Nasıl yaa liseden beri sevgili olup da sıkılmadan sürdürüp evlenebiliyorlar yanii o geçen yıllarda hiç mi sıkılmadınız bi de evleniyorlar anlayamıyorum ben ilişki insanı değilim galiba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıldeğilsin. zaman ve ilişkiyi bir tutan sıkılma cümlesini kuran bi insan ilişki insanı olamaz zira ilişki insanı olan biri hayatın zaten sıkıcı ve monoton bir yer olduğunu bilip kabul eder ve kalkıpta heyecan diye ortalıkta dolaşmaz hayatını idame ettirmeyi sevdikleriyle beraber kendine mutluluk bilir ve nasıl heyecanlar elde ederse etsin son derece geçici olduğunu bilir benim fuat adlı bi arkadaşım var 1.65 gayet düz bi çocuk sevgilisiyle 5 yıldır birlikteler lise 2 den beri şu an 20 yaşında 2 si de ve üniversite bitiripte iş bulunca da evlenecekler o 5 yıl da mutluluklarında bir şey götürmediği gibi birbirlerine daha da bağlılar artık ben bi keresinde fuatı dövdüm diye (sebebini sorma) 1.60 boyunda 40 kiloluk bir kız benim gibi sadist bi manyağa hesap sormaya kalktı bağırdı çağırdı hatta vurdu bile 6 yaşından beri devam eden ciddi öfke sorunlarım yüzünden sinir anında kendi aile bireylerime bile merhamet etmediğimi gözümün onları dahi görmediğini ben kendime hakim olamasaydım sonuçlarının son derece ölümcül olduğunu bildiği halde ben o gün demiştim fuatın helali bu kızdır diye bana ağlaya ağlaya saldırdığında demiştim bu kız fuatımı üzmez diye (o an fuata kızgındım biraz ama arkadaşlığımıza bi zeval gelmemişti sadece bi anlık kendimi kaybetmem sonucu yaşandı olay sonra özür diledik birbirimizden)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle hayır! Sizin sıkıldığınız cinsel kısmı sanırım. Hatta yıllar geçtikçe daha çok vakit geçirmek, birlikte gezmek, birlikte uyumak, birlikte bişiler yapmayı daha çok istiyorsunuz. Dostluklar çok önemli ancak size değer veren ve sizi anlayan tam olarak sadece eşiniz oluyor.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılİsminin hakkını veriyorsun...
012 Yorumla- +1 yıl
Dimiii her konuda yalnızım tekim adımın anlamı burcumun özelliklerinde var
- +1 yıl
whats your burç
- +1 yıl
Gördüm boğaymış balık olmaman sevindirdi boğaya da iyi burç diyorlar diye duydum bende ikizler sanki ikizlerle boğa kafa denkleri diye bir yazı okumuştum bir yerde..
- +1 yıl
Boğa değil ya kova o nasıl
- +1 yıl
Öyle mi ikizler kovayla çok iyi anlaşır😁
- +1 yıl
Valla ben kovalarla iyi anlaşırım çatlak olmayıp su akıtmıyorsa kovayla bir sorunum olamaz 😂😅
- +1 yıl
Ben bilmem burçların ustası sensin sen anlatan biz nasiplencez
- +1 yıl
Kardeşim çatlak kova derde bilemedim🤣🤣
- +1 yıl
Eh az anlarım😄
- +1 yıl
bu kova kaç senedir çatlak bakalım 😏😂
- +1 yıl
Burdan geç geliyor herhalde mesajda atabilirsin
- +1 yıl
Resmini bir gönder görelim Güzel misin Çirkin mi sürekli yqlnızım diyorsun belki biri Sana Aşık olur ;)
+1 yılKanka sen hiç aşık olmamışsın
Lise aşkı çok ayrıdır.21 Yorumla- +1 yıl
Evet yaa😕
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten doğru insan oldukları için sıkılmıyorlar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSıkılmıyorlar çünkü aşıklar.
