2 hafta önce 3 aydır konuştugum kız ilerde olcak olmayacak şeylerden vazgeçtim düşüncelerim değişti felan dedi konuşmamız bitti bugünde 2 hafta sonra beni wp dan engellemiş instagramda duruyo takipleşmiyoruz amacı ne olabilir niye 2 hafta sonra engelliyo yani?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir şeyler ancak dank etmiştir kafasına ne bileyim tuhaf
Demi ama ben üstelemedim de neden niye felan saygı duyarım dedim bitti şimdi 2 hafta sonra neden engellersin ki
Açıkçası duygu durumuna bağlı belki de bir tepki falan beklemiştir oda olabilir
İyi ama senle ilerde bişey düşünmüyorum demişsin sen ben ne diyebilirim ki bu insana yazmaya devam etsem daha çok itmiş uzaklaştırmış olucam kendimden öyle değil mi?
Haklısın bir şey diyemiyorum o zaman karşıdaki insan sorunlunun teki
Yaşta önemli kaç yaşında bu kişi
18 yaşında daha önce çok ilişkisi olmamış ona iyi geldiğimi daha önce böyle hissetmediğini söyledi hani birimin onu böyle sevebileceğini vs. Ben herşeye dikkat ediyodum yani ilk tanıştığımızda üstünde ne var Felan hoşuna gidiyordu böyle şeyler ailesinden ilgi görmemiş ve bu iyi geliyodu ona yani insan Böyle iyi hissederken neden yani
Çok büyük değilmiş anladığım kadarıyla tecrübelide değil bu tarz konularda. Ailesinden sevgi görmediyse sevgi ve bağlanma konusunda büyük psikolojik sıkıntıları vardır. Sevgi sevilme önce ailede öğrenilir sonuçta bu eksikliği dışarıdan istese de dolduramaz zaten en mantıklı bu kişiyle araya mesafe koymak kendi haline bırakmak.
Üzücü bir durum gerçekten o kişi için
Yani hani bunları söylediğinde bende tamam dedim senin hayatın saygı duyarım dedim ertesi gün günaydın yazıp bi yokladı böyle bende soguk davrandım sonra oda yazmadı bidaha şimdi hani ne değişti de 2 hafta geçince engellerki bi insan iyi ve kötü 2 ihtimal geliyo aklıma iyi olan yazmak istiyo bunun önüne geçmek için yazmayım diye engelleyiyo kötü olan bitti artık görmek istemiyo ulaşmasın diye engelledi ama şöyle bi durum var hani kötü bi bitiş olmadı ya da ısrarcı olmadım ben hani ortada engelleyecek bir şey yok yani anlamsız geldi
Üzücü olan kısım ailesinden sevgi görmemesi mi?
Bence seni kaybetmek istemiyor anladığım kadarıyla sana değer veriyor
Engellemesi anlamsız cidden
Üzücü olan sırf bu yüzden bazı değerleri kazanamamış olması yeterli olgunluğa erişemeyecek olması
Kaybetmek istemiyor ama neden düşüncelerim değilti felan deyip gidiyor ertesi gün yazıp soğuk davranınca ben yazmayı kesiyo ve 2 hafta geçince neden engelliyo
Bazı şeylerden emin değildir ama senide kaybetmek istemiyordur yani hem çay içeyim hem ayranım dökülmesin hesabı değişik bir kafa
Şimdi aklıma şöyle bir şey geldi bu wp dan engelledi ya instagramdan engellemedi ordan onu görüp instadan engellemişsin deyip yazmamı bekliyo olabilir mi tekrar konuşmak için yani bu engel tamamen dikkat çekmek için gibi geldi bana ama ben yazsam yani ne diyebilir ki konuşmak istiyorsa ben öyle deyince konuyu nasıl bağlar da tekrar konuşabiliriz
Aslında olabilir ben bu kişiyi tanımıyorum bu yüzden tam olarak ne düşündü bilemem ama yazmanı bekliyorsa ve bir şekilde hala ilişki kurmak istiyorsa alttan çıkar üstten girer konular arasında bağlantı kurar
Wp den engellemesine ya da işte sosyal medyada yaptığı şeylere çok takılma şu durumda muhtemelen duygusal olarak dengesiz bu yüzden mantıklı hareket ettiğini sanmıyorum.
Hem cinslerimin düşünce ve duygularına yetişmek imkansız
Sence ne yapmalıyım bu durumda istersen daha detaylı da anlatabilirim döner mi acaba
sen yazmadigin icin engellemis
Giden kendisi ama ben neden yazayım ki? ya da ne söyleyebilirim?
Giden o bile olsa kizlar erkeğin uğrastigini görmek ister
sen ona yazmayarak aramayarak sormayarak benim için o kadarda önemli değilsin demek istemişsin yani, bunun kızca anlamı budur. O da kendini madem değersizim yokluğumla cezalandirayim seni deyip engellemiş.
Bana kalirsa söylemede umursamada çünkü umursanacak tarzda birisi değil. Erkeğin p. ç olaniyla aynı değerde öyle bak olaya. Kafası karisik insanlar önce hastaliklarini tedavi etsinler sonra sevme işlerine gecsinler, çoluk çocukla ilişki yasanmaz seni daha çok üzer bu kiz
Bu konuşmlardan önce hediye almıştım zaten kendisine hani çabaladıgımı sevdiğimi biliyodu yani daha önce böyle bi insanın beni sevebileceğini inanmazdım gibisinden şeyler söyledi hatta
o zaman salla ya o akillanmaz bi geri/zekali böyle aptallari sevmeyin rica ediyorum
zaten ilgilenmesen kapinda köpek olmuştu
ilgilendigin icin kezo kendini bi halt sanmis
Hani bak öyle kezo değil ama daha önce fazla ilişkisi olmamış ailesinden de sevgi görmemiş benle konuşunca iyi hissetti güzel geldim ona yani ama hani böyle 2 hafta geçince engellemesi anlam veremedim aklıma 2 senaryo geldi iyi olan gördüğünde yazası geliyo bunu engellemek için engellemek istedi kendi önünü kesti kötü olan artık bitirdi kafasında tamamen görmek istemiyo ama hani öyle kötü bi bitiş olmadı ki bu konuşmalardan sonra günaydın felan yazdı bende karşılık verip soğuk davrandım sonra ertesi gün bitti konuşma
İstemiyor
İyide niye 2 hafta sonra engelliyo ben bişey demedim ısrarcı olmadımki senin hayatın saygı duyarım dedim bitti
Başka birini bulmuştur
Bu kadar kısa sürede birini bulup ciddi düşünüp beni engelleyecek kadar mı?
Kadın kısmı akıl ermez
Bende o yüzden soruyorum ya zaten anlam veremediğim için
Seni sevmiyo
İyide ben ısrarcı felan olmadımki o ben böyle düşünüyom dedi bende tamam dedim saygı duyarım dedim bitti yani engellemekteki amaç ne
Biz kadinlari anlamak zor hatta imkansiz
İşte o yüzden bende soruyorum ya zaten kadın olarak sizin bilmeniz lazım neden olduğunu
Diyorum ya seni sevmiyo ama arkadas kalalim diyor
3 ay konuştuk ne değişmiş olabilir ki bi anda ortada gerçekten hiçbişey yoktu ve bi kaç gün öncesinde felan hediye almıştım hatta