+1 yılBir de kumar için istiyor yahu inanılır gibi değil. Bir uyuşturucu bağımlısının yoksunluk krizini gördüm adamın yazdıklarında. Nasıl birbirinize sevgilim diyorsunuz onu anlamadım ben.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum sanki iddaa bagımlısı yoksunluk krizinde gibi ama borcu çok iddaada katlamak icin yani emin ol o hemen hepsi iddaada batırdıgı para
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen buna erkek arkadaşım diyorsan ve devam ediyorsan mik. se yeridir yani, hak ediyorsun. Kendine bunları söyletiyor, devam ediyorsun, daha ağırları geliyor, bırak para istemesi ayrı bir hayasızlık, hakaret ediyor devam ediyorsun. O kaba ve saygısız ancak sen akılsızsın.
00 Yorumla
+1 yılSslere baktım da, böyle seviyesiz saygısız ve ergen birinden derhal kurtulmalısın bence. Seni sevmeyi bırak değer verdiği bile yok sana, zamanını bu tipler için harcamamalısın bence.
00 Yorumla
+1 yıl"Senden bir şey isteyende kabahat" gibi nankörce bir cümle (ilk cümle) sonrasını okumadım, böyle diyen heriften bir s*kim olmaz, derhal ayrıl ve ona daha para yedirtme
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten. Para da yedirmiyorum baktım zamanında ödemiyo bi sürü bahane sürüyo yolda kaldım yol param yok diyo 10 lira göndermiyorum yürüyerek gitti kaç kez evine ya ben tiksindim ondan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Nasıl kendinizi bu kadar ezdirebiliyorsunuz? sevgili abi baba fark etmez nasil küfür hakaret etmesine müsade ediyorsunuz? Ihtiyaçta zor durumda olsa bi kere iki kere verir insan. Iddaa nasıl bir ihtiyac olabilir. Babasından istesin bu şekilde. Bu kadar kullandirtmayın kendinizi yol verin gitsin.
21 Yorumla
Soran+1 yılBorçlarım var diyo psikolojik baskı yapıyo başta böyle değildi bi anda sevdiğin biri böyle davranmaya baslıyo düzelir diyosun devam ediyo manipüle ediyo seni ya inşallah yaşamazsınız da anlamazsınız ne demek istediğini neden katlandığımı ama size konuşmak kolay ben de dışardan biri anlatsa böyle konuşurdum aynı duruma düşünce öyle olmuyo
+1 yılSeni paran için kullandığı çok belli. Bak para vermeyince nasıl da küfürler etmeye başlamış. Engelle geç, ilişkini bitir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ne kadar leş bir erkek olabilir dedikçe sağ olsun sevgili KS kızları tarafından görüyoruz. Kendine saygın varsa çoktan ayrılmış olurdun bu tipten. Seviyorum ediyorum vs. boş laflar bak söylüyorum sana. Eğer olur da bir gün evlenirsen bu kanka ile para vermedin diye seni döver. Komaya sokar. Şurada yaşayacağın 20 30 yıl böyle çöplerle hayatını mahvetme.
11 Yorumla
+1 yılŞunları okurken gözüm seyirmeye başladı. Nasıl katlanıyorsun sen buna? Psikiyatriye gitmeni öneririm, öz saygın çok düşük.
43 Yorumla
Soran+1 yılDilerim aynı duruma düşersin aynısını yaşarsın kınadığın için başına gelir anlarsın beni
Soran+1 yılBen de dışardan biri anlatsa söylediklerini söylerdim ama yaşayınca farklı yaşarsan anlarsın demek istediğimi başta tabi ki böyle davranmıyo seni tepelere cıkarıyo kendine bağladıktan sonra baslıyo olay sevgilini tanıtlamıyorsun psikolojik tacizler manipülasyonlar o döngüye sokuyo seni aylarca şiddet görüp bi de senin ablalık taşlamanı cekemicem burada
- +1 yıl
ahahahahahsh, okeyy :D
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAana müstahak 1 gram onurlu biri olsan buna sevgilim demezsin sana ne dese haklı baban lan dese bağırıp çağırırsın sevgilin ağzına… halen sevgilim diyorsun insanda onur şeref olur be
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah aynısını ölmeden yasarsın
- +1 yıl
Beter ol akıllı biri olsan bir defa konuşmazsın sana demediğini bırakmamış halen sevgilim diyorsun al bedduanı bir tarafına koy…
Ya gerçekten aklınız yok mu bu ne ya okuduğunu anlamıyor musun kalbini değil mantığını kullansan azıcık böyle olmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılNe hakaret ediyosun ya?
