yani
Sana şöyle söyleyeyim, giderler daha iyisi var mı diye etrafı iyice karıştırırlar, sonra bulamazlarsa kürkçü dükkanına ‘’mecbur’’ geri dönerler.
Şimdi sen bana ne aptalsın diyeceksin ama elimde değil içim yanıyor. Dönse keşke dönse tekrar birlikte olurum. Yürütemediğimizi düşündü ayrıldı çok emek vermiştim herşeyi birlikte yapardık. 2,5aya yakın oldu gram alışmadım. Birini bulabileceğini sanmıyorum ama bu saatten sonra da gelmez dimi çok zaman geçmiş.
Ne haddime sana aptal demek tabi ki demeyeceğim. İnsansın hislerin de taze şu an böyle hissetmen normal. Ama mantıklı düşünmeye de çalış lütfen senin değerini görmeyen birine verdiğin değere çok dikkat et. Geri dönse bile bunun bir ‘’bedeli’’ olmalı hemen geri kabul etme. Kendi değerini ilk önce kendin bilmeye çalış lütfen canın yanıyor biliyorum anlıyorum da çokta haklısın. Ama bu acıyı şimdi hatırla ve tekrar sana yaşatmasına izin verme kimsenin.
Teşekkür ederim haklısın. Ayrılık acısının yanında bazı şeylerden çok korkuyorum. Mesela beni unutma ihtimali başka biriyle mutlu olma ihtimali. Bu kadar umursanmamayı hazmedemiyorum. Storylerinde benim aldığım kıyafetleri giyiyor mesela bundan bile umutlanıyorum. Gerçekten arayışa geçip bulamayınca dönüyorlar mı bu lafı herkesten duyuyorum ama öyle olsaydı çoktan gelmiş olurdu dimi
Bilmiyorm ki çeteresini mi tutcam onun
Döndü mü yani
Mevlânâ gibi hem de
😂
Durmaksızın
Neden ayrılmıştınız o mu ayrılmıştı benden ayrılalı 2,5ay oldu bu saatten sonra döner mi sence
Aşı oldum. Elim ağrıyo anlatırım bi ara
Aldatmisti, o ayrıldı sonra ben ayrıldım sonra mesaj atmaya başladı hep reddettim yüz vermedim hiç , birliktelik yasamadiysaniz gelir yasadiysaniz da gelirse yine onun için gelir
Bir ay ama bu sefer ben orada yoktum.
Eski de yeni de olmadı abla
7 ay sonra