1 aydır hemen hemen normal arkadaş gibi ikimizin ortak sevdiğimiz meseleler şeyler hakkında konuşuyoruz maksat konuşmak olsun saatlerce konuşuyoruzda. ben önem vermeye başladım bu çocuğa gâliba.. Kendisi bana instgramdan komik videolar filand atıyor bazen ben atınca cevap vermediği oluyor bugün durumunda sakız falı atmış “ bilir kadrini kıymetini, aşık sana bir hayli belki haberin yok ama o senden pek ümitli” altınada yazmış artık kendini gösterme vakti gelmedi mi sence diye ben de durumuna “😏” bu emojiyi attım oda gülmüş sanırım ben kendi kendimimi boşa umutlandırıyorum arkadaşlar?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncel1
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eğer onu istiyorsan, kendini geri çekme. Çok küçük ilerle. Ama ümitsizlik de verme. Sıkılmadan devam ederse, uzun süreli olabilir. Senin burcun nedir bu arada?
o noktayı ayarlamaya çalışıyorum ama kendi gururumuna ayaklar altına almak istemiyorum. Sizce üstüme alınmalı mıyım bunu? Terazi burcuyum
Şöyle özetleyeyim, kova hariç tüm burçlar yavaş yavaş ilerler, sonunda uyum varsa ilişkiye geçilebilir. Kova ise direkt ilişki olarak başlar, elde tutması zor olur. Yani kova kişisi, hayatına alacağı kişiyi direkt hayatına alıp, ilişki boyutunda inceler ve uymuyorsa kopar gider, dönmez. Yani hayatın her alanında olduğu gibi ilişki mantığı da ters ilerler.
Terazi olman kova ile ideal bir ilişki yaratır, çok naif ve korkak hallerinle onun için sıkıcı ve kuralcı olmadığın sürece çok eğlenceli bir birlikteliğe ilerleyebilirsin. Aslında bu süreçte sana sabır gerekiyor. Çünkü başta düz görünen bu adamın içinden çıkan aykırı mottolar kafanı karıştıracaktır.
sanırım kova burcusunuz? sizce şimdi ne yapmalıyım sürekli üstünede düşmek istemiyorum gereksiz yere o paylaşımı üstüme alıpta ya bana değilse diye üzülmekte istemiyorum amacı ne olabilir
İlgini çekmeye çalışıyor olabilir. Senden gelecek tepkilere göre yürüyecektir ama durduk yere laps diye açılmaz tabii ki. Senden ışık görmesi gerek. Evet kova burcuyum ve terazi kadınları ile hiç o frekansa giremedim.
ben o ışığı yaktığımı düşünüyorum topu ona attım🤦🏼♀️ ben de sanki hep kova burçlarıyla bu konuda muhatap oluyorum gâliba. Terazi ve Kova baya uyumluymuş diye duydum
Uyumlu ama başlaması zor tabi. Başladıktan sonrası güzel. Ben başlayamayanlardanım mesela. Terazi hemen herkesle sosyalleşebildiği için biraz toplumsallaşabiliyor. Biz de biraz aykırı ve muhalif düşüncelere sahip olduğumuz için ilk etapta terazileri endişelendiriyor. Huzur ortamını riske atma endişesi yaratıyor. Aksine görünen ile ilerleyen farklıdır. Eğlenceli bir birliktelik yaşarsınız diye düşünüyorum.
siz de de çekingenlik var mı acaba? mesela o kişi bana bi çok sıcak bi soğuk gibi oluyor misal mesajıma cevap vermese hikayeme kalp atıyor o yüzden de o paylaşımı üstüme alınıp alınmama konusunda emin olamadım sosyal medyada 2 bin küsür takipçisi var
Sosyal medyayı dikkate alma. İlgileniyorsa ilgileniyordur. Çekingenlik konusuna gelirsek, hayatım boyunca kimseye teklif etmedim, spontane gelişti. Oldukça çekiniriz ne kadar bodoslama çenemiz olsa da.
bir şey diyeceğim belki düşünceleriniz değişebilir biz sosyal medyadan tanıştık🤷🏼♀️ ondandır ki orayı ciddiye alıyorum numaralarımız bile yok gerçi konuşalıda çok olmadı
Bence sosyal medyadan tanışmış olmanız daha iyi. Daha rahat yazıp çizer. Sen de daha iyi tanırsın. Birebirde ilk buluşmada ya çok rahat oluruz ya da sessiz kalırız :)
Dediklerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim içimde biraz rahatlama oldu💐 İnşaAllah her şey olumlu gider
Güzel şeyler yaşayacaksanız olumlu olur umarım.
Ben de kovayım ve bu çocuk seni çok sevmiş 😂
emin değilim hem de hiç
nerden anladınız
Ben de biri bana atınca umursamaz olurum ama attığım kişi değer verdiğim kişidir
niye ortaya attı bu durumu? kova erkekleri çekingen diyorlar doğru mu?
Çekingen değilim ben muhtemelen değiller ama umursamazız biraz
o zaman çokta üstüme alınmamam gerekli
Senin gibi kaç kişi var yanında kim bilir
benim de aklıma geldi