Bir erkek atasözü derki; ben sana, ulaşmayı değil, sana ulaşacağım yolda yürümeyi seviyorum. ://

Bir erkek atasözü derki; ben sana, ulaşmayı değil, sana ulaşacağım yolda yürümeyi seviyorum. ://
Hevesleri şehveti aşk zannediyorlar da ondan. Kadın dediğin her zaman gizemini koruyacak kaybetme riskini hissettirecek. Aslında erkek için de bu böyledir.
Avucunun içinde sanıyorlar. Bu zaten ne yaparsam yapayım gitmez diye düşünüyorlar. İki tatlı yalana zaten kandırırım bu canım kızı diye düşünüyorlar bence ama yanılıyorlar. Boşuna değil o şiir.
Düzen bu:
Kadın ağlar, erkek bakar.
Kadın duyar, erkek duymaz.
Kadın sorar, erkek susar.
Kadın gider, erkek içer.
Bence kız ona olumlu yönde karşılık vermediğinde bunu hırs yapıp elde etmeye çalışır. Amacına ulaştığında da bırakır. Ama gerçekten seven bir erkek o yolda yürümeyi de o yolda sevdiği kadınla sonuna kadar ilerler.
Başarı gibi görüyor çünkü elde etmeyi. Ve bir şeyi başardıktan sonra diğerine geçiyor. Bu kadınlarda da var. Elde ettikten sonra elde ettiğin kişiye yatırım yapabilmek için gerekli donanıma sahip olmak gerekiyor. Aksi hâlde hiçbir ilişki yaşanamaz. Monkey Branching.
Cevap
7Cevap
Çünkü şöyle bir söz vardır eşek ne anlar hoşaftan.
Mukemmelsin👏
Herkes için böyledir. bir şey elde edene kadar peşlerinden koşarlar sonra ilgisizleşirler.
Bunu bi erkeğin itieaf etmesi de ilginç oldu. :/
O yolda yürürken ayaklarınız su toplamasın da :/
Öylesine yazdım kedi 🙄
Ben de öylesine yazdım zaten :/
Bir kadın atasözü der ki; bunu bizde seviyoruz.
Yürümeyi mi yürütmeyi mi?
Kadın dediğin yürümeyide bilir yürütmeyide
O yüzden cepte olmuyoruz😄 hep uzaktan dokunmak için yanıp tutuşuyorlar😌
Lafın kime neye 🙄
Bu sadece erkekler için geçerli değil kadınlar da bir erkeği tamamen hayatı kendinden ibaret görürse erkeğin gizemi kalmazsa soğur ilgisizleşebilir. Herkesin kendine ait bir hayatı ve gizemli yanı olmalı daima
Elde ettiği için...
Canın meyve cektiğinde alana kadar günboyu çalısıyorsun sonra gidip alıyorsun aldığın bişey için çalışmaya mı devam edersin başka meyvelere mi göz dikersin
Çok güzel açıklamışsın
Sen neden bir çantayı günlerce almanın hayalini kurup aldıktan birkaç gün sonra bi kenara atıyorsun mesela?
Olay erkeklere nasıl geldi ya insan psikolojisi bu
Sadece erkekler değil tüm insanlar böyle bir şeye ulaşana kadar mesela herhangi bir nesne de olabilir ulaşma kadar çabalıyor ulaştıktan sonra amacına ulaştığı için heyecanı kalmıyor
Avcı ruha sahip ilkel bir güdüleri var ondan.
Sürekli onu düşünüyosam, sesi kulaklarımdan hiç gitmiyorsa.. Her anı onla yaşıyor gibi hissediyorsam aşık olmuşum demektir.. Keyifli günler..
İnsanoğlu elde edince soğur. Kadını erkeği yok bunun. Bazıları insanlar sadıktır ayrı mesele. Ama çoğunluğu bal arısı misali alacağını alır gider
Herhalde biz kızlar yeterince dolu mu değiliz ya da biz dolu doluyuz da siz mi göremeyecek kadar boşsunuz?
kadının hep onunla kalacağını düşündüğünden herhalde. cepte görür
Avcı avı yakaladıktan sonra kazandığını ve avın gitmeyeceğini düşünür
Herkeste olmaz öyle sadece hevesini alanlarda öyle oluyor.
Başarıp başaramayacağını merak ederler, başarınca da bir heyecanı kalmaz
Sende erkeksin sen cevapla başlıktaki soruyu
avcı ruhlular çünkü. o avcılığı hep sürdürmesini sağlamak önemli olan
Ama bi geri dön ya
Yani bu doganin kanunu bence sebebi cok fazla ilgi istedikleri icindir yani sonucta ilgi isteyen kisi ilgisizmis gibi davranir
Hyr biri vardı her dk yazıyo 1 yıl geçti hala 10dk da bir yaziyodu ajdbwjcbs
Cepte görmesinden kaynaklı artık onun için çabalamak istemiyor
Elde etmek, elde tutmak... ne saçma terimler.
Çünkü erkek
Anlam aramamak lazım ajs
aşk zevk vermiyor..
Bu her erkek için geçerli mi?
Elde etti çünkü heves bitti
savaşı kazandıktan sonra rehavet..
elde edene kadar her şey
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı dicen ne laka be👀
Erkeklere çok yüz vermemek lazım bu yüzden
Cbku canım hepsi
Sadece erkekler degil
Neyse ki öyle biri yok hayatımda.