Aşk İlişkileri Aşkınızın tadı olsaydı nasıl olurdu? Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Tatlı, ekşi, tuzlu, bayat vs… Erik yerken soru aklıma geldi 😁 Aşkınızın tadı olsaydı nasıl olurdu? Cevapla Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Tatlı olurdu 0 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Soru çok yaratıcı olmuuş✨Cevaba gelince benim aşkımın tadı marshmallow gibi olurdu ağızda eriyeninden😌 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Zehir gibi bir şey olurdu. Tat olarak hoş ama kana karışınca ölümcül.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
Kendinegöre000 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Alain Delon mu fotoğraftaki adam 3 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl evet Yorumla
Yüce_Türk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Hint baharatı gibi olurdu mk karışık 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zift gibi olurdu. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Vişneli bir tart 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tatlıya yakın hafif ekşimsi.. mandalina tadı gibi. 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Tatlı, ekşi, tuzlu karışık olurdu benim... 0 0 Yorumla
sorucevapben Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl şu an bir ilişkim yok olsa ne olurdu bilmiyorum 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. tatlı Çilek gibi olurdu 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Ne yediğimiz belli olmaz ya, öyle bir şey. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Açlığın bir tadı var mı? 0 1 Yorumla Blondesmann +1 yıl Bilmem ki var mıdır? Yorumla
beyza880 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl BİM çiğ köftesi 0 1 Yorumla Blondesmann +1 yıl Gece gece iyi güldüm 😅 iyiydin kanka Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tatlı 🔥😋💃🏻 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Kekremsi 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tatlı olurdu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tatlı olurdu
Soru çok yaratıcı olmuuş✨
Cevaba gelince benim aşkımın tadı marshmallow gibi olurdu ağızda eriyeninden😌
Zehir gibi bir şey olurdu. Tat olarak hoş ama kana karışınca ölümcül.. Keyifli günler..
Alain Delon mu fotoğraftaki adam
evet
Hint baharatı gibi olurdu mk karışık
Zift gibi olurdu.
Vişneli bir tart
Hafif mayhoş
Meksika biberi gibi...
Tatlıya yakın hafif ekşimsi.. mandalina tadı gibi.
Cennetten kovduran meyvanın tadı...
Tatlı, ekşi, tuzlu karışık olurdu benim...
Çikolata tadında olurdu...
şu an bir ilişkim yok olsa ne olurdu bilmiyorum
tatlı Çilek gibi olurdu
Ne yediğimiz belli olmaz ya, öyle bir şey.
Aşk yok o yüzden tatsız bir şey olurdu
Açlığın bir tadı var mı?
Bilmem ki var mıdır?
BİM çiğ köftesi
Gece gece iyi güldüm 😅 iyiydin kanka
Tatlı 🔥😋💃🏻
Kekremsi
Tatlı olurdu
kara üzüm gibi kara
Keklemsi
Bayat
Tatlı