Aşk İlişkileri Eski sevgilinizi ya da hoşlandığınız kişiyi stalklıyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden insanlar birbirini stalklıyor sevdiği özlediği için mi? Eski sevgilinizi ya da hoşlandığınız kişiyi stalklıyor musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Stalklamıyorum 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Hayırr stalklamıyorum, eskiler umrumda olmuyor benim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl önemli olan sevenin olması zten Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır çok saçma gereksiz bı haraket 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çoğu kadın stalk yapmayı çok sevdiğini söyleyen ropartajda görünce bende sorayım dedim Yorumla
aslıı_7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl hayır hiç 0 5 Yorumla Soran +1 yıl hiç stalk yapmadınız mı şaşırdım doğrusu Yorumla aslıı_7 +1 yıl eskidendi Yorumla Soran +1 yıl eskiler unutulur Yorumla aslıı_7 +1 yıl evet. unuttum zaten Yorumla Soran +1 yıl önemli olan gerçek sevgi zten Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl genelde insanlar çok stalk yapıyor bu yüzden sormak istedim Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kesinlikle saçma bişey zten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Stalklamıyorum
Hayırr stalklamıyorum, eskiler umrumda olmuyor benim
önemli olan sevenin olması zten
Hayır çok saçma gereksiz bı haraket
çoğu kadın stalk yapmayı çok sevdiğini söyleyen ropartajda görünce bende sorayım dedim
hayır hiç
hiç stalk yapmadınız mı şaşırdım doğrusu
eskidendi
eskiler unutulur
evet. unuttum zaten
önemli olan gerçek sevgi zten
Hayır
genelde insanlar çok stalk yapıyor bu yüzden sormak istedim
Hayır
kesinlikle saçma bişey zten