Eşimle tartıştık? Sizin eşinizde hemen bebek istedi mi?

Selamlar eşimle 3 gün önce tartıştık arkadaşlar hem bebek istiyor eşim o yüzden hemde bir kaç konu daha yüzünden. En son hanfendi nasıl istiyorsa diye triplenip yattı. Sürekli bebek konusu açılınca da benden bir parça istemiyorsun diyor sürekli halbuki güzelce anlattım daha yeni evli olduğumuzu yaşımızın da genç olduğunu ama ısrarcı bu konuda neyse o gün triplenip arkasını dönüp yattı bana dün kayınvalidemde kaldık orada da yine aynı şekilde arkasını döndü yattı ( Bana sarılmadan asla uyumaz normalde ) bugünde düğün vardı düğünde bebek vardı kucağımda arkadaşımızın çok tatlı maşallah dedim biz niye yapmıyoruz o zaman dedi yine herkes şaşırdı zaten aniden böyle diyince annesi de hatta daha erken oğlum dur bakalım oda olur yeni evlisiniz dedi bugün de elbiseme takmıştı kafayı kısa kısa diye. Tripli diye her şeye takıyor. Eve geç geldik zaten ben üstümü giyinirken böyle bir baktı yutkundu durdu falan. Eşimle konuşmsk istiyorum aynı zaman da biraz burnu sürtsün istiyorum konuştuktan hemen sonra bana dokunamasın biraz kudursun istiyorum bayanlar öneriii? Napsam şimdi hala uyumadı dolanıyo evin içinde. Birde erkekler neden hemen bebek istiyor yardım lütfen?

Eşimle tartıştık? Sizin eşinizde hemen bebek istedi mi?