Selammmmsss 🌺
Çevrenizde evlenmenizi en çok kim istiyor?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 ️

Selammmmsss 🌺
Çevrenizde evlenmenizi en çok kim istiyor?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 ️

Annem babam. Geçen yine bulmuşlar birini tanışmam için baskı kurdular. İnat ettim tanışmadım. Sjjs
Biraz daha üzerime gelselerdi çirkin şeyler olacaktı 😃
Ne olacaktı merak ederim şimdi 😃 shsjsha
Evlilik saygıdeğer hanımefendilerin uzun boylu kaslı ve zengin erkeklerle bir ömür boyunca sürdürmek istedikleri, kısa kassız ve fakir erkekleri ise daha iyisini bulamadıkları sürece boşanıncaya kadar idare ettikleri bir kurumdur. 😊 Ben asla sevilmeyeceğimi bildiğimden çünkü sevilecek bir özelliğim olmadığımdan kimse evlenmemi istemiyor. 😊 Evleneceklere ve evlenmişlere bir ömür boyu mutluluk diler kendime de huzurlu yalnızlıklar isterim. 😊
1 Haftadır bana evlendirme muhabbetleri açıyorlar Soso 😏
Welcome to the club 😅 evlen sende aaa !
Akrabalar, abim ve onun şeytan eşi. 😃Diceklerim bu kadar😂
shshssh görümce terörüüü 😃
Aslında benim bir terörlüğüm yok xkskxkd onlar düşman gibi xoskxkdk
Şeytana şeytan denir, yenge menge dinlemem😂😂
Yılan olarak ilk onu sokarım🐍
eig için teşekkürlerrr❤
Rica ederim 🌺✌️
Cevap
37Cevap
Benim zamanımda ben hariç herkes evlenmemi istiyordu. Başları göğe erdi ben evlenince 😅
Herkesi mutlu ettin yani :D
Aynen oyle🤣
Çok konusu açılmıyor jxjxjjx iyisini seçeceğimi biliyorlar ne kadar flörtöz olduğumu dakik olduğumuda biliyorlar yani bu konudan içleri rahat😂
Yeni ayrıldığım için kimse istemiyor 😅
sjsjsh otur oturduğun yerde 😃
Kimse istemiyor
25 yaşındayım hiç kimse böyle bir şey söylemedi. Benim ailem pek git evlen diyen insanalr değildir. Hatta yüksek lisans yapıyorum annem korkuyor birine kapılıp giderim iyi kısmetleri kaçırırım diye hayallerimden vazgeçerim diye korkuları var. Erkek arkdaşım olmasını istiyorum ama ciddiyete gidecek.
Annem istiyor seni bir an önce verip kafa dinleyeyim diyor ama şakasına 😜
Babam da evlenmemi istemiyor ablam boşanınca açıkçası ben onun için daha değerli oldum aynı durumları yaşamamdan korkuyor.
Bu devirde evlenmek, kumar oynamaya benzer
Evet😐
Babam ve babannem sanırım bütün sülalem annem hariç hepsi istiyor üstelik yaşım daha küçük ne bu acele anlamış değilim daha 23 bile olmadan evde kalmış damgası yiyeceğime o kadar eminim ki😃
Yanii kızlar 20li yaşlara gelince başlıyor çevresin “evlen” diye hahaha
Ben daha 20 bile olmadım🙄
Staj yaptığım yerdeki abiler amcalar 😂😂 dün kendilerince benim evlilik planımı bile yaptılar, hepsi bir bölgeyi aldı bana damat bulacaklarmış 😂
shsjsh onlara neymiş ki :D
Bilmiyorum ki, yüzün güzel yaşın da gelmiş diyorlar. İki saat övgüler, önüme içecekler kurabiyeler dizdiler 😂😂 bilmiyorum valla dertleri ne 🤷😅
En uyuz olduğum insan tipleri :D “kimin başını yaksak” diye düşünüyorlar bütün gün sanırım
Annem çok istiyordu. Baktı ablam evlendi sürekli bir olay oluyor, sen evlenme boş ver diyor artık 😂😂
shsjsh ablana mı üzülsem, sana mı sevinsem bilemedim 😃
ailem ve anneannem istiyordu evlendim şimdide sıra çocuğa geldi. istekleri bitmiyor :D
Biter mi? Asla :D
Annem 😂😂😂 ama istediklerimi almadan hiç niyetim yok 😂
2 tane büyük saydığım birileri düşünmüşlerdi. Evleri olan farklı kutuptan 2 kişiydi. Görücü usülüne karşıyım. Kimseyle görücü usulü tanışmam. Sevgili olmak için bile. Sevmiyorsam kimseyi kalbime zorla sokmam. Bana göre değil.
Kimse yok cok dukurki yoksa ben durmazdım kalbime giren değilde kalbimde çıkanlar varken kimseye güvenmem zamanımı çalmaktan kendimi işime bile veremedim şimdi senin yaptığın hangi kitapta yazıyor bana davranış dersi verende bir bak 👏
Annem ve babam istiyor tabiki. Ama öyle "evlen artık" gibisinden sözlerle baskı uygulanır şekilde değil. Bir "yuvanız, eviniz olsun hayırlısıyla" derler.
Hiçbiri, düğün salonunun sahibi kadar baskıcı değildi. Beyaz eşyacı dişliydi biraz, satamadığı mixseri kullanabileceği bölge tavsiyem oldu, o da sustu.
Annem ve ara sıra oğlun evlendi mi diye soran teyzeler
Henüz böyle bir baskı hissetmiyorum. 2 3 seneye başlarlar herhalde
annem istiyordu bir zamanlar zaten evlendim artık isteyen yok
Yarama tuz serpin resmen. İzindeyim yoğun bir baskı var.
Kimseden öyle bir beklenti yok ailemde çevremde. O yüzden aşırı rahatım
kimse gibi sanki ama en çok istemeyen babam gibi sanki 😂 bu kadar da kıskançlık yuha yani
Evdeki annem. Kırıkkale de ben de muğladayım
Dayımın karısı, amcam, annem bunlar istiyor çünkü bunların oğulları var.
Çok saçma ama anneannem ve teyzem🤦♀️
Ahsjsj çete bunlar 😃
Of ya,😩😩😩Annem..😒
Ah bu anneler 😅
🤷♀️🙂gerçekten ama
Annem ve kiz kardeşim de çok beklerler😂😂
Niye ki, evlen sende
Yok be ablam çevremde nerseyse herkes evli ve hayatlarına bakiyorum bana göre değil 😂
Tabii ki annem..
Babam sg diyor ablam evlenmeme izin vermiyor karisik bi durum içerisindeyiz
Kimse
Is yok guc yok para yok ev yok
@SakarIQ kiyameti bekliyom ben tez vakitte kopacak insallah
Küçüğüm daha kimse istemiyor
Pek isteyen yok açıkçası
Kimse ama nispeten istemiyorlar
My mom wants to me marred
Annem babam... Günde 2 kere duyuyorum
Hiç kimse :d
Bekarlar düşünsün 😀