genelde ergen dönemlerde yaşanan durum. hor görüyor muyuz elbette bir yaşa kadar hayır. hatta bir yaştan sonra bile hayır. insan deneye yanıla öğrenecek ve bir yerde nihayete erecek ne de olsa. kaldı ki kendi gibi olmaktan vazgeçmesi şekle sokmak için elinde olan tek hamuru kendisi olduğundan teorik olarak pek mümkün değil. bir başkası için kendinden vazgeçmek tamamiyle yanlış olmasa da tasvip edilen bir şey değildir. insan kendi olduğu zaman o can anlam bulur. kendinden vazgeçmek tamamiyle ödün vermektir bu da zamanla herşeye boyun eğmekle birebirdir...
şimdi düşünüyorumda acaba seninle yaşadıklarım bir rüya mıydı? geçtiğimi sandığım köprüler yıkılıvermiş ardımdan ve ben dönüş yollarını kaybetmiş uçurumun kenarında aşkımın düşüşünü izliyorum sonsuz karanlığına sensizliğin... ben siyahmışım sense beyaz ve gelişinle kamaştırdığın gözlerim içime girdikçe beni grileştirdiğini farkedememiş. ben artık ne ben gibiyim artık ne de tam sen olabildim. ben kendimden vazgeçtim ama sana da erişemedim...✌️🤷
Ne yaparsan yap her şeyin hayırlısı olsun belki istediğimiz kişi bizim için hayırsız veya hayırlıdır her şeyde bir hayır vardır bazı şeyleri görürüz de çok sevdiğimiz için kıyamayiz aslinda bizi bataklığa kötü yola sürükleyen kişi odur eğer bi insan zarar veriyorsa sözleriyle oynatip kandiriyorsa aldatiyorsa aglatiyorsa başkasıyla kıyaslıyorsa asla laf dinlemiyorsa her suçu sana atıyorsa kıymet değer bilmiyor yalan söylüyorsa zaten böyle bir insanda hayır yoktur insallah kimsede hayır bulamaz mutlu da olamaz bazen sevdiğimiz kişiyi gözümüzde çok büyütüyoruz halbu ki insan kendini yormamalı olsaydı zaten olurdu zaten olacak bunu bilemeyiz ama bi insan için çıldırmak kendini öldürmek delirmek o kişi için asla değmez çünkü onlar takmıyor hayatlarını yaşıyorlar ya da yaşadığını zannediyorlar o yüzden hayat devam ediyor bana bisey olsa kimsenin umurumda olmaz bazen yüksek yere çıktığımda kendimi atacağımı hayal edip geri çekiliyorum dur diyorum değmez istersen Çok yaşa aşk acısından ama bi erkek için değmez çözümü kendimden vazgeçmek değildir
Yapardım Şöyle bir şey var karınca karıncayla işte konuşuyor fıkranın bir tanesinde karınca diğerine diyor ki işte bak ben bu noktadan bu noktaya gideceğim diğer karınca diyor ki oraya gitmeye diyor senin ömrün yetmez olursun karınca diyor ki eğer gidemeyecek olsam bile cesaret ederim ve yolunda ölürüm
O yüzden evet yapardım zaten hayatını yaşayacak bir tarafını görmedim hem ölmüş olurum işte ne güzel mis gibi hem de sevdiğim adama kavuşmuş olurum belki birkaç kere sarılır bile.
Hayır yapmam, kendime saygım var çok şükür. Kimse için kendimden falanda vazgeçmem, bu fedakarlık falan değil başka bir şey. Karşımdaki insan olduğum gibi sevmeli ve ben yanında kimsenin yanında olmadığım kadar "ben" olabilmeliyim, öyle rahat hissetmeliyim.
En içim acımadan terkedeceğim insan türü kavuşma bedeli olarak benliğimi satmamı, benliğimden vazgeçmemi talep edecek insan türüdür. Gözümü bile kırpmadan olayı bitiririm.. 🍀🍀🧚🧚
Gerçek anlamda sevmek, benliğinden geçmektir zaten. Tabi ki bu kadın/erkek işlişkileri için söylenmemiştir. Aşk için sevgili için bir yere kadar, ancak onura dokunmayacak, karakteri ezmeyecek.
Zorla geri getiremezsin ki. Belli ki kafasında bitirmiş, aldattığını da söylüyorsun. Geri dönse bile o güven bir kere kırıldı, daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Senin şimdi onu unutup yoluna devam etmen gerekiyor