00 Yorumla Evet, bu bana da garip gelmiştir çoğu zaman.. Ben evlensem 3-5 sene sonra sıkılırım kesin. 😅😂
15 Yorumla- +1 yıl
Sevince sıkılmıyosun 🥺
- +1 yıl
@dertlikelebek daha yaşın küçük senin. İleride sıkılırsın. 😃
- +1 yıl
Yok benim baya eski liseden hep de gittikçe artıyor sen aşık oldun mu ki bilesin aşık olsaydın beni anlardın sıkılmazdın sen de
- +1 yıl
İlişki geçmişinden bahsetmeidm gerçekten seven sıkılmaz sıkıldıysa sevmemiştir ama anlaşmazlıklar olduysa ayrılmak zorunda kalındıysa onlar başka dahil değiller konuya
+1 yılKıskanmayın lütfen sevince sıkılmıyosunuz o yüzden birini sevmeden onla flört edip ilişki kurmaya çalışmayın hep bu şeyler yüzünden sıkılıyorsunuz
Ama birini sevmeyi bekleseniz her şey güzel olur tabi o da sizi sevdiği sürece00 YorumlaKatiliyorum😅 8 yıllık bir erkek arkadaşım (sevgili degil) var. O kadar içim daralıyor ki artık. Senede 3-4 e dusurdum konuşmayı. Bu bile beni darlıyor bazen. 8 senede bu seviyeye düştü ise evliliklerden de bir sey beklememeli😂
00 Yorumla
+1 yıluzun ilişkide sıkılmıyorsun ki sanki o hep hayatında varmış gibi geliyor sanki her hangi bi uzvun gibi geliyor elin kolun vs gibi 😀 ben sıkılıyorsam birisinden net sevmiyorumdur zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sıkıldıklarına eminin yalnızca, emek ve zaman boşa gitmesin diye bırakmadıklarını düşünüyorum. Bir diğer nokta, tecrübe ve deneyim, yeni bir şeyi görmeni engelliyor.
00 YorumlaBen bu yaştayım hala aşık olduğum kadını çok seviyorum. Yani şimdi ne yapıyor bilmiyorum elbette. Yani uzun zaman önce bitti. Ama evli olsaydım hep severdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa gidecek zamanım yok, yıllarca kimsenin beni oyalamasina izin vermem ben Seda Sayan gibiyim o nikahi bastırırım net
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı düşünüyorum👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazıların uzun ılişkı yurutuyor bazıları sıkılıyor bu konuda bayanlar daha kolay sıkılıyor kac tane rasldim sıkıldım kafamı dağıtmak icin arkadaş arıym dıyorlar 😏
00 Yorumla sevgili/ flort doneminde iliskiden sıkılabilirsin, bu normal. Ama gercekten dogru kisiyi buldugun zaman " evet ben bu kisiyle hayatimin geri kalanini gecire bilirim" diyorsun. ve bunu farkettigin zaman hayatinin geri kalani hemen baslasin istiyorsun. sorun tamamen uygun kisiyi bulmakla ilgili. arayis degil belki de rastgelis. ama eninde sonunda karsilasma. ruh esi dedigimiz kisi iste
