Sevgilim ailemden para almam diyor borç içinde ama erkek kardeşinin bütün kartlarını ödemelerini ailesi ödüyor?

9 aydır bir sevgilim var onu seviyorum herzaman bir ödeme olunca bölüştürdük yani bazen ben bazen o ödedi erkek kardeşi var gerektiğinden fazla harcama yapıyor evdeki yemeği beğenmeyince kendine en pahalı yemekleri alıyor 100 tl civarı muhtemelen daha fazla harcama yapıyordur bende sevgilimle çıktığımda en ucuz yemeği yiyoruz hatta 1 menüyü ikimiz yiyoruz kız olarak bende çoğu zaman ödüyorum çünkü sevgilimin parası yok ve borcu var bir gün bana kardeşinin bütün borçlarını ailesinin ödeyeceğini söyledi ve çok sinirlendim çünkü kardeşi ve kardeşinin sevgilisi istediği gibi ailenin parasını yiyebiliyor ama biz hiçbir şey yapmıyoruz ben borç içindesin ailen versin diyorum ben gururluyum diyor bana herkese söyle herkes böyle yapıyor dedi bende sen enayisin dedim şu an çok sinirliyim lütfen bir şey yazın kendimi canım gibi hissediyorum

Sevgilim ailemden para almam diyor borç içinde ama erkek kardeşinin bütün kartlarını ödemelerini ailesi ödüyor?