Sevgilim Instagram'da fotoğraf paylaşmama sıcak bakmıyor. Bu normal mi?

Arkadaşlar şimdi şöyle, sevgilimle ikimiz de 23 yaşındayız. Aynı üniversitede aynı sınıftayız hatta son sınıfa geçtik. Üni 1 den beri konuşmaya başladık. Araya pandemi girdi vs. 4-5 gün önce sevgilimle çok ciddi kavga ettik ve ayrılma kararı aldım çünkü her şeyime aşırı karışmaya başladı en son da denizde mayo yerine şortlu giy falan dedi ki ailemle gittiğim bir tatil tek başıma değil. Diz boyu ve üstü elbiseler giymeme zaten kızıyordu hayır giyemezsin diyordu. Kaba davranıp kötü söz söylediği de oluyordu. Durum böyle olunca ben de dayanamadım ayrılıyorum dedim. Bu da kalktı memleketinden buraya geldi benimle görüşmek için ve işte benim böyle ciddiyetimi görünce gözünün korktuğunu beni kaybetmemek için her şeyi yapabileceğini söyledi. Tamam dedi madem öyle elbiseler şortlar giymek istiyorsun giy dedi abin baban veya ben yanındayken. Ki zaten benim de istediğim buydu. Tutup da İstanbul'da bu kadar hayvan varken rahatça giyip dolaşamam. İşte bu şekilde konuştu. Kendisi daha kapalı bir coğrafyada yetiştiği için böyle şeylere hemen ayak uyduramadığını o yüzden bugüne kadar böyle kızdığını söyledi ve benim için bu fikirlerini değiştireceğini söyleyerek içimi rahatalattı. Dün akşam da instagram konusu açıldı. Şöyle diyor, kısa elbiselerinle veya şortunla olan fotolarını hikayeye atıp sadece kız arkadaşlarına ve akrabalarına açık yap. Zaten daha uzun veya normal olanları post olarak atıyorsun dedi. Yakın çevren yine seni bu şekilde görmüş olur hikayede paylaştığında diyor. Yani pek erkek takipçim yok ama işte ortaokuldan liseden falan erkek arkadaşlarım vardı. Yani adam senin kısa etekle fotonu görünce durup da 5 dk baksa bundan haberimiz mi olacak dedi. Düşününce mantıklı geldi dedikleri. Siz ne düşünürdünüz. Bu yine bir kısıtlama habercisi mi yoksa ölçülü bir şekilde sevgilisini kıskanan erkeğin yapması gereken mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Ben istediğim fotoğrafı atıcam dediğimde istediğini yap sıkıntı yok diyor ama içten içe kuduruyor biliyorum
Sevgilim Instagram'da fotoğraf paylaşmama sıcak bakmıyor. Bu normal mi?