İlk adımı ben atsam saçma olur mu çok hoşlanıyorum?

Biz çok güzel bir ilk buluşma geçirdik hatta sonra bana karşı ilgisi arttı sürekli aradı sordu falan bende çok hoslandim ondan ama belli edemedim tam anlamiyla o hafta çok yoğundum hatta bana dedi ki özlemedin mi beni hic aramadin sormadin falan dedi ilgisizsin bana karsi dedi neyse hafta sonu tekrar bulusalim diye sozlestik carsamba gunuydu geliyim yanina dedi bende istemedim sacim falan çok dağınıktı beni oyle gorsun istemedim hafta sonuda cmt günü benim işim cikti pzr günüde hasta oldum işte birseyler oldu iste benim yuzumden gorusemedik bana karsi birden ilgisini cekti yaziyordum sabah görüyordu aksam cevap veriyordu wp giriyordu bakmıyordu mesajima falan bende seni kıracak birsey mi yaptim dedim o da uzak kaliyorsun benden dedi bende onun yaptigi gibi yaptim mesajini gördüm ertesi gün yazdim cok geç yazıyorsun ne yazdigimi unutuyorum dedim o da bunu sen mi diyorsun tamam canim dedi en son bende kalbimi kiriyorsun gibi birsey yazdim sonra görüldü attı bana birdaha da yazmadi nerdeyse 1.5 ay oldu bir ara hikayesine bebekle fotograf atti bende begendim sonra daha gecen hafta bende bir hikaye attim o da beğendi hatta sonra onu post olarak attim onuda begendi ama instagrami aktif kullanan biri önune cikan herseyi beğeniyor hikayemi begenmesi biraz acayip oldu çunku hikaye begenmez kolay kolay belki de ben onunkini begendigim icin begenmistir neyse yazmadi hiç nasil yazdirabilirim ya da ben mi yazsam sizce napsammm

İlk adımı ben atsam saçma olur mu çok hoşlanıyorum?