Sevgilim şehir dışında ben onun doğum günü 1.5ay öncesinden yanyanayken doğum günü pastası yapmıştım mektup yazıp çantasına atıp yine doğum gününde görüntülü aradım mum üflettim... benim doğum geldi sayılır ses seda yok... sizce ne yapmalıyım? Whatsapptan kuru bir mesaj ve Instagram story atarsa ayrılmayı düşünüyorum...
Onu çok seviyorum ama gidip de böyle bişey olursa kabullenemem zaten kendi ailem kutlamıyor bari sevgilim sevsin beni ve ilk doğum günüm maddi durumu da iyi bana göre çıkıp gelebilir hiç olmazsa günü birlik
Onu çok seviyorum ama gidip de böyle bişey olursa kabullenemem zaten kendi ailem kutlamıyor bari sevgilim sevsin beni ve ilk doğum günüm maddi durumu da iyi bana göre çıkıp gelebilir hiç olmazsa günü birlik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
demek hiç kıymetim yok derim , ki en önemsediğim gün doğum günüm
Ayrılırsam haksız sayılmam dimi? Ve bir de geç kutlanması 1 5ay sonra falan çok saçma olmaz mı
Bitmiş gitmiş geç kutlasan ne fayda. Erkenden kutlamaları anlarım da en geç bence 1,2 gün olmalı
bunun için de ayrılma da şimdi körüklemiyim yani erkekler biraz öküzdür bunun öküzlüğü de bu demek ki :/
boş ver üzüntüden kahrolurum ama en azından yolun başında öğrenirim... açıkası arkadaşıma gidip sorabilir de anladın mı gidp diyebilir ne yapayım bunu kafaya takar mı falan diye
Diğer arkadaşlarımın sevgilileri çok güzel şeyler yapıyor gördüm o yüzden ben de sevilmediğim değer görmediğim yerde durmam sevgilim bana kıymet versin isterim
kızım sakin ol 😀 kimisi doğum günlerini önemsemez bile biz kadınlar gibi önemli değil onlar için bu gibi günler
Yok ya sevgilim bile değer vermiyosa değer veren sevgili bulurum napayım
yok artık ya saçmalama 😀
Bu arada bu ayrılma meselesinde ciddiyim arkadaşlarımın sevgilisi neler yapıyor... benim sevgilim bunları yaparsa cidden ayrılırım... aşkımdan acıdan kahrolurum cidden ayrılırım
abartma başkalarına göre mi yaşıyorsun ilişkilerini? arkadaşlarıma neler yapıyorlar vs diye kıyaslara girersen hem üzülür hem üzersin dikkat et kıyas iyi bişey değildir
Kıyas değil bu bi tık beklenti ben ona 1.5ay öncesinde neler yaptım...
Bozulurdum üzülürdüm bu duruma yani ufak bı pasta alıp kutlasn isterdim
Kırılırım heralde bir de ben bu kadar emek vermişken yaparsa baya kırılırım
Ya yıl olmuş 2022 hala doğum günü yok sevgililer günü ne saçma günler bunlar, hala takılıyor musunuz böyle şeylere
Kızlar bunu takıyor.. açıkçası merhaba ailem kutlamıyor ve bu benim içimde hep bi yara ailemden bi farkı olsun ilk doğum günüm özellikle dikkat etmeli... ben açıkçası erkek olsaydım onun gibi imkanlarım olsaydı gerçekten en mükemmelini yapardım ve yani daha 1 yıllık bi ilişki olucak nerdeyse sonraki senelerde çok özenmese de olur anladın mı
Gidip de en max şeyleri istemiyorum ki pahalı hediyeler falan
Her kızın takıldığını düşünmüyorum, bana gereksiz uğraş geliyor yanında olması yeterli bence pastalar havai fişekler yok masaya güller dökmeler bunlar kerizleri düdüklemek için uydurulmuş şeyler
Ben de böyle bişey istemiyorum gelsin günü birlik de olsa ben maaşımı aldıktan sonra ona para atarım en kötü öğle ve akşam yemeğini de karşılarım otogara da götürürüm ben onun için onun şehrine gittim biliyor musun bu fedakarlığı da yaptım ben ayrılırsak onu severek ayrıldığıma üzülürüm ama gidip de kimse bu ilişki için bana şunu şunu yapmadın diyemez
Umarım istediğin gibi olur
Sanmıyorum ayrılıcam gibime geliyor cidden kahrolucam ama... bir de ben de şey var en ufak bi değersizlik göreyim giderim durmam sevmediğini düşünürüm kendi ailemden zaten adam gibi sevgi görmedim ki gidip de sevgilimden de görmiceksem hayatımda ne yeri var?
Teşekkürler umarım
Yeni limanlara yelken açma vakti gelmiştir. Derim
Kafayı yerdim bi daha da yğzğne bakmazdım
ayrılabilirim
öküzler düsünmez ki