Çok beyfendi çok uysal bir çocuk ağzında küfürü dahi yok ama bazı durumlar var ne yapmalıyım?

7 ay oldu çıkalı lakin yeni öğrendiğim bir durum var annesi ile babası yasak aşk yaşamış yani babası evliyken annesi babasını ayartmış ve imam nikah kıydırmış babasının 2 eşi var ikisinden de vazgeçmiyor. Bunu bana yeni söyledi. Ve benim annem bu durumdan dolayı yaralı çünki babam 7 yıl bir başkasıyla beraberdi annemi aldattı annem o yüzden yuva yıkan kadınlara ekstra kini var. Zaten yaşayız din tarzı olarak rahat bir aile içki felan içiyorlar. Benim ailemin tamamı hacı , dedem de 55 yıllık imam. Çocuk çok beyfendi evet ergen ergen hareketleri var , bir ortamda nasıl duravağını napacağını bilmiyor çünki herkes dışlamış bunları , haliyle 2. Kadının çocukları oldukları için herkes kötü imajla bakıyor haklı olarak. O yüzden pek bişey bilmiyor hayata dair, ama kesinlikle çok efendi her dediğimi yapan asla kırmayan bir insan. Sizce evlenebilirmiyiz? Benim ailem istemezse napıcam? Benimle niyeti ciddi. Babama göre fazla pısırık babam dalga bile geçenilir çünki erkek arkadaşım baya pısırık , pek bişey bilmez sessiz sessiz durur. Saf canım bi hali var herkes kandırıyor zaten. Böyle adamla ömür geçermi? Kafede vs oturmasını kalkmasını bilmiyor , aniden ergen ergen hareketler yapıyor. Evlenirsek büyük ihtimal elektrik su market alıçverişi dahil herşeyle ben ilgilenicem çünki gerçekten hayata dair hiçbir şey bilmiyor. Birde aile durumu var babasına ayar oldum 2 kadını idare etmek ve ikisinden de vazgeçememek büyük saçmalık. Böyle adamla nasıl geçinecez kayınpederim olacak sonuçta kapımı kapatıp oturamam. İllaki bir araya gelinecek. Ne yapmalıyım? Anneme hafif bahsetmiştim başkasıymış gibi , öyle bir babanın çocuğuna öğreteceği bir şey olamaz , kötü örnek olarak çok şey öğretir ve dine imana karşıda bi bağı olmayan insanla yapamazsın dedi

Güncellemeler
+1 yıl
Yani bide açıkcası fazla ergen beni bazen rezil ediyor , ağırlığı yok. 25 yaşında adam gibi davranmıyor. 17 yaşındaki çocuk givi hala oyun oynuyo discordda takılıyor 25 yaşında ve hala kurulu işi yok. Mezun olalı 2 yıl oldu hala oturuyor çalışmıyor pek çalışacağada benzemiyor
Çok beyfendi çok uysal bir çocuk ağzında küfürü dahi yok ama bazı durumlar var ne yapmalıyım?