Sevgilimin arkadaş grubundakiler onun üzerine hanımcı diye gelip alay ediyorlar 6 yaşındaki çocuk gibi?

Arkadaşlarıyla olması güzel sosyal hayatı olması hoşuma gidiyor ama arkadaşlarının ona saygı göstermediğini düşünüyorum konu ben olunca örnek böyle dalgalar felan. Bak aralarında gülmek için dalgasına diyebilirler ama bugün ben sevgilimi aradığımda bir tanesi açtı alo dedim arkadan kahkahalar geldi sonra sevgilim tekrar aradı efendim dedim ben de o anlık sinirle tam ne dediğimi hatırlamıyorum ama konuşmamız gerek bu konuyu dedim. Ona bunu nasıl söyleyeceğimi çok kestiremedim genelde her şeyi içimden geldiği gibi yaparım ama konu çok yakın ve sürekli yanında olan arkadaş grubu olunca birden düşündüm. Şey desem ayrılığa gider mi?(sen nasıl müsade edersin böyle davranmalarına sana saygıları yok kendine nasıl o şekilde değer biçersin) ben cidden bunu bencillik niyeti gütmeden yapıyorum büyük bir hata mı olur bu konu hakkında daha düzgün konuşsam (yazdıklarım biraz ağır görünebilir ama ben ona daha düzgün derim)

Sevgilimin arkadaş grubundakiler onun üzerine hanımcı diye gelip alay ediyorlar 6 yaşındaki çocuk gibi?