Sizin düşündüğünüz kişi de sizi düşünür mü?
Saçma fakat, birinin sizi düşünmesini sağlamak için ne yapmalı? Bu mümkün müdür?
Sizin düşündüğünüz kişi de sizi düşünür mü?
Saçma fakat, birinin sizi düşünmesini sağlamak için ne yapmalı? Bu mümkün müdür?
Issikk sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok kapsamlı geniş bir alan
İnsan üzeri/Rüyalar ve bilinç altı üzeri / Zaman ve süre gelen ( dejavu ) sürekliliği vs aklına gelebilecek her türlü alanı var ama karşındaki insanın bilincine girmek ya da bilinç altını okumak ileri seviye insan piskoloji Hitap ve Bilinç altı diyalog konusunda gelisşme gerekli
Telepati, duygusal bağ olmaksızın uzakta olan birinin aklından geçenleri hissetmesidir. Ama bazen bir arkadaşınız aklınıza gelir ve bir bakarsınız sizi arar. O an kalp kalbe karşıdır sözünü tasdik ederseniz.
sadece astral seyahat denedim pek başarılı olamadım
yazamadım , çeşitli yöntemleri var
Yüksek seviye bir zihin işi aynı frekansta buluşmak denilebilir
Tarif yüzeysel mümkün ama , yaşamın içindeki herşeyin kendine ait bir frekansı vardır , teorik olarak kişi iletişe geçeceği noktanın frekansını biliyor ve kendide bulunan bu frekansı veya titreşimi o seviyeye çekiyor bundan sonra düşünce akışı başlar ya da iletişim başlar. Bunu yapmak için bazı öğretilerde kişilerin çakralar üzerinde tam kontrole sahip olması gerekir çünkü çakralar bizi dünyaya bağlayan enerji kaynağımızdır
Bende daha gelişmişi var düşündüğüm kişiye yolda rastlıyorum
tüm diğer düşüncelerden arınman lazım trans yolculuk denemeleri yapabilirsin faydası olur sadece o kişiye temiz duygularla odaklan ve ilginç bir şekilde bir kaç saat içinde yolda yürürken hadi bu sokaktan geçiyim diyorsun ve o kişi karşında bazıları şan diyebilir ama o kişiyi düşündükten sonra olması pek şans gibi gözükmüyor.
İlla biri beni düşünsün diye birşeyleri yapmam. Severek yaparım. İsterse karşılık verir ve ya vermez ona kalır.
55. dakikadan izleyin.
Insanlar e ruhaf :) dunyada konuşabilmek yeteneği yalnızca insana verilmiştir. Bizimkiler konuşmak yerine telepatiyle iletişim kurmaya çalışıyor:))))))
Iyide bu seni neden ilgilendirsin ki, belki tam tersi de olabilir belki sen yazınca çok mutlu da olabilir bunu bilemezsin velev ki senin dediğin olmuş olsun burnu havada olsun ve tartışma ile ayrılmış olun sen yazdıktan sonra en fazla kötü ne olabilir biraz kötü hissedersin geçer.
Olabilir
Bence mümkün
Anlasilir
Neticeleri önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?