Evlilik mi Bı insanın ruhu bedeni mi?

Merhaba kızlar.4 buçuk yıllık evliyim 2 tane erkek evladım var bu 4 buçuk yılda çok ağır psikoljik süreçlerden geçtim eş, hastalık, çocuklar aileden uzaklaşmak. Şu an 22 yaşımı doldurdum.

Bu günlere acı çekerek geldim 2 erkek çocukla uğraşmak aslana kolay değil bilirsiniz. Ustune eşim zor bı mesleği var evlendikten bu yana çok değişti melek gibi adam gitti şeytan geldi sanki ama yinede ona rağmen dışardaki Cook insanlara göre adam ve evine çocuklarına düşkün. Yalniz ben buralara gelirken kalbimi taş ederek geldim. Esimle sürekli tartışma halindeyiz yani anlaşamıyoruz kısacası benim açımdan kesin öyle ama erkekler tam bı odun asla anlamaz karşıdakini Eşimi bırak hıc kimseyi sevmiyorum artık duygularım yok olmuş kalbim taş olmuş sanki boşasam çocuklara ne olcak maddi yönden değil manevi yonden babasiz anne-baba bağı görmeden büyüyüp gidecekler eşim çocuklardan mahsur kalcak ama ben hala taş kalbimle aşırı mutsuz bı evlilik sürmeye devam edicem. Allah aşkına saçma sapan yorumlar kalp kırıcı eleştirilerden uzak durun. orada sadece ismim yazılı hikayem değil ben öyle şımarık bı evlilik yaşamadım bu günlere gelene kadar kaç tane hastalık hasar gördü bedenim bana gerçekci dost tavsiyeler vermek isteyen yazsin

Evlilik mi Bı insanın ruhu bedeni mi?