Eski sevgilimle tekrardan denemeye karar verdik sizce davranışları normal mii?

Eski sevgilim 9 aydır benimle tekrardan sevgili olmak istiyordu, sürekli yazdı hiç istemediğimi artık ona aşık olmadığımı söylediğim halde, bende bi şans verdim bize ve birbirimizi daha yakından tanımaya karar verdik konuşuyoruz. İşi olduğunu bildiğim için yazıp aramadım bayramda kendide yazmadı sonra 3 gün geçti konuşuyoruz sen hiç aramadın beni ben çok yoğundum ama senden yine de bi mesaj bekledim telefonu bile elime alamadım dedi. Bende seni rahatsız etmek istemediğimden yazmadım dedim. Ben senden niye rahatsız olayım dedi öyle bişey düşünme dedi. Neyse dün müsaitsen konuşalim dedim işi vardı tamam dedim sonra konuşruz akşam oldu gece oldu yazmadı ben yazdım napıyon diye foto atmıştım sabah günaydın canım dedi. Öglene dogru yine yazdım napıyosun diye işteyim aynı sen dedi bende yine dedim müsaitsen konuşalım diye arıcam ben seni dedi yine aramadı sabah söyledim bayramdan beri hiç halim yok o yüzden dedi yine işe gidiyorum sabah sabah dedi bende halin olunca konusuruz dedim arıcam dedi yok halin olunca ara dedim sinir oldum ben mi abartıyorum

Eski sevgilimle tekrardan denemeye karar verdik sizce davranışları normal mii?