Boyum 1.73 kilomsa 60. Evet yiyorum yemeyi seviyorum her akşam farklı yemek pişiririm, Kocamda beni ara ara yemeğe götürür. Bir yere gittiğimizde doymuyorum ikinci tabağı istiyorum. 2 hafta önce gitmiştik restorana. Ben pilav ustu şiş söylemiştim. Doymadım birdaha söyledim. yedik doyduk kalktık. Arabada birdaha seni dışarı birdaha çıkarmam heryerin masraf dedi. Çok kırıldım. 2 haftadır bir yere çıkmıyoruz istemiyorumda zaten. Kendi paramla canim birsey isterse cikip gidip aliyorum. Kocamin boyle davranmasi normal mi :( birdaha onunla asla bir yere cikmicam.
Güncellemeler
+1 yıl
Guncelleme
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cimrinin teki. Uzuldum senin adina. İnsan karisinin yedigini sorun eder mi ya 2. Tabak olayinda tam bi o. Cocuklugu yapmis kusura bakma. Bu tipler evliligi de kari bana yemek yapsin hazir da seks yapicagim birisi olsun arkami toplasin diye isteyen tipler. Sevgi bilmem ne hikaye onlara.
kılon fazla degıl yakıyosanda yiyebilirsin kılonda yok niye öyle demis bence ayıp etmis
Parasi gittigi icin :(
valla ayıp ediyo bence
Bu arada kilon normal abi eşin kör falanmı ben olsam ona inat kilo alırım
Parasi gitti icin herhalde :(
Yani bilemiyorum orasını kaç yaşındasınız
21
Daha gençsin yolun başındasın….
Evet. Zaten birdaha onunla disari falan cikmak istemiyorum.
Ama öylede sağlıklı bir evliliğiniz olmaz
Aslında eşim iyi bir insan severek evlendik. Fakat bu hareketi beni cok icten kirdi. Onun haricinde evliligimiz iyi
Yani bilemiyorum bunu ona söyle belki dikkat eder hareketlerine
Kirildim. Kavgada ettim. Artik seninle hic bir yere cikmicam dedim. konusmuyoruz
İstek atabilirmisin bana
Nedenki
Buradan yazmamak için ya
İyide nedenki ben buraya yazın diye soru sordum zaten
Anladım tamam ozaman sen bilirsin
Benimkide kola al la diyorum ananın evinde kola mı vardı diyor 😂
Mal. mk yiyeceksin tabi disari ciktiysan istedigin kadar yersin adi ustunde yemege cikmissiniz cahil
Haklı adam dışarıda yemek zaten pahalı
Tamam pahalıda madem pahalı neden çikarip goturuyor. İnsan karisinin lokmasini sayarmi
Sayar tabi dışarı da yemek pahalı
Tamamda neden evlendi o zaman biz karı kocayız evliyiz. İnsan karisina boyle dermi. Madem cebindeki paraya guvenmiyor ne diye disari cikariyor.
1 tabak ye diye çıkıyordur sen niye 2 kişilik yiyiyorsun
Belki kendisi de pahalı olduğu için 2. tabağı yemiyo madem karı koca olduğunuzu söylüyorsun sende biraz anlayışlı ol niye halden anlamıyorsun
Ya soylesin ben oderim ya bu kadar cimri oldugunu bilmiyordum. Bana bunu ilk defa soyledi ve cok kirici ve kaba sekilde. Bende onunla birdaha bir yere cikmiyorum zaten.
Çıkma zaten evde güzel yemek yaptığını söyledin o kadar para vereceğinize evde yiyin rahat rahat istediğiniz kadar. Bende eskiden aşcıydım kolay kolay dışarı dan yemem evde yaparım dışarı da 3 kat fazla para vermeye gerek yok
İyide arada bi evli ciftlerin disari yemege gitmesi guzel birseydir yani sizde biraz fazla parayi dusunuyorsunus gibi
Evet parayı severim evli olsam sanırım bende karımın zoruyla dışarı dan yerim
Cebini dusunuyorsun..