00 YorumlaFlört kızısın desem oda değilsin. Ne ayak uydurursun ne gelirsin. Eee?
120 Yorumla- +1 yıl
Flört kızı olmadığımı nerden çıkardın
- +1 yıl
Değilim🤣 acaba evlilik kızı mıyım😅
- +1 yıl
Ne demek istiyorsun. Madem geziyorsun tozuyorsun rahatsın niye gizlisin
- +1 yıl
Ben içtim hiç bi şey olmadı bünye sağlam merak etme sen😉
- +1 yıl
Şampanya değil votkayla bira içtim
- +1 yıl
Ya ben içmiyorum zaten meraktan içtim sarhoş olmak istedim olamadım
- +1 yıl
Bizim bir çocuk vardı.. böyle oturduk. Diyorki Bi iciste 20 tane içerim. Ya dedim. Özkan içemezsin olum 10 litre bira yapar e bunun kafası var filan.. Yok dedi iddiaya girdik aldım. Bir kasa.. Gece tabi.. İçiyor bu ışık. Yok gibi.. 5 saat sonra Bi baktım altı biradan akarsu olmuş 😂😂😂
- +1 yıl
Bünyeden bünyeye değişiyor işte demekki benim daha çok içmem lazım veya daha ağır bişeyler sarhoş olmam için
- +1 yıl
Özelden yaz da az konuşalım
O evlilikler bir yerde bitiyor denendi onaylandı 🙃
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKısa süreli ilişkiler mi seni heyecanlandırıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Yooo hiç ilişkim olmadım ondan anlamıyorum 😂😂
- +1 yıl
Allah napmasij
- +1 yıl
😂😂 kız seni
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim erkek kuzenlerim annemle babamda çocukluk aşkıyla evlenmiş kuzenlerim 10 15 biri 17 yıllık sevgililisiyle evlendi
00 Yorumla
+1 yılAhahhahahahahahahahaha alışkanlık oluyor onlarınkisi bazen sıkılsalar da kopamıyorlar evlilikte böyle bir şey
00 YorumlaBence de ilişki insanı değilsin. Bahsettiğin ilişki temelleri sağlam atılmış evliliktir. Kolay kolay yıkılmaz
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi bulduklarını düşünüyorlarsa bence gayet normal.
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
+1 yılOnları ben de anlamıyorum hatta evlenenleri bile anlamıyorum
00 YorumlaSen bekar bekar gezip mastürbasyondan sıkılmadıysan biz düzenli seks hayatından hiç sıkılmayız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVefa oldugunda sorun olmaz gecmisi dusun eskiler hep askla mı yasamini sürdürduler ask bir yere kadar ondan sonrası saygi vefa alişmislik oluyor tabi gözler oynak değilse
00 Yorumla
+1 yılbende anlamıyorum..
3 ayda bitireceksin her şeyi..00 YorumlaSadakat herkese göre değil işte. Acısını çektim bilirim, sıkılmanıda anlıyorum ama madem sıkılacaksın hiç başlama
02 Yorumla- +1 yıl
Yok ben o kişiyi arıyorum
+1 yılKatılıyorum. Ama küçük pürüzler var görüşünde. Sıkılmak aslında çok kısa bir süre bile alabilen bir olgudur. Biz buna sıkılmak yerine rutinleşme veya monotonlaşma diyebiliriz.
00 Yorumla
+1 yılBenim annemle babam ilkokulda tanışmış şu an 32 senedir evliler adamlar 7 yaşından beri tanışıyor hala sıkılmadılar birbirlerinden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Zor iş ya hak veriyorum
10 YorumlaDiger yarini buldugun zaman, ucunda olum olsa bile onun elini birakmazsin.
00 YorumlaDoğru kişi karşına çıkmamış ondan bu sözler 😂
00 Yorumla
+1 yılNapsınlar ger gün ilişkiye mi gir sin ler hayat cizmiş onlar sen ne ciz din avaba merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılBencede senden Ev kadını olmaz
014 Yorumla- +1 yıl
Nedenki
- +1 yıl
yürütülmeyen ilişki var olmuş oluyor Evliliği nasıl yürütücen? Sonuçta insan hergün Evlenmiyor
- +1 yıl
O kişiyi arıyorum ilişkim olmadı hiç
- +1 yıl
Bu soruyu sormaman gerekirdi ozaman ama birşeyler öğrenmek için sorduysan güzel soru :)
- +1 yıl
Bilmemmm duygumu paylaştım öğrenmek de olabilir ☺️
- +1 yıl
güzel sen nerden başlıcanı bilmiyorsun ya da güzel değilsin bu yüzden sevgilin yok ya da sen de O cesaret yok ilişki istiyorsan bence ilk adımı karşındaki atmıyorsa sen at ilişki istiyorsan bu senin yararına olucak tavsiyem ama gidip yanlış insana çatma Herşeyi Akışına bırak belli etmeden davran. :) :) :)
