Ben oradayken kız arkadaşıyla oturdu?

Herkesin takıldığı bi mekan var kafelerin olduğu sevgilim benden önce arkadaşıyla kafede oturuyordu. Selamlaştık ve gittim. Ben de kendi kız arkadaşımı aldım başka mekanda oturduk. Yanıma çağırdım bir şeyler yapalım diye. Sevgilim anlattığına göre oturduğu cocuk sevgilisinden ayrılmış onu tek bırakamam dedi gelmedi. Biz de arkadaşımla başka mekana geçmek için kalktığımızda onu uzakta başka kızla otururken gördüm o yanında ki kız kim yazdım. Yakın kız arkadaşım dedi. Bende sinirlendim benim yanıma gelmedin onunla oturdun diye. Yanına çağırdı gel tanış iki dakika diye gitmedim tanışmaya cok sinirlendim. Sevgilimin yanında ki çocuk ve ayrıldığı kız hepsi ortak arkadaşlar. Çocuğun sevgilisi gelmiş tartışıp kalkmışlar benim sevgilimle de o kız bu konuyu konuşmak için oturmuşlar çünkü bu iki kızda yan yanaymış ve zaten 2 dakikalik bir olay dedi. Cocukluktan beri tanıyorum sevgiliside yakın arkadaşım dedi niye saçma düşünüyorsun falan dedi. Sizce ne yapmalıyım olayı uzatmalı mıyım? Sevgilimin kız arkadaşları sayılı var ama 10-15 yıllık hepsi hoşlanmıyorum görüşmesini de istemiyorum aşırı tepki de veremiyorum bizde 7 yıldır tanışıyoruz aynı okuldan ama 4-5 aydır sevgiliyiz.

Ben oradayken kız arkadaşıyla oturdu?