+1 yılne biçim bir üslup bu? ilk cümleyi gördükten sonra engellemeliydin kendine saygın olsun biraz adam böyle cümleler yazdıkça sen cevap vermişsin laftan anlamaz ağır sorunları var bu kişinin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Sen bunu erkek diye yanında taşıyorsun dimi. Seni kasa olarak gören vermeyince ezikleyen hakaret eden birisini yanında taşıyan kişiye sadece bir şey sorarım kendine saygın yok mu?
00 YorumlaYaa anlamıyorum valla anlamıyorum
@zimbateli34 aabi sen söyle bu tipler sevgili buluyo ben hava alıyorum
Gerçekten böyle tipler var mı yaa
Bu nasıl bir adalet nasıl bir düzen01 Yorumla- +1 yıl
Mal çok
Bu ne yahu!
Sizdede büyük kabahat var.
Kumar oynayan biri ile ne işiniz var?
Cidden kadınlar kanka, hırt, it erkeklerden hoşlanıyor bunu iyice anladım.00 Yorumla
+1 yılBence sıkıntı ileride seni borç bataklığına atar verme Alışmasın sonra borç için peşini bırakmaz dikkat et kumar oynuyorsa ileride seni bile satabilir ve istesende hiç birşwy yapamassın :(
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen biraz avelmişsin. Kendini aşağılatıyosun kabahat sende böyle bi aveli de özenle seçmiş olmalısın diyecek bişey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah aynısını yaşarsın ölmeden basına gelir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen kimsin ya*ak kafalı git nereden bulursan bul kendini mi s*ktiriceksin aw biz ortamlarda hesap bile ödetmiyoruz heriflerin geldiği seviyeye bak
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha fena konuştum emin ol adam yüzsüzlüpü almış ele
+1 yılkumar için para istiyorsa hele ki bu türde konuşuyorsa irtibatını kesinlikle kes. Başına iş alırsın yoksa. Evini her şeyini satar bu tipler uzak dur
05 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyo evlenmeden böyleyse bu adam evlenince baskı yapar üstümde bi de aşırı yüzsüz ya yani nasıl bu kadar yüzsüzce isteyebiliyo vermiyorum diyorum gurur yapmıyo
- +1 yıl
Kumarbaz adamda yüz ve gurur olmaz
Soran+1 yılÜstlerine şikayet ettim, yanıma geldiler kızım neden korkuyosun dediler anlattım böyle böyle beki tehdit ediyo. İşinden atılırsın diye tehdit etmişler ondan ödeyecek paramı
- +1 yıl
Bir alkolikten iki kumarbazdan hayır gelmez.
Soran+1 yılİçkisi de var içince çok içiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen bununla konuştukca he msana küfür eder. hem parana göz koyar hemde seni düt. bence bir an önce kurtul yani. yakında para vermedin diye seni dövmeye başlar
00 Yorumla
+1 yılDostlar bir şey soracam birini sevmeniz için bu muameleyi görmenize gerek olmadığını söyleyin bana lütfen 🧐
00 YorumlaYa utanmadan vizyon sahibi ol yazmış bide ya dağ ayısına bak derhal engelle bence mümkünse bidaha iletişim kurma bu şahısla hahaha
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen bu kişiye hala erkek arkadaşım diyorsun bence deme sana değer veriyor ve üslup diye bir şey yok değil para saçından bir tel bile verme derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne ya bundan sevgiliii falan olmaz ayrıl gitsin , konuşmalara bak yaa hem suçlu hem güçlü gibi bide konuşuyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Bu kadar iyi cevap vermişsin. Bu karakterdeki birine ben cevap vermeden engellerim
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı olmuyo yaşamak farklı ne kolay konuşuyorsunuz yasarsan bi gün anlarsın yaşadığım psikolojik şiddeti neden katlandıgımı
+1 yılOnun ruh halini en ince detayına kadar anlıyorum, ayrıl ondan.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bi ruh hali? Bana da anlatsana ayrıldım zaten
- +1 yıl
Bir önemi yok boş ver.
