Güncellemeler
+1 yıl
Konum vitrine çıkmış. Teşekkürler KS <3
Güncellemeler
+1 yıl
Gelişme. Kıza önümüzdeki günlerde işlerim var. Müsait olunca haber vericem yazdım. Kız da hafta sonu Ankara'ya gidiyor olacağım. Haber etmiş olayım dedi.
Yani açık açık şey demek istiyor. Bir an önce buluşmazsan, beni kaybedersin mesajı vermeye çalışıyor. Ama ben onu kendimden daha değerli görmüyorum. Umurumda da değil. Giderse gitsin. Çok da fifi. Öyle yapıyor, öyle söylüyor ki süre baskısı koymaya çalışıyor. Bir an önce buluş demek istiyor.
Yani açık açık şey demek istiyor. Bir an önce buluşmazsan, beni kaybedersin mesajı vermeye çalışıyor. Ama ben onu kendimden daha değerli görmüyorum. Umurumda da değil. Giderse gitsin. Çok da fifi. Öyle yapıyor, öyle söylüyor ki süre baskısı koymaya çalışıyor. Bir an önce buluş demek istiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
en mantıklısı zaten. kızlar böyledir isteyeni istemez. istemeyenin peşinden koşar
Tuhaflar kanka ya dediğin gibi.
Heyecanını kaybetmişsin ilişkiler anlamında. Biraz ara ver kendine vakit ayır arkadaşlarınla takıl.
Doğru diyorsun. Beni anlayan tek kişisin yorum yapanlar içinde. Objektif bakarak, faydalı olmaya çalışan bir yorum yapmışsın. ❤ Senin allahına kurban. Çok teşekkürler. Gerçekten tam olarak hissettiğim şey bu. Sıkıldım kızlardan. Özellikle Türk kızlarından. Benden hoşlanıyorlar bir seviyeye kadar, ama bana aşık olacak kadar, kapımda köle olacak kadar, beni benim onu istediğimden daha fazla isteyecek kadar beni sevmiyorlar. Bu durum ilişkilerde sorunlara neden oluyor. Kim ne derse desin, bir kız bir ilişkide, erkeği onu sevdiğinden daha fazla sevmiyorsa o ilişki sağlıklı yürümez. Kadın, erkeği ; erkeğin onu sevdiğinden çok çok daha fazla sevmeli ve aşık olmalı ki o ilişki yürüsün. Başka türlü yürümez. İtici olur, soğuk olur, çıt kırıldım olur, erkek başka kızlara gider, sıkılır. Değerli görüşün için teşekkürler.
Fazla naz aşık usandırır, şimdi kız koşsun peşinden iyi yapmışsın
Genel olarak ilişki modunda değilsindir. Kadina naz yakışır ama fazlası bayabilir haklısın:)
Kadına naz yakışmaz. Aksine aşırı itici yapar. En ufak naz hissettiğim 10 luk kız, gözümde 0 lık kız olur. Yerdeki çöpten farksız olur gözümde.
İlginç fazla naz yapana denk geldiniz demekki😂
Naz asla bir kadına yakışmaz. Ne istediğine bağlı olarak naz yapabilirsin ( cinsellik veya zor durumda kalacağın bir durum gibi ) ya da direk reddedebilirsin. Fakat bu durumlar yoksa ve gönlü varsa naz sadece erkeği soğutur.
@ermanesen 👍
Varını yoğunu satacaksın, yurt dışından bir yerden mülk alıp vatandaşlık alıp gidicen. Birazda oradaki kızlardan sıkılırsın.
