SEVGİLİNİZ DENİZE GİTSE NE YAPARDINIZ?

Sevgilim yurtdışında yaşıyor ve yaşadığı yerde zaten kızlar cok açık sacık rahat giyiniyorlar buna bir şey diyemem ama sosyal medyada oyle kızları takip etmesine asla izin vermezdim. Çünkü başka bir kadının vücudundan etkilenme düşüncesi bile beni çok üzerdi. Bir hafta önce hoşlanmadığım kız düşkünü olan bir arkadaşı ile tatile gitti ve gittiği plaj tam turistlik herkesin model gibi seksi bikinileri ile denize girdiği bir yer. Ben sevgilimin öyle yerlere gitmesine razı olmuyorum. Ben kapalı olduğum için bikinimi giyip denize girmeyecegimi bildiği için sende git diyor fakat acık olup öyle gitsem sevgili bile olmazdı. Ben eğlenmeye gidiyorum diyor ama yan yana kızlarla yüzmesini güneşlenmesi orada olamadığım için cok üzüyor. Ben oyun delisiyim bende internet kafeye gidicem dediğimde eglenmek için ki gittiğim yer game center cok elit bir yer hayır gidemezsin sen kızsın senle ben aynı değilsin diyor. Kendini eğlenmek için cıplak kızların yanına gitmesi normal benim oyun oynamak için cafeye gitmem anormal. Bende o zaman git kendine rahat bir kız bul dediğimde hayır ben seni seviyorum diyor. orada gözünü senlendirip bşka kızlara bakıp keyif yapıp sonra beni hiç bir şey olamamış gibi davranmamı bekliyor. Neymiş kızlara bakmıyormus, bir erkek yanında çıplak kız gördüğünde bakmama ihitmali yüzde sıfır illa beni aldatmasına gerek yok o kızlara bakıp etkilenmesi bile beni geriyor ne yapmam lazım bilmiyorum

SEVGİLİNİZ DENİZE GİTSE NE YAPARDINIZ?