Sizce ne yapmayalım?

1 yıllık ciddi bir ilişkim var ben onun ailesinden herkesi tanıyorum tanıştırdı yani hepsiyle annesiyle falan çok iyiyiz. Benim ailemden sadece erkek kardeşimi ve annemi tanıyor. Nişsh falan düşünüyoruz birkaç ay Sonraya hatta Neyse asıl soruna gelelim ilişkimizin ilk ayında beni eski sevgilisiyle aldatmış bunu eski sevgilisi anlattı bana o şekilde öğrendim ve büyük hayal kırıklığına uğradım annesi arayıp beni ikna yoksa asla affetmrzfim bir daha olmaz diyerekten affettim ondan sonra güzel gidiyordu ilişkimiz ben çalışıyordum başlarda 14 şubatta hediye aldı ve çalıştığım yere gönderdi ben şimdi öğreniyorum ki o hediyeye aslında eski sevgilisine aynı 14 şubatta süsleyerek aynı şekilde göndermiş ve şimdide bana aynısını yapıyor ne kadar kırıldığımı düşünemezsiniz bile onun üstüne gizli gizli sosyal medyadan kızlara istek atmış beğenmiş falan işte ben bunları sonradan öğreniyorum ama bana da hiçbir şey belli etmiyor o kadar iyi ki aramız anlatamam ve ben bunları öğrenince sanki ben yapmışım gibi davranıp sinirlendi ayrılmaj istedi bir nevi pişmanlık duymadı yaptıklarından sizce o kadar güzel anıları silip atmalı mıyım ya da bir şans daha vermeli miyim

Sizce ne yapmayalım?