Peki :D
Çok şey istiyorsun kardeşim guzelin takibi çok olur madem öyle birini istiyorsun seni seveni alacaksın orta güzellikte birini çok güzel olunca yazanı cok oluyor sana dönmesi epey zorlaşıyor
Tamam ama biz de boş biri değiliz. Talebi çoksa birini seçsin a... m... k. Banane. Ben neden onun peşinden koşayım. Gıcık oluyorum böyle şeylere. Ben kendimi o kızdan daha değerli görüyorum. O kız benim için sadece yürüyen bir meme. Hiçbir özelliği yok. Zaten si kip atıcam. Sevgilim olmak istiyorsa, çok şey koyması lazım tabağa. Bir kere naz koydu ortaya. Bu sa l ak la daha ben si k seler sevgili olmam. Olmam abi, olmam. Umurumda dahi olmaz. Şimdiden böyle yapıyorsa ohooooo. Ben ne uğraşıcam onun nazı ile, niyazı ile. Hayatıma bakarım, onunla mı uğraşıcam. Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir. Kendini öyle görüyor sanırım. En son görüldü dahi atmadım. Hafta sonu Ankara'ya gidicem, haber etmiş olayım falan yazdı. Bildirimlerden gördüm ama açıp okumadım bile. Yani görüldü dahi atmadım. Umurumda da değil. 24 saat önce yazdı. Benim ilk buluşmamı kabul etmeyerek gözümdeki 8 lik değerini 4 e , haber edicem deyip etmeyerek 4 lük olan değerini 0 a düşürdü. Şu an gözümde, yerdeki çöpten farksız bir kız. O kız hakkında ne düşündüğümü sana söyleyeyim mi? Tam olarak ne düşünüyorum biliyor musun? Yerdeki lanet olası bir çöp parçası ne ise, o kız da benim gözümde TAM olarak budur. Bak ne eksik, ne fazla. Tam olarak budur. Bizler erkeğiz dostum. Kız değiliz biz. Bizi kendilerine muhtaç yaparak bizlerin değerini aşağı çekmeye çalışıyorlar. Betalaştırmaya çalışıyorlar. Bu tuzağa düşmeyeceğim. Sıkıldım zaten Türk kızlarının saçma triplerinden, nazlarından, entrikalarından. İlk buluşmayı çok rahatlıkla kabul edebilirdi. Bilerek yaptı bu saçmalığı. BİLEREK. İstemiyorum a... m... k. Kaybetti beni.
Tamam kanka sakin ol tabiki gitmemekte yazmamakta haklı olabilirsin senin dediğinin tersi bir durup olabilir gerçekten iside çıkmış olabilir hepsi bir ihtimal kendi değerini biliyorsun bu çok güzel bir şey bazı erkekleri görüyorum karısının veya sevgilisinin ağzında sülük gibi hiçbir değeri yok hiçbir sözü hükmü yok ben hayatımda her kadına senin gibi su izlenimi veriyorum birgün belki bitebilir ve senden değerli işlerim de var kendim gibi bunu bilecek abi kendi prensesim diyorsa bizede prens gibi davranacak bir iliskide her şey karşılıklı tutumuna saygı duyuyorum ama sakin ol ve rahat ol stres yapmana bunları soylemene deymez
Kızı red ettim. Eve davet ettim. Ev buluşması sevmiyorum ilk buluşmada dedi ve ekledi. Bar buluşması yapalım bira içelim dedi. Ben de işim var, gelemem hiçbir yere dedim. Red ettim kızı. İçim rahat. İyi oldu. Bugün de başka bir kızla olan fotoğrafımı paylaştım Instagram hikayede. Ve fotodaki kız, ondan kat be kat daha güzel. İyice kıskanmıştır şimdi. Ohhh canıma değsin. Bir iki tane de güzel foto paylaştım. Bir tanesinin altına da fazla naz aşık usandırır yazdım. Artık tıklarsa mesajı anlayacak :D
Bu arada son yorumunuza ithafen. Siz de iyi yapıyorsunuz hocam. Bu şekilde sadece kadını düşünmemek, kendimizi düşünüp, kendi değerimizin farkında olmak, bir erkek olarak çok önemli. Ben de sizin duruşunuzu takdir ettim. Her erkek bizim gibi olmalı. Eğer olurlarsa, kızların bu kadar g***tleri kalkmaz.
Git elin gavuruna bak sen oda boynuzlar bol bol ama senin her istediğini de yapar
Senin bu yaptığın da naz 😃 itaatkâr olanı bulsan ondan da sıkılırsın. insanoğlu her şeyin nankörü
Yoo ne alakası var. En azından bir şeyler yaşama hakkı elde eder benimle. Diğer türlüsü zaten hiçbir şansı yok.
Buluşmak istemediğin halde neden teklif ettin peki? Şimdi de ona ayıp olacak
Sonradan geldi bu isteksizlik. Ayıbı yapan o, ben değilim. Haber edicem deyip etmedi. Yani sözünde durmadı. Sen de kız olduğun için, kendi hem cinsini mi savunuyorsun otomatik olarak?
