Ben takibe aldım beni fark etti.. sonra bir şey sordum ordan devam etti konuşma.. sonra benden etkilendiğini yanına gidip gidemeyeceğimi sordu falan. Bende art niyet yoktu sempatik bulduğum bir yabancıydı ama o bırakmadı
Kendimi gördüm bir an. Ben de aynısını yaşamıştım, çocuk amerikalıydı. Ama yapacak bir şey yok. Ona olan ilgini, sevgini bir anda bitiremezsin. İnternetten biri ile konuşmak aslında pek iyi değil ama olan oluyor. Bir çoğumuz böyle yapıyoruz. Uzak mesafe ilişkisi çook daha zor. Hadi aynı şehirdesiniz ama görüşemiyorsunuz falan da değil bu. Görüşmek isteseniz de olmuyor, valla ne diyeyim. Zor, çok zor
Yapabileceğiniz 2 seçenek var. 1) Uzak mesafe istemediğinizi söyleyip ondan ayrılmak 2) Onunla konuşmaya devam etmek. Bu seçenek aslında çok güzel görünür ilk başta. Ama aslında tam bir bomba kablosudur. Her şeyin bittiği, bombanın patladığı o kablodur. Evet şu an bol bol konuşuyorsunuz, eğleniyorsunuz ama bir süre sonra bu bitiyor ve yersiz yere tartışma yaşanıyor. Ve engelleniyorsunuz. Evet istisnalar tabii ki var ama genelde böyle sonuçlanıyor maalesef
Kdldmsldmdldmdl. İyi yapmışsınız, biraz düşünmek sizin için en iyisi. Şimdi nasıl olacağınız kadar ileride ne olacağınızı da düşünün. O gittiği zaman nasıl olacağınızı da göz önünde bulundurun derim ben
Seviyor demek ki. Yoksa uğraşmaz. Derin konularinizi bilmiyorum. Belki de senden faydalanmak istiyor, Belki de paran var onu yemek istiyor. Belki de kariyerin var, onu kullanmak çevre yapmak istiyor. Bunun gibi sana bin tane sey sayarim. Nerden bileyim. Olayi bilmiyorum. Anlatmamissinda mueccim miyim ben. Sen de ki de soru.
Ne anlayayim. Ne anlatmaya calistigini bile anlamiyorum. Cocugu cok seviyorsun. Ama sen olamaz, aramizda bir şey diyorsun. İcin kan ağlıyor bu da israr ediyor bu mu. Sifre çözücü oldum. Bu ne ya. Gazateden bulmaca cozsem daha kolay olurdu. Zamana birak diyeyim hadi iyi geceler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sizi nasıl etkiledi veya nasıl etkisi altına aldı? Konuşmaya nasıl başladınız? Ne zamandır konuşuyorsunuz? Nasıl tanıştınız?
Bunları yazarsanız yardımcı olabilirim çünkü konunun ne olduğu pek açık değil
Ben takibe aldım beni fark etti.. sonra bir şey sordum ordan devam etti konuşma.. sonra benden etkilendiğini yanına gidip gidemeyeceğimi sordu falan. Bende art niyet yoktu sempatik bulduğum bir yabancıydı ama o bırakmadı
Gittiniz mi yanına?
Ne gitmesi dünyanın öbür ucu
Nerede yaşıyor?
çoooooooooooooook uzakta
Kendimi gördüm bir an. Ben de aynısını yaşamıştım, çocuk amerikalıydı. Ama yapacak bir şey yok. Ona olan ilgini, sevgini bir anda bitiremezsin. İnternetten biri ile konuşmak aslında pek iyi değil ama olan oluyor. Bir çoğumuz böyle yapıyoruz.
Uzak mesafe ilişkisi çook daha zor. Hadi aynı şehirdesiniz ama görüşemiyorsunuz falan da değil bu. Görüşmek isteseniz de olmuyor, valla ne diyeyim. Zor, çok zor
Yemin ediyorum bir haftadır ne yerdeyim ne gökte. Leylayım annem silkin kendine gel benim canım kızım deyip duruyor. Zaman durdu ve ot gibiyim.
Yapabileceğiniz 2 seçenek var.
1) Uzak mesafe istemediğinizi söyleyip ondan ayrılmak
2) Onunla konuşmaya devam etmek. Bu seçenek aslında çok güzel görünür ilk başta. Ama aslında tam bir bomba kablosudur. Her şeyin bittiği, bombanın patladığı o kablodur. Evet şu an bol bol konuşuyorsunuz, eğleniyorsunuz ama bir süre sonra bu bitiyor ve yersiz yere tartışma yaşanıyor. Ve engelleniyorsunuz. Evet istisnalar tabii ki var ama genelde böyle sonuçlanıyor maalesef
Bana zaman ver diyebildim şimdilik. tamam domuzcuk gibi ahırın duvarına kitlendiğimi bilmiyor tabi
b. ok yemiş domuzcuk
Kdldmsldmdldmdl. İyi yapmışsınız, biraz düşünmek sizin için en iyisi. Şimdi nasıl olacağınız kadar ileride ne olacağınızı da düşünün. O gittiği zaman nasıl olacağınızı da göz önünde bulundurun derim ben
Bu gidişle alkole de baslarsin sen. Yavaş ol, zamana birak duzelir her şey
Bana zaman ver dedim zaten
Tamam en doğrusu, sabir, zaman her şeyi yerine oturtur.
Sence neden ısrar ediyor
Seviyor demek ki. Yoksa uğraşmaz. Derin konularinizi bilmiyorum. Belki de senden faydalanmak istiyor, Belki de paran var onu yemek istiyor. Belki de kariyerin var, onu kullanmak çevre yapmak istiyor. Bunun gibi sana bin tane sey sayarim. Nerden bileyim. Olayi bilmiyorum. Anlatmamissinda mueccim miyim ben. Sen de ki de soru.
Bu kişi yabancı
Ne anlayayim. Ne anlatmaya calistigini bile anlamiyorum. Cocugu cok seviyorsun. Ama sen olamaz, aramizda bir şey diyorsun. İcin kan ağlıyor bu da israr ediyor bu mu. Sifre çözücü oldum. Bu ne ya. Gazateden bulmaca cozsem daha kolay olurdu. Zamana birak diyeyim hadi iyi geceler.
Geçmiş olsun ama ağzın bozuk :/
Ahaha
Acı çekiyorum ne hahası
Yapcak bir şey yok
Geçmiş olsun
Yüz yüze gorüstünüzmü
Basıl yani
şöyle sevilmedik be
Goster ama elletme
senden etkileniyorum diyor, beni olduğum gibi kabul ediyor zaten
Benim oyle 50 tane olsu.. ikisi geldi buraya sadece. Yani cokta umurlarinda degil. Yalandan oyle takiliyorlar
aramızda çekim var dışardan görünmüyor abi
La bizimki merkez kac miydi.. he bi sen etkiliyon.
karşılıklı oluyor bu işler
Tamam he
Böyle sevilsek direk nikah kiyarim mık
3 kilo vermişim 1 hafta içinde
Durum nasıl