+1 yılHalen sen buna erkek arkadaşım mı diyorsun? Gelmişsin buraya soruyorsun soytarının teki işte yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılDerhal ayrıl bence şiddete meyilli yapısı var yerinde olsam engeli basardım
03 Yorumla
Soran+1 yılCünkü alacağım var ondan Şu an borcunu aydan aya ödüyo biraz verdim baktım aksatarak ödüyo daha vermedim ama verene kadar bi sürü küfür vs kavga çok pişmanım verdiğime bana ders oldu. Bu önceki sevgilisinden 80 bin TL kadar borc almış faizle ayrılınca kız bunun maaşına haciz koydurmuş
- +1 yıl
Eski sevgilisinden aldığı 80k borç ne kadar doğru orasıda tartışılır. Bu kekonun lafına güvenilmez. Sırf senden para koparabilmek için maaşıma haciz koydurdu diyebilir. Hadi diyelim ki 80k borç aldı eski sevgilisi bunu nasıl kanıtlıcak diyebilir onun bana borçu vardı. Yapar mı? Yapar. Bu kaypaktan her türlü şeref sizlik beklenir. Sana 3-5 bişey borçu varsa bence hiç uğraşma ömründen yer bu senin
Soran+1 yıl10 bin borcu var bana. Yok onun kıza borcu varmış o sakladı bu durumu bana kız kendi anlattı doğru yani
Şu âdamı idare ediyorsan iyimserlikten seni harcarlar..
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok idare ettim Cünkü alacağım var ondan Şu an borcunu aydan aya ödüyo biraz verdim baktım aksatarak ödüyo daha vermedim ama verene kadar bi sürü küfür vs kavga çok pişmanım verdiğime bana ders oldu. Bu önceki sevgilisinden 80 bin TL kadar borc almış faizle ayrılınca kız bunun maaşına haciz koydurmuş
Soran+1 yılSonradan öğrendim ayrıca para vermiyorum artık Bikac kez verdim baktım aksatıyo ödemiyo bi sürü yalan uyduruyo ödememek için üstüne daha fazla istiyo ben daha da yüzsüzleştim önce borclarını öde aldıklarını bi geri ver dedim bu daha çok hakaret etmeye başladı ben de altta kalmadım alacağımı alıp def edicem basımdan
+1 yılbırak para vermeyi, erkek arkadaşlık rütbesini sök
ileride aileye incir ağacı diker bu04 Yorumla
Soran+1 yılCünkü alacağım var ondan Şu an borcunu aydan aya ödüyo biraz verdim baktım aksatarak ödüyo daha vermedim ama verene kadar bi sürü küfür vs kavga çok pişmanım verdiğime bana ders oldu. Bu önceki sevgilisinden 80 bin TL kadar borc almış faizle ayrılınca kız bunun maaşına haciz koydurmuş
- +1 yıl
yuhh bir önceki 80 bin i sen parayı verdikten sonra mı duydun?, senin ne kadar alacağın var?
Soran+1 yıl10 bin. Hatta kız duyunca dedi ki çok değilmiş hala toplayamadım kendimi diyodu Şu an kapımda bi araba yoksa onun yüzünden diyodu kızdan evde elektrik yoj su yok borcum çok peşimde iddaacı adamlar var diye diye bi sürü para istemiş kız kredi cekmiş vs
- +1 yıl
yazık ya, kızın güvenini sevgisini suistimal etmiş.. tabi geçen zamanla o para da hiç oldu. değer kaybetti o da cabası
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöylesinden cacık olmaz sen de erkek arkadaşım diyorsun buna yazık.
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım ki asla anlaşamıyorum
- +1 yıl
Bence iyi yapmışsın sohbet dahi etmem böylesiyle
Soran+1 yılSeni döverim vs dediği olduğu sinirlendiğinde zaten içkisi de var içmeyi bilmiyo bi de bu para istemesi ya insan zorda kalsa bile böyle baskıyla mı para ister
- +1 yıl
Para istemesi yanlış ama onu geçtim çok itici, kaba, dengesiz ve daha bir sürü olumsuzluklar var kaçış sebebi
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Leş gibi bir konuşma hala erkek arkadaşım mı diyorsun buna
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
Soran+1 yılNasıl böyle para isteyebiliyo? Vermeyince böyle kızıyo vs anlamıyorum
Soran+1 yılÜstlerine şikayet ettim, yanıma geldiler kızım neden korkuyosun dediler anlattım böyle böyle beki tehdit ediyo. İşinden atılırsın diye tehdit etmişler ondan ödeyecek paramı
- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılParasını idare edemeyip durmadan borç alan birisiyle olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaları okudun mu
- +1 yıl
Magandalık yapıyor ayrıl bundan ya ne bu
- +1 yıl
Sorun para istemesi değil bence küfürlere baksana 😅
- +1 yıl
Sen en iyisi bir şekilde alacağını al ve kaç kurtul bundan. Kumar batağına girmiş yani hiç güzel değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl25 yasinda geldim sevdigim hic kimseden para istemedim ya la bu ne böyle direkt engelle gec.
