Yapısal olarak oturmuş bir insana denk gelmediğin sürece bu durum kendini devamlı tekrarlayacaktır matmazel. Aynı durumu bende yaşadığım için, artık bir kadınla arkadaşlık etmiyorum. Sonunda ya o güzel arkadaşlık bitiyor, ya da sen uzaklaşmak zorunda kalıyorsun. O yüzden birçok şeyi görmüş geçirmiş ve yapısal olarak oturmuş insan her zaman bir adım önde benim için.
Erkekler arkadaş kalmayı beceremiyor çünkü hemen akılları karışıyor. Arkadaşlık samimiyeti de gerektirir onlar bu samimiyeti farklı algılamaya çok müsaitler. O yüzden en iyisi arkadaş olmamak. Ya duygusal beklentiye girerler ya da cinsel. Net.
Evet arkadaş olmayın resmi takılın. Samimi kız arkadaşlarım oldu hiçbirine de açılmadım. Her erkek böyle değil. İlerde de mitoz bölünürsünüz ya da anneniz size koca bulur. Niye bu kadar kasıyorsunuz ki istemediğinizi reddediyorsunuz zaten. En iyisi arkadaş olmamak ne demek ya? Ne beklentisine girecek, erkek bu tabii ki girecek robot değiliz, evcilik mi oynuyoruz?
maalesef kadındaki cana yakın ve samimi tavırları erkekler ilgi ve hoşlantı olarak yorumluyor. Bu konuda ne erkeklere ne kadınlara söyleyecek sözüm yok maalesef. Klasik Türk kültürünün insanımızı getirdiği durum bu
Bu sosyal çevrede biraz zor karıya kıza karnı doymuş insan bulmak ve idealleri altında aşk ilişkisi olmayan kişileri bulmak yolunuz uzun ve zorlu diyebilirim