Yo seninde haklılık payın var. Haber beklemissin. Ama şimdi sen de teklif edip vazgeçtim dersen aynı şekilde ayıp etmiş olacaksın
Eee ödeşmiş olacağız işte. Kız direk red etmedi, dolaylı red etti. Ben de aynısını yapacağım muhtemelen. Önümüzdeki günlerde işlerim var, sana haber vericem müsait olduğumda diyeceğim. Ama hiçbir şekilde haber vermeyeceğim. Bu kızın tam olarak hak ettiği şey. Kusura bakmasın kimse. Hem ilk buluşmamı kabul etmiyor, hem yeni gün önermiyor, hem de üstüne haber vericem deyip haber vermiyor. Oooooo kimsenin peşinden koşamam ben, kusura bakmasın kimse. Naz, trip, niyaz falan çekemem. Uğraşamam.
Sende az nazlı değilsin
Nazla ne alakası var? Olayları yanlış yorumluyorsun. Ayrıca neler yaşadığımı bilmiyorsun. Ben çok red edildim bu zamana kadar. Buna neden olanlar da siz Türk kızlarısınız. Türk kızlarını özgüven s... ci olarak görüyorum. Ama hiçbir şey karşılıksız değil bu hayatta. O sizleri aldatan, aşk acısı çektiren, kapısında köle yapan, ağlatan, bütün erkeklerden nefret ettiren erkeklerin geçmişine hiç baktınız mı? Kızların onlara nasıl davrandığına hiç baktınız mı? Bilmiyorsunuz, o erkekler deniz kıyısında ufka bakarak, bütün yaşanmışlıkları ile çay içiyor, yüzüne bakıyorsunuz ama anlamıyorsunuz o derin bakışları, hal ve hareketleri. Sen daha 22 yaşındasın. Hiçbir şey görmemişsin. Burdan nazlısın demek kolay. Sen gel bir de onu bana sor. Yaşadıklarımı bilmiyorsun. Anlık düşünüyorsun sadece. Aslında satır aralarını iyi okuyabilsen bile, yazdıklarımdan bir çok şeyi anlayabilirsin. Ama yok işte, anlamıyorsun.
Kısacası demem o ki. Beni red edenler red edilecek, kötü davranıp oyalayanlar kötü davranılarak oyalanılacak, ne yaşattılarsa onu yaşayacaklar. Kapiş.
Kendi tercihin dostum, istediğini yap🙂
Hemen buluşmaya gelmedi diye mi böyle yuh ya madem isteğin kalmadı direk söyle
Konumu tam okumadın sanırım. Hepsini okursan yazıların açıkladım yaşadıklarımı.
Analiz yeteneğı nerden geliyor
Çok red yedim. Kızların kafasının nasıl sinsice çalıştığını çok iyi öğrendim.
Devam et
Yani biraz ayıp etmiş
Ama kendince haklı sebepleri olabilir türk kızları diye genelleme yapmanda çok yanlış hepiniz düşman kesildiniz bize
Öff lafın gelişi o ya. Bir anlık sinirle yazdım. Her şeye takılma. Çoğu Türk kızı böyle ama. Direk teklifleri kabul eden kaç tane Türk kızı var. Hepsi kendini ağırdan satmaya çalışıyor. Naz yapıyor, trip yapıyor, uğraştırıyor. Bu da biz erkekleri yoruyor.
Ee naz da iyi değil sonuçta fazla naz aşık uzandırır diye bir laf ta var tamam ilk teklifinde red bile ettiyse ikinci gün o diyebilirdi uzatmış çok
Yazdıklarından hiçbir şey anlaşılmıyor. Noktalama kullanırsan daha iyi olur. Okumakta zorluk çekiyor insan. Hangi kelime hangi cümleye bağlı belli değil. Anlamadım ne yazdığını.
Ay önemli bişey yazcak olsam kullaniyimda :d
Peki tamam kusura bakma sende , onu boş ver ozaman kendi arkadaslarinla , cevrenle takıl seni yoracak bir kızla uğraşılmaz ilerde sevgili olsanız hep onun nazını çekecek değilsin