Yani kızın geleceği çok önemliyse yakında iyi bir mesleğe sahip olacaksa birde ailesini bırakıp erkeğin yanına gidemiyorsa ailesinin ona ihtiyacı varsa. Kızın önünde çok önemli hazırlandığı bir sınav varsa ilişki üç senelik bile olsa ve iki senedir erkek kızı bekliyorsa ayrılması sabredememesi önce kızı daraltmasi sonra ayrılık kararı alması yerinde midir? Kıza destek olması anlayış göstermesi gerekmez miydi kızda da hata var yani kaç defa geleceğim deyip yanina gitmemesi gibi fakat değişen şartlar ailevi durumlardan dolayi.
Not:Bu ilişkiye; evliliğe aile onayı yok kaçıp gitmek olarak yanina gidip öncelik ailesiyle yaşamamı istiyordu. Ayrı şehirlerde ve şehirler çok uzak bir mesafe.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İki senedir bekliyorsa artik bıkmıştır ve netleşmek istiyordur.
Doğru onu da anlıyorum bu açıdan fakat beni anlamadı onu sevmediğimi düşündü ve son zamanlarda bana olan saygısını yitirdi değersiz biriymisim gibi davrandi değer hakedene verilir dedi para lafını etti vs vs çok bunaltti beni yordu derslerime odaklanamadim onun yüzünden yansıdı ister istemez
Aşağıda yorum yazanlarin çoğu bos konuşmuş. Çocuk sevmese istemese 2 yıl beklemezdi. Evlenip duzenini kurmak istiyor belli ki. Sen de mesleki ve ailevi sebeplerle Şu an evlilik istemiyorsun. Sizin çıkarlarınız uyuşmuyor ortada sevme sevmeme durumu oldugunu sanmıyorum.
Yukarda anlattım size durumu seven insan böyle mi davranır üstelik gitmeden beddua da etti?
Davranabilir. Oyalandigini ve sevilmedigini düşünüyor. Birini sevmek her seye tahammul etmek değildir. Benim de eski erkek arkadasim onu beklememi istedi ailevi sorunlarim var mesleki sorunlarim var falan dedi. Bana net ol dedim ya tam gel ya git dedim. Seviyorum ama bekleyemem kimseyi. Sorunlarını benimle çözmeyecek insanin ilerde de yanimda yeri yok
Siz kendinizi aldatıyor olabilir misiniz peki sevmek konusunda çünkü seven insan değil 1 2 yıl 10 yıl gerekirse bir ömür bile bekler filmlerde olur diyeceksiniz şimdi ama emin olun gerçek hayattada vardır ki bir ornek duydum kız oğlanı 5 yıl beklemiş evlenmek için ve sonunda kavuşmuşlar
Surekli gel git yapiyordu. Instagramda kiz ekliyordu net bir durusu yoktu. Bunlarin da etkisi var.
Ama seven insan bekletmez bana gore. Bu saglikli degil. Sorunum var sen kenarda dur sorunum bitti geri gel diye muamele edilemez
Anladım o zaman haklısınız. Fakat bazen ayrılık bir çözüm değildir mesela ayrıldık sonuç benden sonra hayatina kimseyi almayacak ne değişti ben gittim biz diye bir şey kalmadı umutta kalmadı belirsizlikle yaşamaktan daha mi iyi sizce bence değil
Hayatina neden kimseyi almasın? Ki bu işler hayatina birini almaktan ziyade kafayi rahatlatmak ve kendini savunmak için yapılıyor. "Beni oyalayan birisi var ve kendime saygi duydugumu kendime ve ona kanitlamak için bu iliskiyi sonlandirarak benim cikarlarimin da onemsenmesini gerektigini gostermeliyim" mantığıyla...
İyi ya da kötü bir sekilde bitince insanın kafasi da rahatlıyor. Kendimden biliyorum. Birini beklemek işkence gibi ve gereksiz. Ozellikle guven vermeyen birini. Siz bu kişiye kac defa gelicem deyip yanina gitmemissiniz. Aile sorunlarinizi cozebileceginizin garantisini verebilecek misiniz ona? Cocuk daha kac 2 sene daha beklesin?
Sınava girecektim biraz daha anlayışlı olabilirdi sınav Kasım ayinda ve ona kaçıp gitmemi istedi ailemin onayı yok kariyer farki yüzünden kaç kişi olmaz bu iş aklını başına topla dedi umursamadim kimseyi ama sonunda bitti işte ve başta ailesiyle aynı çatı altında yaşamamı istedi benden sonra ev tutacağını söyledi
Ikiniz de kendi açınızdan haklısınız işte. Cikarlariniz çakışıyor demiştim
Sevmiş olsa beni engellemezdi zaten
Alakasi yokk ben seviyordum ben de engelledim.. numarami bile degistirdim
Eğitimini ve mesleğini riske atma asla. Ne olursa olsun senin olduğun yerde sana destek olmalı. Olmuyorsa bırak gitsin.
Gitti zaten ama beddua ederek gitti hakkını helal etmedi
Beddua sahibine geri dönermiş. Senlik bir şey yok.
Beddua etmesini doğru bulmadım onu öyle tanımamıştım güzelce ayrilsaydi ne olurdu ki iyi dileklerde bulunsaydı en azindan hoşçakal deseydi başka birseye gerek yoktu
Doğru karar verdiğini anlaman için bir sebep daha. Dediğim gibi sahibine geri döner böyle şeyler. Sen elinden geleni yapmışsın bu ilişki için.
Böyle mallardan uzak durun
Neden mal dediniz
Çünkü mantıksız , bencil , sevdiğini düşünmeyen , ona destek olmayan , anlayışsız ve hatta dengesiz biri
Kendisini oyaladıgımi düşündü birkaç defa geleceğim deyip gitmekten vazgeçince bu konuda haklı olabilir fakat yapamadım ailemi birakamadim ne olursa olsun bide geleceğimi düşündüm gitseydim yeni bir düzen yeni bir hayat beni bekliyordu korktum bilinmez bir yoldu yanlış zamanlama diye düşündüm birde son zamanlarda ilgisizdi saygisiz anlayışsız davraniyordu hep baskı kuruyordu üstümde ne zaman geliyorsun diye bunaldim değer hakedene verilir diyordu birde para lafı etti bana birkaç defa para gönderdiği için ona rağmen seni birakmadim birakmadigima şükret der gibi konuştu boşuna bana harcama yaptirdin diye zoruma gitti seven bir insan böyle mi davranir
Öyle sevgi olamaz olmaz olsun
Değil mi
Kimse hiç kimse senden değerli değil unutma
Sevmiyordur.
Bende öyle düşünmüştüm aklıma başka bir şey de gelmedi. Ama olsun canı sağolsun umarım mutlu olur onu seven birini bulur umarım
Herkesin fitrati ayri