00 Yorumla Oo hemen ön yargılı olma belki evlilik hazırlığı yapıyor fakat bazen parası çıkmıyor:)
00 YorumlaHemeeeeennn yol ver gitsin insan sevgilisine bu şekilde küfür mü eder hiç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sana böyle hakaret eden birine sevgilim mi diyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık
+1 yılSen bu 'na sevgilimi diyon
Ulan bir tekmeyi be
Bu tür insanin nefes almaya hakkı yom00 Yorumla
+1 yılSen bu kekoyla evlenirsin de
Böyle erkekleri nereden buluyorsunuz anlamıyorum
00 YorumlaOrtalama zekaya sahip bir kız çocuğu, her fırsatta evliliği öne sürer, her şansı değerlendirir.
00 Yorumla
+1 yılKonuş maya bile değmez ben senin yerinde olsaydım bu vizyonsuz kumarnazla bir saniye daah konuş mazdım okadar hakaret ediyor ses etmiyorsun sende biraz vizyon suzsın kardeşim birini bulduğun için adam haklı
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle kumar oynayanlarla olmaz dimi
- +1 yıl
Yarın evlensen çolunun çocuğunun rızkınıds kumara veriyor çevremde bu lavuklar dan çok var.
Soran+1 yılNasıllar?
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana küfür eden biriyle asla sevgili olmam hata yapıyorsun direkt ayrılman gerek, adamın iğrenç bir muhabbeti var
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de olamadım zaten ayrıldım ama anlamadıgım nasıl bu kadar rahat para istiyo vermeyince ne hakla kızabiliyo
Cevap sahibi+1 yılAyrılmakta iyi yapmışsın adam resmen maço eğer evlenseydiniz seni döverdi hatta
Soran+1 yılSeni döverim vs dediği olduğu sinirlendiğinde zaten içkisi de var içmeyi bilmiyo bi de bu para istemesi ya insan zorda kalsa bile böyle baskıyla mı para ister
Cevap sahibi+1 yılEğer senden özür dilerse asla affetme sana böyle rahatça davranmasının devamı da gelir zor biri ol
İlkini okumak yetti. Nasıl bir ortamda nasıl insanlarla muhattapsınız ya?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sevgilisinden para isteyen bir erkek ve vizyondan bahsetmek... Güldüm... fdsfsdfsdfsdfsdfsd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu adam seni paran için kullanıyor resmen. Birşeyleri kıvırıp eline verme zamanın gelmiş terbiye adam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. sakın verme adam seni kullanıyor bi de küfür ediyor üstüne
derhal ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu adamlarla hala ilişki yaşıyosunuz bravo 👏👏👏 delikanlılığın para etmediği zamana delikanlı olarak gelmek ne acı
00 Yorumla
+1 yılhala niye engellemediniz?
bildiğin şeref yoksunu bir tip..00 YorumlaSen bu mesajlara nasıl katlanabiliyosun ya
03 Yorumla
Soran+1 yılKatlanamıyorum ki Cünkü alacağım var ondan Şu an borcunu aydan aya ödüyo biraz verdim baktım aksatarak ödüyo daha vermedim ama verene kadar bi sürü küfür vs kavga çok pişmanım verdiğime bana ders oldu. Bu önceki sevgilisinden 80 bin TL kadar borc almış faizle ayrılınca kız bunun maaşına haciz koydurmuş
Soran+1 yıl10 bin borcu var bana
Küfür mü ediyor o? O küfürleri yedir
10 Yorumla
+1 yılArtık ayrılma vaktin gelmiş sanırım.
00 Yorumla
+1 yılSeni banka olarak görüyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Nasıl katlanabiliyorsun ayrıl gitsin...
00 Yorumla
+1 yılarkadas biraz toxic verme ve sepetle
00 Yorumla
+1 yılKendine saygın var ise tekrar konuşmazsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. S. ktrip gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Karı kız parası yiyen biri ne borcu )
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence seni ATM olarak görüyor.
00 YorumlaDengesiz mi nedir kanma bu salağa 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerden buluyorsunuz boyle kopuk varoslari
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seni tirtiklayacsk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliye asla para verilmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. O nasıl adam
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Manyak
00 Yorumla
+1 yılboş ver