- +1 yıl
Tam anlamıyla seveceğim biri çıkmıyor karşıma aşık da olmuyorum artık
- +1 yıl
Sende mi güzel kız arıyorsun bende yakışıklı arıyorum nolucak şimdi😂
- +1 yıl
Dur Söyliyim sen sağdan gel ben sol dan birbirimizi beğenirsek ortada Buruşuruz :)
;) - +1 yıl
Aynen canım😄👍özelden mesaj at konuşalım benim xp m yetmiyor😊
- +1 yıl
Senin de yetmez Instagram falan ver o zaman
- +1 yıl
world571632 fotoğrafsız İSİM ÖmerDemir yeni kurdum hesabı gel bekliyorum
- +1 yıl
yeni foto ekledim acaba beğenecekmisin
- +1 yıl
Öldünmü? Kaldınmı? ( Birses verseydin)
kız nerdesin bıraktın gittin beni daha Resmini bile göremedim Benim tipim misin değilmisin :) Gerçekten Durum bu işte Konu Ciddiye binince Herkes Kaçıyor ve Yalnızlık tan bahsediyor Burayı boş ver Ama Reel de Yani gerçekte Cesaret etmessen gerçekten yalnız kalırsın bu herkes için geçerli insan işte beyn kendini korumaya alıyor ve belki kötü belki iyi diyor Ama Beyin kendini garanti Altına Alıp Ben en iyisi hiç bulaşmıyım diyor Korkanlar için geçerli Bende Eskiden Böyleydim Ama O Döngüyü kırdım şimdi istediğim kişi ile olabiliyorum Sana Hayatta başarılar @ Yalnızkz3834. :). ;)
Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı. O yüzden evde kalıcaksın ya
04 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama ne alakası var
- +1 yıl
Evlilik ayrı ben sevgililikten sıkılmaktan bahsediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. İnsanları bırak kendi hallerine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşk, sevgi diye bir şey var. Bilmeyen anlamaz.
00 Yorumla
+1 yılÇabuk ayrılmak için ideal bir durum
00 YorumlaTercih meselesi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeven sıkılmaz
00 Yorumla
+1 yılBenimde uzun süreli bi ilişkim oldu ama ayrıldık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla ben de anlamıyorum
00 YorumlaAlışmış, kudurmuş misali...
00 Yorumla
+1 yılolması gereken o birbirlerinden hiç sıkılmıyorlar
00 Yorumla
+1 yılHahah tam cevabını merak ettiğim soru 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlattigina gore galiba oylesin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapacaklar 5/10 yılı çöpe mi atacaklardı
00 Yorumla
+1 yılHerkes sen gibi mi hemen sıkılsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Bencede değilsin kdsvldmx
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkes senin gibi sıkılgan değil
04 Yorumla- +1 yıl
Evet ben öyleyiim
Cevap sahibi+1 yıltamam evlenme özgürce yaşa
- +1 yıl
Evlilik ayrı ben sevgililikten sıkılırım
Cevap sahibi+1 yılha öyle desene 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Uzun ilişkim vardı evlenmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 senelik evleyim cenneti yaşıyorum özetle
01 Yorumla- +1 yıl
Evlilik ayrı sevgililik farklı bi şey
+1 yılBen bir kere sevişince sıkılıyorum ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılKiskanma sende yok diye
02 Yorumla- +1 yıl
Doğru walla kıskandım
- +1 yıl
Sakın ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenen insan zaten sıkılmıyo demektir😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılZaman geçtikçe sıkılıyor insan
00 Yorumla Seviyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Kıskanıyoree😂🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılOndan yalnızsın
01 Yorumla- +1 yıl
Üzdü öfkelendirdi ama doğru
+1 yılİlla ki sıkılırlar.
00 Yorumlagecelik en güzeliiiiii :))
00 Yorumla
+1 yılOlabilirr
00 Yorumla
+1 yılSeven insan sıkılmaz.
00 Yorumlabende yaaaaaa
00 Yorumla
+1 yılTamm 32 yıl oldu ama. degisiklik istiyorum bazen.
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzun ilişkisi olup evlenenleri anlamıyorum. Hiç mi sıkılmıyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım