19 yaşındayım olgunlar daha çok dikkatimi çekiyor yanlış mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
insanların yaşı ilerledikçe kendine uygun gördüğü karşı cinsiyetin yaş ortalaması büyür. bu hep böyle olmuştur. böylede olacaktır. erkek olsun dişi olsun bu böyledir. genç yaştakilerin daha olgun tercih etmelerinin sebebi de ortada. açıklamaya gerek yok. ne var ki kimin hangi yaşta olgunluğa eriştiği de muamma. 30 lu yaşlarda halen çocuk gibi davranan insanlarımız olduğu bir gerçek. ağır başlılık, olgunluk, aklıselim düşünce çocukluktan itibaren kendini gösterir. belirli bir yaşa geldiğinde ise çevresinden tercih görmeye başlar. kimisi vardır 20 li yaşlarda olgunluk belirtisi gösterir. kimisi vardır 40 yaşında halen çocuksu davranışlar sergiler. en iyisi kişiye bırakıp kendi gözünden kimin olgun kimin çocuk olduğuna kendi karar vermesi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim de hep öyleydi, önüne geçmeye çok çalıştım. Geçemedim, benden 22 yaş büyük biriyle oldum. Çok da sevdim, banane kim ne düşünürse düşünsün dedim. Ama sonra anladım ki, olmuyor. Etkileniyorsun evet ama ilişkinin sonu olmuyor. Heleki saklarken kendimi metres gibi hissediyordum. Sonra saklamayı bırakınca daha kötü hissettim. İki ucu da bklu.. Yani evet kimseyi ilgilendirmez doğrusu yanlışı ama olmuyo yavrum ya, şimdi kendimden 3 yaş büyük biriyle beraberim. Yeterli olgunlukta inan. İlişki için ideal olan en fazla 10 yaş fark. Ha etkilenebilirsin bu arada, ben hala olgun lardan etkileniyorum, karizmatik geliyo, şöyle güzel giyimli bakımlı ağır duruşlu. Örnek veriyorum özcan deniz gibi. Eriyorum adama. Ama sevgili olmak gibi bi hata yapmam daha olgun biriyle. Demem o ki, suçlu hissetme ama kendine de dikkat et hakim ol. Sonucu hiç iyi olmıyo.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılOldukça normal emin ol çoluk çocukla uğraşmaktansa birkaç yaş büyük olması çok daha iyi bir şey ben de oldukça kendimden olgun insanlarla takılıyorum normal arkadaşlarım bile benden yaşça büyükler ve ben bu durumdan şikayetçi değilim.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Bu yanlış bi durum değil.. Bir bayan psikolojisi olarak insanın hoşlandığı beğendiği kişilikler kendisini koruyup kollayabilecek, kendisine değer verebilecek, oturup kalkmasını bilen, yeri geldiğinde eğlendirebilen yeri geldiğinde ağırlaşabilen kişiliklerdir. Erkek denilen varlık biraz daha geç olgunlaştığı için yaşça büyük birine hissedilen durumlar normaldir elbette...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
151Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çoğu kadında var bu..
Gayet normal olgundan kastın dayılar değilse eğer.😃10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSenin tercihin bende olgun kadınlardan hoşlanıyorum
00 Yorumla Selamlar,
Genelde bu yaş grubu genç kızlar kendilerinden büyük ve olgun erkekleri daha çok beğeniyorlar. Baktığın zaman burada gerçekten de yanlış bir şey yok. Burada önemli olan asıl konu karşıdaki insanın niyeti. Eğer karşındaki insanın niyeti kötü ve art değilse kişiler arasında çok daha samimi bir ilişki olabilir.
Olgun insanlarda çok daha iyi bir tecrübe oluyor ve kendilerini genç yaştaki insanlara daha iyi ifade edebiliyorlar. Tabii ki bunu her olgun insan için söylemek doğru değil. Kendilerine yetiştirmiş olmaları gerekiyor.
50 Yorumla
+1 yılKadınlar her yaşta hep güçlü erkekleri sever. Bu güç maddi olur para rütbe gibi manevi olur kas gibi güzellik gibi vs. vs. Sende bunların içinden yaşı büyük olanı seçmişsin yaş olarak bir kaç rütbe yukarıda görüyorsun tecrübeli yani, senin güç görüşünde bu demekki. Herkes dengi dengine olmalı. Olgun erkek anlayışlı olur mantıklı olur cocuk gibi olmaz cümleleri sadece kızlar kendini kandırsın diye varlar. İleride hiç de öyle olmayacak
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl19 -20 yaşındkai kızların 34-35 yaşlarındaki adamlarla beraber olmasına anlam veremiyorum. Çok saçma. Aşk sevgi değil bu. Kız hadi baba sevgis vs yokluğuyla olgun istiyor da o adam resmen kullanıyor kızı. Sakın bana seviyordur demeyin inanmam. Aklı başında biri zaten uzaklaştırır ve kabul etmez ama işine geliyor adamında
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle size katiliyorum
Senin dikkatini cekiyor da ben 5 yas küçük sevgilimle o 18 yaşındayken o sürekli yok ben alamam onu demesine rağmen sürekli en son ben bir deneyeceğim dedim yani o senin demenle degil denemeden bilemeyiz dedim ve bakınca gerçekten alamayacağı belli olmasına rağmen denedik 1 santim zorla girdi yani olgun isteyen kizlar özellikle de senin yaslarin dakiler kolay olur zannetmesinler 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yıl(Erkeğin yaşı / 2) + 7 = en uygun hatun yaşı
Yukarıdaki formülden bulunur. Örneğin 20 yaşında bir erkek en az 17 yaşında bir kızla olmalı. 30 yaşında biri 22 ve 40 yaşında bir erkek ise 27 yaşından küçük bir kadın tercih etmemeli. 40 yaşından sonra formüldeki sabit 7 artıyor.
00 Yorumla
+1 yılYanlış olan bir şey yok senin yaşında bizde olgunlara daha çok bakıyorduk hatta 26 yaşındayken 36 yaşında sevgilim vardı evi de vardı her şey free 6 ay takıldım çok güzeldi her şey 7/24 mısır patlatıp film izleyip seks yapıyorduk sonra sıkıldım yol verdim şimdi farketmiyor olgun genç kafa dengi olsun fiziği iyi olsun yeter
00 YorumlaGayet normal ergenlik döneminin son evreleri ergenlik bittikten sonra düşünceler değişir.
Olgun insanlar partnerine biraz daha dikkatli ve özenli olur birçok şeyi yaşamış ve görmüştür ama yinede dikkatli olmalı ayaklarını sağlam basmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSakın ha senin yaştaki kızlar hep bu hatayı yapıyor olgunlarada kızlrdan sadece faydalanıyor bın kere uyarmama rağmen doktor bulup 18 yayındaki komşu kızın bebeğını aldırtdık babasından buyuk 54 yaşında admla takılyrdu adam aramdı sormadı bile
00 Yorumla
+1 yılOlgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende 19 yasindayim, zengin olgun yakisikli erkekler ilgimi cekiyor ve her aksam boyle biriyle seks yaptigimi hayal ediyorum. Bana deselerki genc zenginmi yoksa olgun zenginmi tabikide olgunu secerdim. Eger cok yakisikliysa zengin olmamasini sorun etmezdim, cirkinlere bakamiyorum bile
13 Yorumla- +1 yıl
Aman sen çok güzelsin sanki:)
Cevap sahibi+1 yıl@kalbindesakli91 guzel8m tabikide 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılHangi konuda olgunlar? Yaş olarak olgunlar ise ileri yaşlarda olupta kendinden bilmem kaç yaş küçük birine bakmayı sorun olarak görmez bu tipler, dikkat et, onların derdi çok farklı çünkü. Karakter olarak olgunluksa konu, olması gerekeni düşünüyosun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde öyle. Ama benim babam yok bunu ona yoruyorum senin ki kendi karakterinden kaynakli olabilor 19 yasinda ki erkekler genelde cocuk gibi oluyorlar sen daha olgunsan dikkatinide onlar cekiyor olabilir cok normal
20 Yorumla27 yaşındayım 35 yaşında manitam da oldu 20 de yani olabiliyor normal bence fazla abartılmadığı sürece
20 YorumlaOlağandır çünkü kadınlar 15 yaş gibi erken yaşta olgunlaştıklarından 40'lı yaşlara değin (menopoz) olgun erkeklerden bu yaşlar sonrası genç erkeklerden hoşlanır. Erkekte durum buna benzerdir. Ancak genelde her zaman kendinden küçükle birliktelik görülür (Hiyerarşiler sıralaması)
00 YorumlaKesinlikle benimde. Bu yanlış değil. Zekaların uyuşması ile alakalı. Bende 24-25 yaşa kadar görüşmekte bir problem yaşamıyorum.
16 Yorumla
+1 yılYanlış değil gayet normal olgun kişiler daha anlayışlı oluyor
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılOlguların yaşı kaç oluyor ki sana hore kimi olgundun artık diyor kimi yok olgun değilsin diyor bana da 🤣
00 YorumlaValla ben daha çok fiziki yapısına bakıyorum 18 ile 44 yaş arası fiziği düzgün her bayana bakabilirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaş olarak 28 ve üstü ise yanlış. Büyüdüğünü hissetmek için büyük biriyle olmak zorunda değilsin. Olgunluk kafa olarak olmalı.
00 Yorumla Şimdi büyük erkekleri çekici buluyor olman olağan, eksik hissettiğin ne varsa o dolduracak sanıyorsun. Seneler sonra aradaki makas kapanacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir şey yok bunda. Benim yaşımdan hoşlanan ve beraber olduğum çok kız oldu senin gibi. Sıkıntı yapacak bir durum yok canım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar olgun olduğuna göre değişir.. Bu bir süreç ve belli bir süre sonra normale dönüyorsunuz merak etmeyin..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiydim şuanda 22 yaşındayım daha çok kendi yaşlarımdan hoşlanıyorum benden 4 5 yaş büyüklerden eskiden 10 15 yaş olurdu ama şu anda bende düştü o sayı 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo olabilir. Benimde kendimden (34) daha küçükler ilgimi çekiyor
51 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Benim için de öyle. 30 yaş altına alıcı gözle bakamıyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Düzenli olarak şu sorunun sorulması halis mi?
16 Yorumlabence sana en fazla 25 olmalı. sen 25 ten de mi fazlasını istiyorsun
11 Yorumla
+1 yılYoo normal. Kendi erkek yasitlarin YouTube da Enes batır izliyor
00 Yorumla
+1 yılNormal, benim de olgun kadınlar çok dikkatimi çekiyor her zaman. 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni de benden genç olanlar çekiyor normal herhalde. Ancak kadınlar için genelde normal olur öyle deniliyor, erkekler için sapık deniliyor o da garip bir durum 🙄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Değil aslında... ama fark çok olmamalı.. en fazla 5-6 yaş normaldir...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Gayet doğal. 28 yaşındayım ama benim de olgun kadınlar dikkatimi çekiyor.
00 YorumlaSenin yasta cogu kişide bu durum olur normaldir ilerde geçer
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim 27 yaşındayım 30 38 arası ilgimi çekiyor izmirdeyim güvenilir birini bulsam güzel olacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. hay aw bi bitmedi şu olgun merakınız sonra mendil gibi atılınca ağlıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılÇoluk çocuklamı uğraşacaksın, ilgini çekmesi gayet normal
00 Yorumla
+1 yılNeden yanlış olsun, senin kararın. Aşk hayatında yapacağın tercihler senin hayatını etkiler.
00 Yorumla
+1 yılDeğil elbette , neden yanlış olsun, çünkü yaşîtların çok çocuk ,
00 YorumlaValla Tamamen tercih Meselesi karşındakine güveniyorsan Yaşınin fazla bir önemi yok bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılOnlarin büyük çoğunluğu sizi cinsel obje görüyor dikkat edin
00 Yorumla
+1 yılEvde sorunlar var ise babadan sevgi goremedi isen onun yerini bir şekilde doldurmaya calisiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılGörece yanlış Bununla birlikte beklentiler psikolojik olarak buna yönlendiriyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil, ama bence saçma.
