Günlerim zehir oldu sevgilim ve kardeşim?

Merhaba. 8 yıllık ilişkim var. Sevgilimi çok çok seviyorum. O da aynı şekilde. Bizim ilişkimiz çok zorlu yollardan geçti 1-2 yıla evleneceğiz. Benim sorunum şu. Benim kız kardeşim (20) çok fevri bir insan. Ne dediğini bilmeyen vs. Beraber aynı odada kalıyoruz. Ne zaman telefonla konuşsak kapatın artık ses yapmayın canım canım vs diyor bana küfür ediyor. Sevgilim de sana neden böyle konuşuyor diyor sonra susuyor. Geçen gün tatile gittik ben ve kız kardeşim. Sevgilim de aradı naptınız vs diye o ara valizi kaldırmaya çalışıyordum. Kardeşim kapatın artık canım dedi. Sevgilim de aşırı sinirlendi ablasının evleneceği insana neden canım diyor vs. Ben de arada kaldım kapattım telefonu. O da sinirle kardeşime yazmış haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok diye. Kız kardeşim de sana demedim kes sesini yazmış. O da kız kardeşime karaktersiz yazmış. Bu laftan sonra ilişkimi bitirdim. O da özür dilemek için kardeşime yanaştı ama kardeşim engeli kaldırmadı. Şimdi napacağımı bilmiyorum içim içimi yiyor. Affetsem kardeşim bu lafı unutmayacak. Affetmesem ilişkim hiç uğruna bitecek. Fikirleriniz çok önemli benim için…
Günlerim zehir oldu sevgilim ve kardeşim?