Tabi ki cebimi düşünüyorum evde yaptığım yemeği niye dışarıda 3 kat fazla verip yiyeyim
Ama evliyiz disarida yemek yemek guzel birsey sevdiğinle yani para gozunun knune gelmemesi lazim
Kocan ve sen ne iş yapıyorsunuz peki
Eşim kaynakçı ben resim öğretmeniyim
Peki maaşları birleştirip mi harcıyorsunuz herkesin kazancı kendine mi
Tabikide birleştiriyoruz. Fakat bir donem çalişmamiştim cunku eşimin maaşi bize oldukça yeterliydi. Ben calismama karari aldim oda zaten calismamam taraftarindaydi. Ama simdi ise basladim araba aldigimiz icin taksitlerini oduyoruz o yuzden
Araba taksitleri zorlamış olabilir ekonomi kötü işleri kötü olabilir adam gerilmiştir seni kırması doğru değil ama biraz daha anlayışlı olmaya çalışın burada genel yorumlar kocanın anlayışsız ve odun olduğunu yazarlar amaçları kendilerini şirin göstermek hatta belki de mesaj atarsın dertleşirsin diye beklenti içindeler bu yüzden o yorumlara çok bakma kocana laf edenleri çoğu eşlerine ilerde hediye almayacak tipler evliliğin ve huzurun için biraz daha anlayışlı ol mutluluklar dilerim arabayı güle güle kullanın
Teşekkür ederim. Fakat ben eşime gayet anlayış gösteriyorum. Araba almamız bizi sıkmadı aslinda cok sukur onun kazanci ve benim kazancimla arabayi cok rahat birşekilde odeyebiliyoruz. Dolaba herşeyi aliyoruz. guzel bir yasamimiz var yani para falan aramizda gecmez bizim. Disari yemege goturmek cokta pahali birsey degil yani herkes karisini yemege goturuyor. Hayir durumumuzda iyi ben anlamadim bu kadar cimri olunmaz bu kadar tutumlu olunmaz. Biz evliyiz ben onun istedigini oda benim istedigimi yapmali. Ustelik neden iki kisilik yemissin demissin. Ben doymuyorum ve ac oldugumda cok yiyebiliyorum. Bu gayet normal, Cebindeki parasinda gozu varsa karisinin lokmasini sayıyorsa ne diye yemeğe cikariyor. İki tabak isteyecgimi zaten biliyor. Evlilikte boyle parayı başa kakmak çok yanliş.
Evet yanlış yapmış ama burada herkes sana kocan yanlış yaptı derse sen kocana karşı daha öfkeli olursun ben biraz da onun için dedim iki kişilik yemişsin diye ona kızcağına bana kız benim kocam yine iyi başka erkekler daha odun diye düşünmeni istedim ama haklısın senin ki biraz abartmış güzel güzel konuş anlat oda hatasının farkına varır elbette
Hayir kocama daha fazla ofkelenmem. 2 haftadir konusmuyorum onunla gecen cuzdanimda para kalmamis para istedim market alisverisi icin vermedi, Cimrileşmeye basliyor parasini benden sakınıyor :(
Hayir kocama daha fazla ofkelenmem. 2 haftadir konusmuyorum onunla gecen cuzdanimda para kalmamis para istedim market alışverişi icin vermedi, Cimrileşmeye basliyor parasini benden sakınıyor :(
Senin ki abartmış maalesef market alışverişine de para vermiyorasa psikologa gitsin taş mı yiyeceksiniz evde
Bilmiyorum kendi parasını benden sakınıyor ben onun karısıyım insan karısının lokmasını sayarmı parasını esirgermi. Ben elimde avucumda ne varsa bizim icin harciyorum
Umarım en kısa zamanda düzelir belki bu aralar sorunu vardır
Bilmiyorum. Cidden cimrileşmeye başlıyor durumumuz iyiyken bile. Surekli tek dusundugu para para para, Yahu karinla yemege cikiyorsun tadini cikar romantik bir aksam gecirin ne diye para lafini aciyorsun ya deliricem :(
Hesap ne kadar geldi peki
240 lira geldi
Kavga edecek kadar çok gelmemiş eniştenin savunulacak yerini bende bulamadım çok çapaladım ama olmadı umarım düzelir
İyide kavga edicek sekilde ne demek. Hadi en baba 400 yani. Bunun icin karisiyla kavga etmesi hos degil
1000 TL üzeri hesap ödeyen arkadaşlarım var onun için dedim
1000 mi, O biraz fazla ama onlarin arasinda yani onlar kari koca kime ne onlarin hayati bize dusmez
İşte bende öyle çok gelmiş olabilir mi diye sordum
O kadar gelmedi.
Umarım enişte en kısa zamanda düzelir abartmış
Zayifsan niye dert etti ki bu durumu
Bilmiyorum parası gittiği için herhalde
Bencil insan bence davranisi kaba
Şakasına demiştir belki
Hayir cok ciddi soyledi. :(
Kırıldığını söyleyebilirsin o zaman. Çünkü ciddiyse kırıcı ben de çok yemek yerim birisi öyle derse üzülürüm.
Laf edecekse götürmesin bence...
eşini de yeseydin
Hayvanla evlenirsen olacağı o sana müstehak.
Off şaka yapmıştır knk
Şaka falan yapmadı gayet ciddi ciddi sesini yükselterek konuştu.
Ben olsam feci trip atardım 😾
Zaten feci trio atiyorum
Özür dileyene kadar konuşma hıh
Öyle yapıcam :(
Allah sabır versin sana
tesekkur ederim sagol
Rica ederim ne demek 🤍✨️.. inşallah düzelir
O nasıl bi adammış öyle
Demekki kilondan memnun degil
İyide gayet ideal bir kilodayım 60 kilodayim ve boyum uzun?
Alla alla neden öyle dedi ki o zaman kalcan büyük mj
Hayır kalçamda büyük değil gayet normalim gayet iyi bir kilom ve vucudum var. Eşim parasi gittigi icin oyle dedi :(
Kocan bir davar.