Ben yaşıtlarımı beğeniyorum00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Bu çok normal bir durum. Belirli dönemlerde kızlarda bu duygu ve düşünceler oluyor. Dikkat etmen lazım. Bakalım süreklilik olacak mı. Sürekli olmaz büyük ihtimalle.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır gayet normal çünkü ergenler bize istediğimizi veremiyor kafalar bimilyon
32 Yorumla- +1 yıl
29 nasil
Cevap sahibi+1 yılKafa yaşı ya40 yaşında dhaa ergen olan bile var
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Erkeğin fazla küçük olması iyi bir şey değil. Olgunlaşamayan erkek Ümitcan Uygun gibi olur hiçbir şekilde ciddi düşünmez. Laylaylom serserilik peşinde olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl20 yaşındayım 27'ye kadar ilgimi çekiyor, yaşıtlarıma yaklaşmıyorum pek.
218 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılE tamam
Cevap sahibi+1 yılBence de xhsbsx
Cevap sahibi+1 yılEyvallah ssjhsh
Cevap sahibi+1 yılÇoq qomiq
Cevap sahibi+1 yılBir seneyle kurtarmışsın çok da şey yapma bence 😂
Cevap sahibi+1 yılMantıken aradaki yaş farkı değişmez. Matematiğin mükemmel
Cevap sahibi+1 yılSen de haklısın
Cevap sahibi+1 yılAmaç ne tam olarak
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim gerek duymuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılBende 37 yaşındayım benim de olgunlar dikkatimi çekiyor. Normal bişey
00 Yorumla
+1 yılSenin için doğruysa bizim için yanlış olmasının bi önemi yok kafana göre takıl ne istiyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış , doğru yargılamak bize düşmez ancak, olgun insanlar nerde nasıl davranacaklarını bilirler, ergen davranış sergilemezler.
00 Yorumlagenel de genç kadınların ilgisini olgun erkekler çekiyor sebebi kadınların hızlı olgunlaşması ve o yaştaki erkeklerin hareketleri çok çocukca gelmesi
10 Yorumla
+1 yılGayet normal ergen erkeklerle mi uğraşacaksın onu mu büyüteceksin ama bence çok büyükte olmamalı arada max 5 yaş ideal
36 Yorumla- +1 yıl
Onu mu büyütceksin dediğin kız 19 yaşında.😁18-19 la neden olmasn
- +1 yıl
Ver kız da küçükmüş ama olsun erkekler daha geç olgunlaşıyorsunuz benimle aynı yaşıt bir erkek bendeki olgunlukta asla olamıyor o yüzden her zaman büyük tercihimdir
- +1 yıl
Bu yanlış bir genelleme ama.😒
Neyimizi beğendiniz ki zaten.
Olmamış da diyin - +1 yıl
@Casanova1donsuz hay hay olmamış tekrar yapsınlar 😂
- +1 yıl
Tekrar yapamazlar.😛olduğu kada mervecik
Gizli Üye(25-29)+1 yılay bıktık bu sorulardan gidin kendinizi bi zengin dedeye boş ver bizde kurtulalım sizde
10 YorumlaBence normal. Bende aynı durumdaydım. O yaşlarda olgunlar çok dikkatimi çeker onları arzulardım. Şimdi tam tersi oldu. Benden küçükler daha çok dikkatimi çekiyor. Bu bir hastalık olabilir. :)
00 Yorumla
+1 yılBana soracak olursan yanlış.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 30-40 yaş aralığındaki kadınlara düşüyorum. Olabilir yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayilar toplanin, is cikti size, yanlis birsey yok diye yürüyün trolle
00 Yorumlahayır kanka neden yanlış olsun ki birazdan sana selektör yakar dedeler :)
00 Yorumla- Devamını Gör (152)
Devamını Gör(197)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 19 yaşındayım, olgunlar daha çok dikkatimi çekiyor. Bu yanlış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım