Buluşmaya çağırdığım kız teklifimi 2. de kabul etti. Ama bu sefer de ben istemiyorum onu. Türk kızlarından sıkıldım. Ne yapacağım?

Baya güzel, seksi bir kızla tanıştım. Sohbeti falan da iyiydi. İnstasını aldım, sohbet ettik. Sonra buluşmaya davet ettim. Güzel teklif ama azıcık öteleyelim dedi. 2 gün de müsait değilim dedi önerdiğim günler için. Ben de tamam dedim. Ben haber edicem bayramdan sonra dedi. Bayram bitti, yine de haber etmedi.

Buluşmaya çağırdığım kız teklifimi 2. de kabul etti. Ama bu sefer de ben istemiyorum onu. Türk kızlarından sıkıldım. Ne yapacağım?

Tekrar yazsam mı yazmasam mı diye kararsız kalınca konu açtım. Bir kaç kişi 2. kere teklif et dedi. Ettim ama kız kabul etmesine rağmen bu sefer de ben istemiyorum. Hadi artık bir şeyler içelim gibisinden bir şeyler yazdım. Tamam hadi ne zaman yapalım dedi. Ben de görüldü attım yarım saat önce. Ne yapsam bilemiyorum. Gerçekten , yemin ediyorum bir gram buluşma isteğim yok. Kızdan sıkıldım. Türk kızlarından sıkıldım. Nazını çekemem kimsenin. Naz, trip, oyalama, peşinden koşturma, entrika, basit kız olmayayım ayakları bilmem ne vs böyle boş işlerden sıkıldım. Türk kızlarından sıkıldım. Yeminle sıkıldım.

Görüldü attım. Yazasım bile yok yemin ediyorum. Bir de baya güzel bir kızdı. Ama zerre s... imde değil. İstemiyorum, istemiyorum, istemiyorum. Bana itaatkar, her şeyi direk kabul eden, uğraştırmayan kız lazım. Naz yapan kız istemiyorum hayatımda.

Güncellemeler
+1 yıl
Konum vitrine çıkmış. Teşekkürler KS <3
Güncellemeler
+1 yıl
Gelişme. Kıza önümüzdeki günlerde işlerim var. Müsait olunca haber vericem yazdım. Kız da hafta sonu Ankara'ya gidiyor olacağım. Haber etmiş olayım dedi.
Yani açık açık şey demek istiyor. Bir an önce buluşmazsan, beni kaybedersin mesajı vermeye çalışıyor. Ama ben onu kendimden daha değerli görmüyorum. Umurumda da değil. Giderse gitsin. Çok da fifi. Öyle yapıyor, öyle söylüyor ki süre baskısı koymaya çalışıyor. Bir an önce buluş demek istiyor.