Sizce neden evde kaldım?

Arkadaşlar merhaba, 33 yaşındayım doğma büyüme istqnbulluyum üniversiteyi de burada okudum zaten ilk defa erkek arkadaşım bile 24-25 yaşında olmuştu. Çevremde bakıyorum 24 yaşında kızın bile 5 senedir aevgilisi var demin yine benden 5 yaş küçük eski iş arkadaşımı gördüm sevgilisiyle tatilde. Arkadaş ortamım yok görüştüklerimle genelde internetten ınstagramdan falan tanıştım ailem sert kimseyle sağa sola şehir dışına falan gitmedim. Düşünüyoruö senelerdir süslendim ettim kimsenin parasına birşwyine göz dikmedim yine kimse benle ciddi düşünmedi, çoğu kıza göre kendimce artım var tenis oynuyorum resim yapıyprum uzun boylu sarı saçlı beyaz tenli biriyim ama konuştuklarımın çoğu namusuma göz diktiği için ilerlemedi ama eminim yüz versem de yine heveslerini alıp şutlarlardı. kaderim mi böyle yalnızlık anlamadım 8 gündür evdeyim annemle dplandım istanbuldq. zaten arkadaşımla falan tatile gitme olasılığım sıfır babam aşırı yobaz küfürbaz asla izin vermez. köleliğe devamnediyorum. merak ediyorum onlarca insan tanıdım niye evde kaldım

Sizce neden evde kaldım?