Kızlar Bir Adım Öne 1 yıldır ınstada ekli olan fakat konusmuslugumuz gorusmuslugukuz oyan çocukla geçen gün bana mesaj atınca iletişime geçtik. Gece 12 idi. Alkolluydu. Bira konuştuk yaşımı sordu benden iki yaş küçük. Neden sordum dedim. Bayatıdır takip ediyordum da yazmaya çekindim şimdi de yazmışken sorayim dedim yazdi. bunun üstüne de konuştuk yine. Ama o günden sonra hiç yazmadı. Bende hoşlanıyorum çocuktan. Zaten ilk 8 tane storyme3 beğeni attı iki hafta sonrada yazdi.
Ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya engel değil elbette kafalarınız uyuşuyorsa vs ama yaşınız daha küçükse eğer erkeklerde geç olgunlaştıkları için bence biraz sıkıntılar yaşayabilirsin. Tabii kendi tercihin çocuğun hareketlerine göre kadar ver yaşın pek bi önemi yok
95 e 97 iz
Açıklama kısmını da okudunuz mu. Bir fikriniz var mı bu konuda
Hareketleri sana garip gelmiyorsa yaş farkını belli eden bir karakteri yoksa en azından deneyebilirsin
Evet evet okudum bence bi dene yaşı da ufak değil zaten ergenliğini atlatmış olması gerekiyor yani
Ama emin olamıyorum hissi ve ilgisinin olup olmadığından
2 hafta önce ard arda 7 story bir post beğendi. 4 gün önce gece de yazdi. Alkolluydu hatta. ben içiyorum sen yaşıyorsun diye sakalastik
Yasimi sordu söyledim sonra niye sordun dedim
Uzun zamandır takip ediyordum da yazmaya çekindim şimdi de yazmışken sorayim dedim yazdı
Senin için sorun olmayacak bir fark olsa da erkeklerin egosunu kıracak bir durum aslında belki o sorun etmiştir o yüzden geri çekilmiş olabilir yazıp sorman da fayda var tabi önce konusma başlatarak
Bu yaş muhabbetinden sonra da konuştuk ama ertesi gün hikaye falan paylaştım beğenmedi bisey yazmadı
O da kedi selfisini story attı sortlu ben de beğeni attım
Ardından da 2 video attı onları açtım beğenmedim zaten 1 saat sonra da kaldırdı.
Ne hissettiğimden emin olamadığım içinde adım atamiyorum
Dışardan bakınca ne tavsiye edersin
Bence sen yanaşmadığın için o da tedirgin olmuş özgüven açısından. Bi yaz bi yokla ama kendinden emin ol önce. Gerçekten benim için sorun olmaz hoşlanıyorum denemk istiyorum diyebiliyorsan adım atmanı tavsiye ederim
Yanı story falan da atmiyor ki bi yorum yapayım
Story atmasını bekleme kendin yaz hal hatır amaçla. Napıyorsun bayadır konuşmuyoruz gibisinden. Ama çokta ilgili gözükme uçmasın.
Yanasmaktan kastın nedir
İletişiminiz genelde st yanıtlarına dayalı gittiği için sen kesince o da uzaklaşmıştır
Ya işin açığı istemez soğuk yapar diye cekiniyorum. Yanı konuşmanın devamı gelmez de zorla yazmışım gibi olsun istemiyorum. Cekiniyorum biraz
Kesinlikle ona sor. Kendi kendine onun düşüncesini bilemezsin ve belki çok şry kaybediceksin. Cevap olumlu ya da olumsuz olsa bile onun düşüncesini ondan duyman lazım
Yanı sonuçta selfi storysini begendimbondan sonra video attı açtım fakat beğenmedim. Bu da bir anlamda yeşil ışık sayılmaz mi
St beğenmelik işler değil bunlar elbet birinizin adım atması gerekiyor. en basında o yazdıysa şimdi de senden bekliyodur. Yaş farkını senin sorun edebileceğini düşünüyodur o da
Karşılıklı yanlış anlamalarla ilerleme yani
Dışarıdan bakınca sence çocukta bir isik var mi istiyormuş gibu
Seni beğenmese bence yazmazdı ama gelecek odaklı düşünüyor mudur bilemem
Yanı daha küçük gosteriyorum 98 li sanıyorlar, ruh yaşım daha genç dedim O da bana ben de 98 lisin sandım desem yazdi
İşte dediğim gibi yaşı o biraz sorun etmiştir belki sorup öğren
Utanılcak çekinilcek bir durum yok açık konusmak her zaman önemlidir
Benden hoşlanıyor musun mu diyim
Bunu engellemek içinde ne yapmalıyım bilmiyorum
Yanı yasin önemli olmadığını
Hayıır. Yazdığında güzel ilerliyorduk ama yaş konusu geçince bi uzaklaştık gibi oldu senin için sorun mu de
Muhabbetiniz ilerlediköe kafanızın uyuştuğunu gördüğünde yaş farkı sorun olmaktan kalkacaktır. Sonucta aşık oldugun birinin yaşını çok sonradan öğrensen ay sen küçükmüşsün diyip bütün yaşanmışlıkları silemezsin dimi.
Duygu oluşumuna odaklan o yüzden
Onu etkile kendin ol bu sürede onu da gözlemle
Arkadaşıyla bi story attı sadece actim
Ya hiç ses çıkmıyor sanki begendiysede vazgeçti gibi hissediyorum
Yaz napıyosun nasıl gidiyo şeklinde
Olumsuz düşünme olumsuz olmasın
İşte şurdayım burdayım oturuyorum dediğinde de sana bir şey sormak istiyorum de direk konuya gir hiç oyalama
Ya saçma sapan konuşma 2 3 4 5 yaş sorun değil
Ben ondan buyuyugum
Ne bilim yazmayınca hoşlanmadı mi acaba diye dusundum
Benim için değil.
Umarım onun içinde degildir
Benden küçük de olabilir. Genelde kadınlar istemez küçük erkek